Hayat şartlarımı insanı monotonlaştırıyor yoksa bizlermi

zaygun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
241
0
26
İstanbul
3 aylık evlıyım ve çok sıkılıyorum bişeyler yapmak istıyorum ama sadece ben eşim malesef belkide istıyor bana demıyor borçlardan dolayı gezme tozma hayal oldu malesef gerçi dıyo paramız olsun gezeriz diye evdede bişeyler yapmak ıstıyo ınsan ama nee çalısıyoruz ıkımızde eve gelıyorum yemek oda gelıyo yıyoruz tv karsısına ne sohbet ne muhabbet varr ne yapmam lazım bu aralarda hem havalar hemde ben rahatsızım fikirlerinizi bekliyorumm.

şartlarda el vermiyor bazen , ama bence insanın elinde bizde 3 aylık evliyiz ki eşim vardiyalı ve normal çalıştığı haftaları dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz sık sık arkadaş ziyartelerimiz vardır bazen biz gideriz bazen bize gelirler, 2 haftada bir mutlaka sinemaya gideriz, haftada bir de dvd alıp evde izleriz mısır patlarım güzel bişiler yaparım çayla bi güzel sarılır izleriz, tabi ki her zaman yapıcak birşeyler bulunmuyor ama renklendirmek bizim elimizde . hatta bazen manyak olduğum uzu düşünüyoruz saçma bir şarkı açıp deli gibi yarım saat saçmasapan oynadığımızı biliriz ha çocukta değiliz 30 umuza geldik ama insanın içinden gelicek,

bunları yaparken eşim yada ben yorgun olmuyormuyuz hemde deli gibi ki ben çok uykucu bir insanım ikimizde birbirimiz istiyoruz diye dinlenmeyi kimi zaman umursamıyoruz tabi her gün birşeyde yapılmaz bazen hiç konuşmadan tv karşısında uyuyup kalıyoruz.

nekadar güzell bızde yapıyoruz bazen cok dısarı cıkamıyoruz malesef sartlar evde fılm alıyoruz ızlıyoruz nebılım ben sıkıldıgımı bılıyorum ama esım umursamıyo işte sorun orda nebılım yaa sansmı desek kadermı

yeni evli olupta borcu olmayan ve senin durumunda olan çok kişi var :) ben evli değilm ama çevrem evli ohoo ne çeşitler var sen yat kalk dua et :) ozaman sende ufak tefek oyunlar al eve arkdşrnızı çağırn kuzenleri çağırın oyunlar oyna güzel sofralar hazrla şöşee :) nebiliyim 2 kişilk oyunlar var mesela onlardan al oyunlr genelde ucuz oluor her ay bitane alsan yeter , tv yi kapat şirinlikler yap sessiz sinema oynaylm de nebilm çok şey var

çok guzel soyluyosunda tek taraflı olmuyokı cnm dun esıme yanasıyorum elınde telefon özledım dıyorum telı bırakmıyo bıle sonra kızıyorum mutfaga gıttım gelıyo bu sefer kendı sırnasıyo ozaman ne kıymetı kalırkı oyun dedıgın ne olabılır bende ıstıyorum aslındaa bu aksam alım hatta bı fıkır verırımısın

ama bak olumlu düşün umursamyp peşndende gelmeyebilirdi :) nazını çekebiliyor azda olsa böle düşün bence o an tlefonu brkmadı demek yerne yoksa mutsus olrsun .. cnm benm aklmda oyun isimleri pek klmaz ama bi oyuncakcıya giirp ev oyunları bakıcam dersen en az 20 30 tane çıkaryorlar :) bardak çekmece var mesela bardak yerine tahta yapmşlar birde onu çekiyorsun sryla kim düşürürse ceza alıyor yani sonucunda ceza olucak oyunları seçki :) ceza olarakta eşine beni öp de nebiliym bana sarıl de böle böle herşy cici olur

hiç elinizde oyun vb.şeyler yoksa cesaretmi dogrulukmu oynayın
çok heyecanlı oluyor hatta cesaret deyınce kaş goz bıyık yapmak ıkınızı de guldurebılır
o agırkanlı olabılır ama onu harekete gecıren sen olmalısın
git kucagına otur,şakalaş bazen erkekleri dürtmek gerekiyor :)

