- 18 Nisan 2022
- 7
- 6
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben neden illede ev sahibi olunmak isteniyor anlamiyorum. Acaba ulkenin normali mi bu? Türkiyede yasamiyorum ,o yuzden cidden anlamiyorum ev sahibi olmanin onemli nedeni nedir?
Var tabii ki. Fakat hic yasamadim Türkiyede. O yuzden " kirada oturun ne olcak ki " deme hakkim yok.çünkü geleceğe umutla bakmak artık hayal oldu bu ülkede,
çünkü yaşlanana kadar çalışsanız da geçinemiyorsunuz artık,
çünkü o uyduruk emekli maaşıyla ay sonu bile gelmiyor ki kira ödesin insanlar bu parayla,
çookkkk çünkü var, burda yaşamıyor olsanız bile ülkenin durumundanda mı haberiniz yok ?
Var tabii ki. Fakat hic yasamadim Türkiyede. O yuzden " kirada oturun ne olcak ki " deme hakkim yok.
Cünkü o durumda degilim sizler gibi. Merak etmem de gayet dogal birsey.
Başkasının evine yıllarca para vermek istenmediği , ev kirası sürekli zamlandigi için olabilir.Ben neden illede ev sahibi olunmak isteniyor anlamiyorum. Acaba ulkenin normali mi bu? Türkiyede yasamiyorum ,o yuzden cidden anlamiyorum ev sahibi olmanin onemli nedeni nedir?
Eşinizin düşüncesi çok saçma. Barınma ihtiyacı için illa bir para ödenecek değil mi. Bu enflasyonda sabit krediyle ev almak en mantıklısi.Ben de bu şekilde düşünüyorum ama eşim borçlanma konusunda cesaretsiz. Özel sektörde çalışıyor ve uzun süreli borca girmek istemiyor.
zaten evladınız yok mu?bu hayat pahalılığında yeni bir bebek dünyaya getirme çabası neden?hem de 40 yaşında.ilk bebeğiniz olsa 45 50 de olsanız deneyin derdim.ama eviniz bile yokken neden bir bebek daha?
Yeni mi denediniz ?Diğer konu dediğiniz bebek olayı ise bir tüp bebek denemem oldu sonuç olumsuz. Tekrar denemeyi fiziksel ve psikolojik kaldıramam. Nasip değilmiş. Bazen hayatta insana hiç birşey nasip olmaz. Ne bebek ne ev. Çok dram takılıyorum bu aralar. Toparlanmam lazım
Ben de bu şekilde düşünüyorum ama eşim borçlanma konusunda cesaretsiz. Özel sektörde çalışıyor ve uzun süreli borca girmek istemiyor.
Yeni mi denediniz ?
İyi eşiniz ikna olmuş
Nasıl oldu o ?
Şayet öyleyse bir kere daha deneyin
Boşverin evi ne yapacaksınız
Gezin , tozun çocuk olmayacaksa
Ev kredisine gireceksin ev alacaksın kime kalacak ?
Eşinin kızına oğluna
Gerek var mı ?
Bence yok
Malesef artik paranin hiccc degeri yokSon iki yıldır daha düzenli bir hayatım var ama artan fiyatlara yetişemiyorum artık. Eşime söylüyorum paramızın yettiği bir ev alalım diye ama oda doğal olarak şuan çocukların eğitimini düşünüyor. Şuan zor bu dediğiniz.
e tamamda arkadaşlar, evlilik süresince alınan herşey ortak değil mi ???
kaldı ki allah korusun eşi vefat ederse kadıncağız en azından bi evim var der ve oturur....
bilemedim yani.......
Cunku tatlim turkiyede en ucube evler bile degerinin iki katina kiralaniyoBen neden illede ev sahibi olunmak isteniyor anlamiyorum. Acaba ulkenin normali mi bu? Türkiyede yasamiyorum ,o yuzden cidden anlamiyorum ev sahibi olmanin onemli nedeni nedir?
Ben öyle yaptım,istanbuldan alamadım başka şehirden 1+1 aldım.Bende sizin gibi çok kafama takıyordum.Rabbim olmayan herkese yardım etsin,nasip etsin.Belki içine girip oturacağınız değil de yatırımlık bir ev alabilirsiniz.Örneğin başka ilden(içine kiracı koyarsınız evden kira alırsınız) veya İstanbul’da yaşıyorsanız daha şehirden uzak yerlerden bir daire için kolları sıvayabilirsiniz.Oradan gelen kiraya da az birşey ekleyip böyle devam edebilirsiniz.Hiç yoktan bir yatırımınız olur.
