Hayat ne garipmiş..

Kendi kaç defa terketti gitti 2 gün 3 gün..
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın. keşke o zamanlar beklemeseydim bitirseydim.

Kesinlikle katiliiyorum size. Simdi seni "ortada" birakti diye vermek istemezsin hicbirseyi ama ilerde o hak senden fazla fazla bi sekilde cikar.

Eski konuşarınızı vs bilmiyorum, sadece şunu söyleyebilirim, eski nişanlınız maddi konularda harbi adammış.
Ben de nişan attım bizim de nişan atma sebebimiz bana göre karşı tarafın ailesi, karşı tarafa göre benim ailemdi.Kendi hatalarımız da oldu, benim de hatam oldu, onun da.
40000 liralık altın vardı bende.Hepsini gönderdi ailem.Bana aldığı ne varsa iğneden ipliğe gönderdi ailem, memleketteydi altınlar, alınanlar falan.O hiç bi şey göndermedi bana.Sadece 1 saat ve nişan yüzüğü kalmıştı bende, çünkü doğuda çalışıyodum.Bunlar da kalıversin bende, zaten o da bana hiçbi şey göndermedi dedim.
Üstünden 2 ay geçti, facebookta bi resmimi görmüş, kolumda onun aldığı saat varmış.Bana bir mesaj attı...'Görmemişin saati olmuş kolunu kaldıra kaldıra poz vermiş, kendini başkalarına pazarla da saat aldır bari' diye...
O an olduğum yerde kaldırıma oturup öyle bi ağladım ki, insanlar annem öldü sandı...
Sonra saat + yüzük + 2500 tl (beraber yiyip içtiğimiz şeyler, gittiğimiz filmler için! ) den oluşan bi paket yaptım iş yerine gönderdim.
Kusura bakmayın, sizin derdiniz başlığında kendi derdimi anlattım gibi oldu, özür diliyorum.Zor günler dilerim kolay atlatırsınız.
Eşyaları geçtim hadi de, bari altınları ve arabayı bi şekilde zorla da olsa verin eski nişanlınıza.

Ozge daha once de demistim sana diger konularinda simdi de ayni seyi diyecegim...ona ait olanlari o istemese de adaletli bir sekilde ulastir canim...inan sende kalsa bile bunlardan hayir gormezsin....bi sekilde senden veya sevdiklerinden cikar...ben buna cok inanirim...

sana cok yakinimda gecen bi araba olayi anlatayim.yakin bir akrabam kiz kardesiyle kendince yaptigi anlasma geregi araba aldi. acikcasi biraz oyuna getirdi kizi, kardesi de abimin olsun araba onemli degil dedi gonulsuz de olsa sineye cekti...her neyse uzatmayayim, bi gece gelen telefonla butun aile yikildi. o tam da riza ile alinan araba kuzenimin mezari oldu...cok aci bir kaza ile kaybettik...vefatindan sonra kuzeninim esi olayin detaylarini bildigi icin ilk kiz kardesinden helallik istedi...neyse...uzun lafin kisasi onun olan seyleri ona gonder..inan degmez alacagin riske...

Bi erkek bunca hazirligi, borcu, masrafi, emegi bırakıp arkasına bile bakmadan bitiriyor ve hic bir sebebi olmadığını mı iddi ediyorsunuz?

Ya sen bu çocuğun iş yerine gitmişsin, ailesini aramışsın. 1 ay olmuş, 10 gün sonra düğün var ki bu şartlarda düğünde zor yani. Resti çek, eşyaları geri gönder. Bitti de. Dönerse öyle döner, dönmezse zaten bitmiştir.

Gecmis konularina soyle bir baktim.Sen herseyi dert etmis adami huzursuz etmissin gibi geldi bana.Adamin herseyi sana vermesi de cok ince merhametli biri oldugunu gosteriyor;cunku evlilik bile olmamis daha.

Resti çekmeden önce alttan alan bir mesaj daha at, "yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, benim de hatalarım oldu senin de, özür diliyorum birbirimizin kıymetini bilelim, bir hafta daha bekleyeceğim bana cevap vermen için, eğer vermezse bu şekilde havada kalamaz eşyalarını geri göndereceğim ve bitireceğim ama bitmesini istemediğimi bil" de hala sessizse gönder

Üzüldüm hersey bukadar kolay olmamalı
Peki nerde kaldi umutlar, hayaller, yaşanmışlıklar...

