- 16 Mayıs 2025
- 2
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi yagmurzelis
-
Doğduğun ev kaderindir…Bazen düşünüyorum da yaşıtlarım hep mutlu. Aileleri sağlıklı, hayatları güzel, sürekli düşünecek sıkıntıları yok. Ben ise ailemde sağlık sorunları var sürekli bunları düşünmem lazım. Ayrıyetten okulumu bitiremedim yarım kaldı vs vs vs daha bir sürü şey. Yaşıtlarıma bakıyorum ben psikolojik bedensel zarar görürken onlar gayet mutlu huzurlu her şeyleri yolunda gidiyor. Bazen düşünüyorum da acaba bu şanssızlıklar aileden ya da genlerle gelen bir şey olabilir mi? Ya da büyüdüğün ailenin gidişatina göre mi kader belirleniyor. Ya da insanın başına gelen felaketler bunun yansıması mı? Cidden hayat bana neden böyle ters davranıyor?
Biliyor musun, ben de senin gibi düşünüyordum, çevremdeki yaşıtlarım mutlu, aileleri sağlıklı falan filan diye. Ama aslında göründüğü gibi olmadığını fark ettim.Bazen düşünüyorum da yaşıtlarım hep mutlu. Aileleri sağlıklı, hayatları güzel, sürekli düşünecek sıkıntıları yok. Ben ise ailemde sağlık sorunları var sürekli bunları düşünmem lazım. Ayrıyetten okulumu bitiremedim yarım kaldı vs vs vs daha bir sürü şey. Yaşıtlarıma bakıyorum ben psikolojik bedensel zarar görürken onlar gayet mutlu huzurlu her şeyleri yolunda gidiyor. Bazen düşünüyorum da acaba bu şanssızlıklar aileden ya da genlerle gelen bir şey olabilir mi? Ya da büyüdüğün ailenin gidişatina göre mi kader belirleniyor. Ya da insanın başına gelen felaketler bunun yansıması mı? Cidden hayat bana neden böyle ters davranıyor?
Özel değilse neden yarım kaldı peki?Ayrıyetten okulumu bitiremedim yarım kaldı
Bedensel zarar derken neyi kastettin konu sahibi?Yaşıtlarıma bakıyorum ben psikolojik bedensel zarar görürken onlar gayet mutlu huzurlu her şeyleri yolunda gidiyor.
Kesinlikle aile çoğu şeyi etkiliyor bu bir gerçek,sen çalışkan ve cesur olup o döngüyü kırmaya bakacaksın, olduğu kadar en azından bükeceksin ki başka yola evrile bilBazen düşünüyorum da yaşıtlarım hep mutlu. Aileleri sağlıklı, hayatları güzel, sürekli düşünecek sıkıntıları yok. Ben ise ailemde sağlık sorunları var sürekli bunları düşünmem lazım. Ayrıyetten okulumu bitiremedim yarım kaldı vs vs vs daha bir sürü şey. Yaşıtlarıma bakıyorum ben psikolojik bedensel zarar görürken onlar gayet mutlu huzurlu her şeyleri yolunda gidiyor. Bazen düşünüyorum da acaba bu şanssızlıklar aileden ya da genlerle gelen bir şey olabilir mi? Ya da büyüdüğün ailenin gidişatina göre mi kader belirleniyor. Ya da insanın başına gelen felaketler bunun yansıması mı? Cidden hayat bana neden böyle ters davranıyor?
Bunu bende 1 yıldır çok sorguladım. Çekişmeli boşanma aşamasındayım. Çevremde herkesin evliliği devam ederken benim evliliğim üstün çabama, fedakarlığıma rağmen bitiyor. Eski eşime sadakatim inanılmaz boyutta olmasına rağmen beni aldattı.Bazen düşünüyorum da yaşıtlarım hep mutlu. Aileleri sağlıklı, hayatları güzel, sürekli düşünecek sıkıntıları yok. Ben ise ailemde sağlık sorunları var sürekli bunları düşünmem lazım. Ayrıyetten okulumu bitiremedim yarım kaldı vs vs vs daha bir sürü şey. Yaşıtlarıma bakıyorum ben psikolojik bedensel zarar görürken onlar gayet mutlu huzurlu her şeyleri yolunda gidiyor. Bazen düşünüyorum da acaba bu şanssızlıklar aileden ya da genlerle gelen bir şey olabilir mi? Ya da büyüdüğün ailenin gidişatina göre mi kader belirleniyor. Ya da insanın başına gelen felaketler bunun yansıması mı? Cidden hayat bana neden böyle ters davranıyor?
Hayat adil, eşit değil. Sizin beklediğiniz eşitlik.Bazen düşünüyorum da yaşıtlarım hep mutlu. Aileleri sağlıklı, hayatları güzel, sürekli düşünecek sıkıntıları yok. Ben ise ailemde sağlık sorunları var sürekli bunları düşünmem lazım. Ayrıyetten okulumu bitiremedim yarım kaldı vs vs vs daha bir sürü şey. Yaşıtlarıma bakıyorum ben psikolojik bedensel zarar görürken onlar gayet mutlu huzurlu her şeyleri yolunda gidiyor. Bazen düşünüyorum da acaba bu şanssızlıklar aileden ya da genlerle gelen bir şey olabilir mi? Ya da büyüdüğün ailenin gidişatina göre mi kader belirleniyor. Ya da insanın başına gelen felaketler bunun yansıması mı? Cidden hayat bana neden böyle ters davranıyor?
O kadar kötü mü nickim
Yok yav kötü değil çok uzunnnnnO kadar kötü mü nickim
Evet temmuzda degistirecegim:) bu biraz uzun oldu gerçektenYok yav kötü değil çok uzunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?