- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Canim benim rabbim sifa versin sana daha cok kucuksun nolur bu kadar umutsuz olma
İns cok iyi bi esin olur, ins sagligina kavusursun
Unutma insanlar mutlu olmayla umutla hayata tutunarak kanseri yeniyor
Kendine iyi bak, bedenine ve ruhuna..
Urfadaki haberi diyorsunuz degil miKimine hayat daha zor. Şu sabahtan akşama yazdığımız lakırdıları kolu bacağı şu an kazada kopan bir insana izah etsen ne fark eder? İnsanlar bu kadar acının sonunda sonsuz mutluluk olduğunu düşünerek kendini kandırıyor işte. Evet hayat acı. Daha dün bir anne 3 bebeğini yangında kaybetti. Mesela o kadın artık yaşasa ya da yaşamasa ne fark eder? Onun için döngü bitti.
Maalesef hayat acı. Ben de sürekli içimde bunu düşünüyor ve yaşıyorum, hayat devam ettiği halde.
Aminİmtihan. Rabbim şifalar versin...
Çok geçmiş olsun, siz moralinizi yüksek tutun. Tıp bilimi gerçekten çok çok ilerledi, ilerlemeye de devam ediyor. Belki çaresiz dediğiniz hastalığınız birkaç sene sonra çaresi bulunan, ilacı/ameliyatı vs. ile iyileşme sağlanabilecek bir hastalığa dönüşecek. Siz neye inanırsanız vücudunuz da ona inanır, ben bunu bilir bunu söylerim. Dua rahatlatıyorsa dua edin, meditasyon yapabilirsiniz, her gün ormanlık açık havada yürüyüşe çıkabilirsiniz, bir evcil hayvan sahiplenerek onun sevgisiyle güçlenebilirsiniz. Süngüyü düşürmeyin, iyileşeceğinize inanın ve iyileşin.
Kendimi eksik ve kotu hissediyorum
En basitinden beni seven biri bile olmayacak gibi
Kimse hastalikli birini sevmez. Kimse beni sevmeyecek gibi hissediyorum
İnsanlarin hayatina bakip ozenmekten kendimi alamiyorum
Kendimi eksik ve kotu hissediyorum
En basitinden beni seven biri bile olmayacak gibi
Kimse hastalikli birini sevmez. Kimse beni sevmeyecek gibi hissediyorum
İnsanlarin hayatina bakip ozenmekten kendimi alamiyorum
Çok acı var
Ama insan hayata mutlu olmak için gelmediğini kabul edince alışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?