Bazı seyler bukadar kolay olmamalı ama bazı insanlar bukadar vicdansız olabilir.

Zamanında benide boyle ortada birakip cevap bile vermeden aramalarıma mesajlarıma cevap vermeyen bir ş.rfsz vardi.

Giden gidio vicdanı cok rahat peki kalan ona bıraktığı hayal kırıklığı hayata dair umutsuzluk boğazına kadar dolan birikmişlik anlatmak istediğin binlerce cümle varken susmak...

Zor boyle bir insandan hayir gelmez geri dönse gittiği günlerde çektiğiniz acının bedeli ne olacak tek kalemde silinir mi.

He bu arada ben artık başkasıyla evliyim o hala bekar pişman mutsuz beni kaybettiği icin mi bilmem ama vicdan guzel bir ceza velhasıl Allah buyuk kimsenin yanina koymaz merak etmeyin

Kendine geldiğinde dava açarsa ona verecek çok şeyin olur. Ki acısı biraz dinsin talep eder mutlaka emin ol kimse 5 sene evlenmediği kadına aldığı arabanın parasını ödemez. Sen iade etmeye bak ilerde faizdi,mahkeme masrafıydı, avukatlık ücretiydi uğraşma.

Hepiniz o kadar iyisiniz ki..
İnan'ın benim gözümde araba para pul yok ki.
Ne aileler ne arkadaşlar ne çevremiz anlam veremiyor bu ayrılığa.
Dediğiniz her şeyi yaptım. Aradım, yazdım, gittim yanına ama net cevap alamadım.

Ne bitirdiği belli ne bitirmediği. Kendi ailesi de emin değil ne yaptığından.
Tabi ki kolay değil ne hallerle kurmuştuk Yuvamızı, ne mücadeleler vermiştik ne engeller aşmıştık.
Buraya kadar gelmişken bitirmesi için bir sebep yoktu ortada. Ne yaşadığımızı ben biliyorum ya, gerçekten bitirecek sebep olsa ben niye direteyim bitmesin diye deli miyim.

Zamana bıraktım, Rabbim en iyisini bilir.

Hak talep edeceği bir durum yok ki.
Zaten bileziklerin hepsini bozdurup birazını kendi borcuna birazını da ev eşyası aldık evi tuttuk.
Arabada bana hediye Zaten hakkı yok talep etmeye.
Kendine gelmiş bence, şehir değiştirip piknik piknik gezdiğine göre. Hiçbir şeyle uğraşacak yasal durumum yok çok şükür.

Şu an bekleyin bence arabayı satmak için falan acele etmeyin
Evdeki abonelikler de hep onun üstüne mi?
Her şey yatıştığında oturur konuşursunuz herkes hakkı olanı alır
Ama şu an daha fazla üstüne gitmeyin derim

Arabayı talep etmeye hakkı var tabiki. Sonuçta kendisi nişanlı olduğunuz için hediye etmiş. Talep edebilir. Ama siz vermek istemiyorsunuz galiba.

Arabada dahil tum hediyelerini geri yollardim. Helede arabayi..

Ruhsal sorunu olabilir bu şahsın ilerde tekrar birleşmek isterse de bundan emin olabilirsiniz ve bence barışmayın ikiniz içinde en iyisi. üstünüzde maddi hakkı varsa verin o değilse bile ailesinden biri bir gün birşey der unutmuşken tekrar hatırlar aynı şeyleri yaşarsınız verin içiniz rahat olsun.

Evet abonelikler de kira kontratı da onun üzerine. Ama kirayı ben veriyorum. Zaten evi de ben tutmuştum.

Zaten benim talebim yok. Kredi öderken bende ödedim onunla beraber. Benim derdim bunlar da değil. Hayırlısı olsun

Ona ait olan, onun parasıyla alınan (ev eşyası, altın vs. araba da dahil) her şeyi ona iade edin. Arabayı satmadan kendisine vermeye çalışın. Kendisine de ne olursa olsun iade etmek istediğinizi iletin ve bitirin. Nasıl ki birden bire bitirip sizi terk ettiyse, siz de ona dair ne varsa kendisine iade edip, onunla olmadan önceki halinize dönüp tamamen yeni bir sayfa açın kendinize. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…