Ben de bu dertten muzdaribim ama bizde yaratıcı fikirler eşimden çıkıyor,ben uyum sağlıyorum ona.hayalgücüm geniş olsun,farklı bişiler bulayım diye uğraşıyorum bende ona yetişmek için :) mesela eşinizle mutfağa girin ve onun sevdiği bir yemeği birlikte yapın.Biz pasta yapmıştık mesela,çokta eğlenmiştik..Haftasonları sabah yürüyüşe çıkın ve yürüyüşten sonra sahilde el ele simit yiyin :)
Arkadaşlarınıza gidin,onları davet edin..Arada aile yemekleri düzenleyin.İşyerinizde internette dolaşırken hoşunuza giden bir yazıyı,makaleyi çıktı alıp eşinize okuyun..gece otururken iki nescafe hazırlayın,montlarınızı giyip nescafeleriniz balkonda için :)) Arkadaşların dediği gibi oyunlar alın.İnternette beraber eğlenceli videolar izleyin..Eşinize ufak sürprizler yapın..Aklıma şimdilik gelenler bunlar :)

Çok para olmadan da gezilir, gidersin bi yerde bi çay içersin
Ya da hava güzel olduğu zamanlar gidip piknik yaparsınız başbaşa, evden börek çöreğini götürürsün

Ame evde bile muhabbet etmiyosanız bunun ne para ile ne mekanla ilgisi yoktur..

öyle tabı bende dusunmuyo dğilim ama eşim daha önceden böyle değildi en azından hatalarını anlar düzeltirdi anlardı beni umarım hersey yolunca girer bugun bi gidip oyunlar alıyorum ama eve gelince kapıyı acıp guler yuzlu olmak lazım degıl mı hiç konusmım ozaman :) napsamkı kusde kalamıyorum ben canımı yakıyo evet ama alışmamısım kın tutamıyorum içimde

ozaman sen sonkez elinden geleni yap canım:)) oyun al şöle 2 kişilk zevkli bişee :) gldiğinde güselce kapıyı aç atla sarıl eşine hoşgeeeeeeeeeeeldin diyeee cici ciciii giyin:) güsel bi masa hasırla en sevdğği yemekleri yemekten sonra bi çay demle :) çaylrı al gel masaya koy eşini çağıır bakk askm ne aldııı bize de güsel bi akşam geçiriin oohhh

oyun alamadım hala :) alıcam ınşallah bakalımda oyunlarda cok pahalı yaa guzel vakıt gecırıcez ama oyunların fıyatı ucmus :) en uygun oyun tombala kızmabırader :)

oyun alamadım hala :) alıcam ınşallah bakalımda oyunlarda cok pahalı yaa guzel vakıt gecırıcez ama oyunların fıyatı ucmus :) en uygun oyun tombala kızmabırader :)

çevrende oyunu olanlar yokmu:) değiş tokuş yaparsınız oynadıkça:) bukadar pahalıysa al bir fon kartonu :) as duvara üzerine sessiz sinema yaz güsel güsel elişi kağıtlarınada katogori neyse onları seç yaz:) tek tek seçin anlatın birbirinize:))))))))
birde ufak tefek hediyeler koy masaya yiyeek içicek yada nebiliyim eşin ne seviyorsa oyunu kazanan ödülünü Alsın .. maddi durumuda zorlamnın anlamı yok

malesef cevremızde oyle sosyal ınsanlar yok :) bakalım artık alıcaz bıseylerde ınanmazsın evlenınce borc olunca hiçbişey alamaıyorsun zor yanı allaha sukurler olsun murlu huzurluyuz daa genede zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…