- 17 Aralık 2014
- 562
- 218
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin bir yapısı vardır.İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.Diğer türlüsü yapmacık olur.7 yıl da sana alışmış olması lazım.Konuşamıyorum. Sevgilimle muhabbetimiz iyidir. Oturunca felaket sacmalarız eğlenceli geçtiği vakitler coktur. Ya da oturup dertleniriz. Ama problemimiz su ki konulari hep o açar ben ona uyarım. O sessiz kaldı mi ben ona bakıp mutlu olmakla yetinirim. Saatlerce baksam ben ona doyamam ama saatlerce konuşsakta doyamam. Bir süredir benim de rahatsızlık hissettiğim bir durumumuz var.
O susunca ben konuşamıyorum. yeni konularla karşısına çıkamıyorum. Enerjik olamıyorum. birlikte müzik dinleriz bilgisayarda iş yaparız yeri gelir ders anlatırız ama bu işler olmasa ve o konuşmasa hep susarim. Susmak istediğimden değil nedense konusamadigimdan..
yedi yıl oldu öyle yabancı değiliz birbirimize. özel seyler konuşulur aramızda rahatız gerçekten.
Ama ben böyle tatli konuskan kızlar olur ya öyle olmak istiyorum. :) o nasıl oluyor. Evlensek cilve de yapamam ha
Adama hayat neşesi olayim bi. Ama yok illa düşün duygusal hallere gir mesaji veriyormuscasina davraniyorum :/
bu yaşıma kadar çok şanssız,talihsiz,mutsuz vs. oldum liste uzar gider. en ufak ümidimin artacağı zamanlarda konuları sevgilimle konuşmasını çok seviyorum( tek dinleyen olduğu içinde olabilir) böyle zamanlardada küçük çocuklar gibi arka arkaya daha cevabı gelmeden çok soru sorarım. en çokta ümitli olduğum zamanlarda konu atlama olayım oluyor :)Hıh işte o nasıl oluyor bilmiyorum benimkide öyle şaşıp kalan ben![]()
deme öyleee :) konuşkan olmayan bi insandan çok çabuk sıkılınır bence. dırdır farklı bi boyutAslında iyimiş he bu huyunEn azından sevgilin sana"Yeter bee ne dırdın yaptın" demez
![]()
Tabi canım o işin şakası zatendeme öyleee :) konuşkan olmayan bi insandan çok çabuk sıkılınır bence. dırdır farklı bi boyut![]()
Canım okurken aynı ben dedim.bizde lise aşkıyız eşimle.11.yılımzda evlendik.bende cok konuşmam.eşim konuşmazsa senin gbi hiç konuşmdgmı hatrlyrm sevgiliyken.bnde bakardım öyle.şimdi de bazen yine konşmyrm bazen de susmuyorum.ama mutluyuz.bnde bazen diyorum evde neseli şen şakrak olayım dye ama yapı meselesi yani.böylede mutluyuz bi şikayet duymadım.