Görüştüm, Ailesine de maddi bir şey istemediğini belirtmiş.Ailesiyle konuşun
Görüştüm, Ailesine de maddi bir şey istemediğini belirtmiş.
Ailesine beraber bitti demiştik. Ama sonra ki günlerde kız kardeşi sürekli beni arayıp sordu nasılsın üzülme merak ediyorum seni vs diye..Garip.. gerçekten garip olmuş. Ailesine bari demiş mi bitti diye
Evet İnan'ın sebebi yok. Yani rutin konulardı. Kendi aramızda asla en ufak tartışmamız olmazdı, ama geçmişte olan ufak tefek ailevi konulardı. Onları da aşmıştık artık.Eski konularını çok net hatırlamıyorum ama ayrılık sebebi yoktu sanırım. Sence neden bitirmiş olabilir? Belki bi süre kafasını dinlemek istemiştir
Yemin ederim ne yendiğinden ne içtiğimden bir şey anlamıyorum. Onu düşünüyorum ne yiyor ne içiyor ne giyiyor parası var mı vs diye. Ama bugün gördüm ki ailesi ile piknik piknik geziyor..Sizin gibo vicdanli birisini bulmusta bulaniyor.siz kendiniz pay yapin gerisini gonderin arkanizdan beddua falan etmesinler hayir gelmaz o esyalardan.
Ben en son kız kardeşi ile konuştuğumda (yaşı 25 ve 8 yıllık evli) Abim kimseyi arattırmıyor demişti. Yani eski Nişanlıma demiş ki ailesi, madem bu işi kesin bitirdiniz o zaman ya sen kızın babasını ara söyle ya da biz gidelim konuşalım. Ama eski Nişanlım hayır demiş. Ne ben arayacağım ne de siz arayacaksınız, maddi hiçbir şey de istemiyorum hepsi Özge nin olsun demiş.konuya bakınca sanki sadece ikiniz bittiğini biliyorsunuz,ailelerin haberi yok gibi anlaşılıyor.
şimdi 10 gün sonra düğününüz var,adam kaçtı gitti ve sizin aileniz ya da onun ailesi aramadı mı? ailelerde de bir rahatlık var bence nişan bozulunca büyükler bir konuşur diye biliyorum,yanlış mıyım?
Hala çevremde ki insanlar sizin gibi düşünüyor.Eski konularınızi biliyorum. Ben tekrar birleseceginizi düşünmüştüm. Sizin için çok zor bir durum. İnşallah bu süreci en kısa zamanda atlatirsiniz.
Doğru diyorsunuz ama onun adına üzülüyorum maddi olarak..Durduk yerde inatla aileni ara bitti dedirttirmiştiniz siz, e tamam çocuk bitirmiş işte. Önünüze bakın bence. O düşünmüyorsa maddiyatı sizin takılmanıza da gerek yok artık.
Ayrıca "aileni ar" durumuna getirtecek yaptıklarını konuşmak istemiyorum. Kimse durduk yere yuvasını o duruma getirmek istemezdi. TeşekkürlerDurduk yerde inatla aileni ara bitti dedirttirmiştiniz siz, e tamam çocuk bitirmiş işte. Önünüze bakın bence. O düşünmüyorsa maddiyatı sizin takılmanıza da gerek yok artık.
Durup dururken annemi aramadın kavgası başlatmamıştım, zeminini durduk yere o oluşturmuştu. Valla sadaka bırakacak pozisyonda değil hiç, en son gördüğümde üstündeki kıyafetler üstünde eskimişti.Hmm şöyle olmuştu yanlış ise duzeltin,
Sen neden anneni durup dururken sebepsiz aramiyor diye bir kavga baslatmistin (burayı daha anlaşılır hale getirebilir misin bilmiyorum yanlış anlamış olabilirim ama böyle yazmıştın) ve sonra birlikte kaldığınız evden çıkıp gidip 10 gün donmemistin. Geldiğinde de adam gitmişti.
Her şeyi sana sadakası olarak bırakmış olabilir. Yaptığın cidden affedilir gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?