Ortak düşünmesin bu adamla diyorum iştee tamamda arkadaşlar, evlilik süresince alınan herşey ortak değil mi ???
kaldı ki allah korusun eşi vefat ederse kadıncağız en azından bi evim var der ve oturur....
bilemedim yani.......
Ortak düşünmesin bu adamla diyorum işte
Alacaksa da kendi evini kendi alsın ufak bir ev
Hayat ortaksa kocası çocuk tedavisinde bile ne kadar nazlandı
Konu sahibesi tek başına mücadele etti
Ben hatırlıyorum adam doktora bile gitmiyordu
Bu adam hiç “ hayat ortak “ diye düşünülecek biri değil
Çok türedi böyle adamlarKonu sahibesi bu adamla niye evli hiç bilmiyorum.
Adamın konu sahibesine maddi manevi 5 paralık katkısı yok. Üstüne konu sahibesi elindeki parayı da ortaya koyuyor. Bunları geçtim adamın konu sahibesiyle aşk için evlendiğini de sanmıyorum, karşıdaki kadının anne olma hakkına hiçbir saygısı yok vicdansız ve manevi olarak bomboş biri. KOnu sahibesi yerinde olsam tedaviye ık mık deidği an tekmeyi atardım. hala aynı fikirdeyim , konu sahibesi başka erkek bakmalı ailen en azından elindeki parayı kurtarmalı. Tekme koymayacaksa da elindeki parayı evrmesin bari kendi üstüne ev alsın.
ortak tapu isteyecek o zaman.kendi çocuğu da olursa kalanının da yüzde ellisini çocuğuyla birlikte alacak.geriye kalan payı da satın alır ilerde adamın çocuklarından.tapu adamda olursa avucun u yalar vefat halinde.çocuk da yoksa hakkı yüzde 25 sadeceKonu sahibesinin lik çocuğu olacak, çocuklar konu sahibesinin değil evlendiği adamındı yanlış hatırlamıyorsam.
O yüzden ben olaya yemeyim, içmeyeyim almayayım çocukların eğitimine koyayım olarak bakmıyorum burda çocuklar ilerde el kadınına neden bakalım diyebilirler pekalaKonu sahibesi ev alsa bile adam ölünce çocuklar evin satılıp haklarının verilmesini isteyebilir. Konu sahibesi açısından tek mantıklı seçenek görüyorum, çocuksuz bir erkek bulmak
![]()
konu sahibinin evladı olmadığını şimdi öğrendim.elbette onun da hakkı evlat.adam tabiki istemez kendi çocukları var nasılsa.valla çocuğu ya yaparız diyecek ya da boşanacak.çocuk olmayacaksa neden bu 3 kuruş kazanan ve de çocuklarına baktıran adamın kahrını çeksin.çocuksuz çöpsüz üzüm çalışan kadın olarak maddiyatı iyi adamın kahrını çeksin de iyi yaşasın kalan ömründe derdim ben naçizaneÇok türedi böyle adamlar
İlk başta iyi davranıyorlar
Herşeye tamam diyorlar
Evlenince ipleri eline almaya başlıyorlar
Onlara göre
Kadın hem çalışsın
Hem çocuklarına baksın adamın
Hem kendi anne olmasın
Hem de hoş hatun arada takılıyoruz modunda yaşasınlar
Konu sahibesinin sanırım 2. Evliliği idi
O yüzden ayrılmaya cesaret edemiyor olamıyor
Aslında biyolojik yaş maş hikaye
İleri yaşta yumurta dondurma , donasyon , evlat edinme bir Sürü seçenek var
Yeter ki gönüller bir olsun
Eşimin çocukları var. Ben de anne olmak istemiştim yaşım geçmeden ama mümkün olmadı. Hayırlısı buymuşzaten evladınız yok mu?bu hayat pahalılığında yeni bir bebek dünyaya getirme çabası neden?hem de 40 yaşında.ilk bebeğiniz olsa 45 50 de olsanız deneyin derdim.ama eviniz bile yokken neden bir bebek daha?