Kendi kaç defa terketti gitti 2 gün 3 gün..Kusura bakmayın sebepsiz bitirdi diyemezsiniz, her kavgada evi terk edip annesinin evine gidip bu işi 10 gün uzatacak biriyle evlenmeyi istememesini anlıyorum. Şimdi tüm eşyaları paylaşmalısınız. Gerekirse arabayı satıp, parasını götürüp iade edin. Ama son bir umut evlilik tarihinizi bekleyin derim.
Bence satabildiginiz herşeyi satın, hakkını banka hesabına yatırın. Hesap no yoksa da ailesine verin. Etik olan bu bence, birşeyler yaşanmış bitmiş, bu eski nişanınızın 5 yılına sebep olacak. Belki psikolojisi bozulacak belki bir hastalığa yakalanacak. Kul hakkına girmemek adına hesaplayın ve teslim edin. Ben olsam hakta kalmamak için fazla fazla verirdim. Gerisini o düşünsün derdim
HepiniZi anlıyorum.
Ben suçsuzum hatam olmadı demiyorum.
Onun geçmişte yaptığı hataları bende yaptım.
Bitirme olayı çok tutarsız. İnan'ın bitirdiğini düşünmüyorum.
Evet VİCDANIM ÇOK RAHAT.
Hiçbir suç hata tek taraflı değildir, biri hata yapıyorsa karşıda ki kişi de o hataya zemin hazırlıyordur.
Eski Nişanlım için emeklerimiz için aldıklarımız için elimden gelenin fazlasını yaptım.
Çocuk gibi konuşmuyor kaçıyor, sülalesine bittiğini söylemiyor, 10 gün evde seni bekledim diyor, resimleriyle yatıp kalkıyor. Ama sorsam BİTTİ.
Olaylara son derece objektif bakıyorum. Neden böyle bu kadar abarttığına dair bir hata göremiyorum ortada. Herkesin her olayı kaldırma sindirme durumu farklıdır. Şuan bir kaçınıza anormal gelen durum Nişanlıma son derece normaldi. Yani bitirilecek mevzu değildi.
Ben bu iş bitmesin diye herşeyi ayaklar altına alıp kaç defa kapısına gittim ama yüzüme bile bakmadı.
Ben kendi içimde bitirdim. Ona yardımcı olmak adına elimden gelen her şeyi yaptım.
O benim hayallerimi ve beni böyle sebepsiz yere ortada bırakıyorsa, kusura bakmayın VERECEK HİÇBİR ŞEYİM YOK ONA.
Ben burada beni teselli edin diye yazmadım. Acaba benim göremediğim düşünemediğim kaçırdığım noktalar mı var yanlış mı yapıyorum maddi konularda diye fikir almak istedim.
"Hakettin, hata yaptın, adamı doldurup patlattın, iyi oldu sana" gibi lafları kullanmayın lütfen.
Ben Zaten bunları kendi içimde sindirdim bitirdim ve yoluma tek başıma devam etme kararı aldım öyle ya da böyle..
Mesele VİCDAN ise, onun yaptığı vicdansızlıkların maddi bedeli PAHA BİÇİLEMEZ.
Hak talep edeceği bir durum yok ki.Kendine geldiğinde dava açarsa ona verecek çok şeyin olur. Ki acısı biraz dinsin talep eder mutlaka emin ol kimse 5 sene evlenmediği kadına aldığı arabanın parasını ödemez. Sen iade etmeye bak ilerde faizdi,mahkeme masrafıydı, avukatlık ücretiydi uğraşma.
Hak talep edeceği bir durum yok ki.
Zaten bileziklerin hepsini bozdurup birazını kendi borcuna birazını da ev eşyası aldık evi tuttuk.
Arabada bana hediye Zaten hakkı yok talep etmeye.
Kendine gelmiş bence, şehir değiştirip piknik piknik gezdiğine göre. Hiçbir şeyle uğraşacak yasal durumum yok çok şükür.
Hak talep edeceği bir durum yok ki.
Zaten bileziklerin hepsini bozdurup birazını kendi borcuna birazını da ev eşyası aldık evi tuttuk.
Arabada bana hediye Zaten hakkı yok talep etmeye.
Kendine gelmiş bence, şehir değiştirip piknik piknik gezdiğine göre. Hiçbir şeyle uğraşacak yasal durumum yok çok şükür.
Evet abonelikler de kira kontratı da onun üzerine. Ama kirayı ben veriyorum. Zaten evi de ben tutmuştum.Şu an bekleyin bence arabayı satmak için falan acele etmeyin
Evdeki abonelikler de hep onun üstüne mi?
Her şey yatıştığında oturur konuşursunuz herkes hakkı olanı alır
Ama şu an daha fazla üstüne gitmeyin derim
Zaten benim talebim yok. Kredi öderken bende ödedim onunla beraber. Benim derdim bunlar da değil. Hayırlısı olsunRuhsal sorunu olabilir bu şahsın ilerde tekrar birleşmek isterse de bundan emin olabilirsiniz ve bence barışmayın ikiniz içinde en iyisi. üstünüzde maddi hakkı varsa verin o değilse bile ailesinden biri bir gün birşey der unutmuşken tekrar hatırlar aynı şeyleri yaşarsınız verin içiniz rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?