Ayrıca "aileni ar" durumuna getirtecek yaptıklarını konuşmak istemiyorum. Kimse durduk yere yuvasını o duruma getirmek istemezdi. Teşekkürler
Konumu tekrar okursanız ah vah demiyorum. Maddi olarak nasıl bir yol izlemem gerek diye fikir danışıyorumE tamam aileni ara dedirtecek duruma getirmiş, siz de arattırmışsınız, bitmiş. Şimdi ah vah niye ediyorsunuz?
Konumu tekrar okursanız ah vah demiyorum. Maddi olarak nasıl bir yol izlemem gerek diye fikir danışıyorum
Saçmalık. Bi anda bitme nedeni neAilesine beraber bitti demiştik. Ama sonra ki günlerde kız kardeşi sürekli beni arayıp sordu nasılsın üzülme merak ediyorum seni vs diye..
Sonra başka akrabaları da arayıp sordu ve bittiğini bilmiyorlarmıştı ben söylemiştim..
Peki o zaman :)Adamın umrunda değil gibi görünüyor, o peşine düşmüyorsa sizin onu peşine düşmesi için dürtüklemenize gerek yok bence
Ben en son kız kardeşi ile konuştuğumda (yaşı 25 ve 8 yıllık evli) Abim kimseyi arattırmıyor demişti. Yani eski Nişanlıma demiş ki ailesi, madem bu işi kesin bitirdiniz o zaman ya sen kızın babasını ara söyle ya da biz gidelim konuşalım. Ama eski Nişanlım hayır demiş. Ne ben arayacağım ne de siz arayacaksınız, maddi hiçbir şey de istemiyorum hepsi Özge nin olsun demiş.
Ben ailem ile konuştum tabi ki. Bitti dedim. Babam arayıp konuşayım mı dedi Eski Nişanlım için. Gerek yok baba, şuan çok saygısız- sana da kırıcı bir şey söyleyebilir kötü şeyler olmasın boşver dedim. Ayrıca annem de arayıp konuşmaya çalıştığında yüzüne kapatmıştı eski Nişanlım.e peki eş dost haberi var mı düğünün iptal olduğundan? siz oturup ailenizle konuştunuz mu? eğer bunlar konuşulduysa düşünmeyin bile derim heralde sizi ve ailenizin peşinden koşturmayı düşünüyor. o ne öyle çocuk gibi küstüm gidiyorum tribi. medeni insanlar olarak oturulup konuşulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?