3 aylık evlıyım ve çok sıkılıyorum bişeyler yapmak istıyorum ama sadece ben eşim malesef belkide istıyor bana demıyor borçlardan dolayı gezme tozma hayal oldu malesef gerçi dıyo paramız olsun gezeriz diye evdede bişeyler yapmak ıstıyo ınsan ama nee çalısıyoruz ıkımızde eve gelıyorum yemek oda gelıyo yıyoruz tv karsısına ne sohbet ne muhabbet varr ne yapmam lazım bu aralarda hem havalar hemde ben rahatsızım fikirlerinizi bekliyorumm.
yeni evli olupta borcu olmayan ve senin durumunda olan çok kişi var :) ben evli değilm ama çevrem evli ohoo ne çeşitler var sen yat kalk dua et :) ozaman sende ufak tefek oyunlar al eve arkdşrnızı çağırn kuzenleri çağırın oyunlar oyna güzel sofralar hazrla şöşee :) nebiliyim 2 kişilk oyunlar var mesela onlardan al oyunlr genelde ucuz oluor her ay bitane alsan yeter , tv yi kapat şirinlikler yap sessiz sinema oynaylm de nebilm çok şey var
çok guzel soyluyosunda tek taraflı olmuyokı cnm dun esıme yanasıyorum elınde telefon özledım dıyorum telı bırakmıyo bıle sonra kızıyorum mutfaga gıttım gelıyo bu sefer kendı sırnasıyo ozaman ne kıymetı kalırkı oyun dedıgın ne olabılır bende ıstıyorum aslındaa bu aksam alım hatta bı fıkır verırımısın
ama bak olumlu düşün umursamyp peşndende gelmeyebilirdi :) nazını çekebiliyor azda olsa böle düşün bence o an tlefonu brkmadı demek yerne yoksa mutsus olrsun .. cnm benm aklmda oyun isimleri pek klmaz ama bi oyuncakcıya giirp ev oyunları bakıcam dersen en az 20 30 tane çıkaryorlar :) bardak çekmece var mesela bardak yerine tahta yapmşlar birde onu çekiyorsun sryla kim düşürürse ceza alıyor yani sonucunda ceza olucak oyunları seçki :) ceza olarakta eşine beni öp de nebiliym bana sarıl de böle böle herşy cici olur
öyle tabı bende dusunmuyo dğilim ama eşim daha önceden böyle değildi en azından hatalarını anlar düzeltirdi anlardı beni umarım hersey yolunca girer bugun bi gidip oyunlar alıyorumama eve gelince kapıyı acıp guler yuzlu olmak lazım degıl mı hiç konusmım ozaman :) napsamkı kusde kalamıyorum ben canımı yakıyo evet ama alışmamısım kın tutamıyorum içimde
ozaman sen sonkez elinden geleni yap canım:)) oyun al şöle 2 kişilk zevkli bişee :) gldiğinde güselce kapıyı aç atla sarıl eşine hoşgeeeeeeeeeeeldin diyeee cici ciciii giyin:) güsel bi masa hasırla en sevdğği yemekleri yemekten sonra bi çay demle :) çaylrı al gel masaya koy eşini çağıır bakk askm ne aldııı bize de güsel bi akşam geçiriin oohhh
oyun alamadım hala :) alıcam ınşallah bakalımda oyunlarda cok pahalı yaa guzel vakıt gecırıcez ama oyunların fıyatı ucmus :) en uygun oyun tombala kızmabırader :)
çevrende oyunu olanlar yokmu:) değiş tokuş yaparsınız oynadıkça:) bukadar pahalıysa al bir fon kartonu :) as duvara üzerine sessiz sinema yaz güsel güsel elişi kağıtlarınada katogori neyse onları seç yaz:) tek tek seçin anlatın birbirinize:))))))))
birde ufak tefek hediyeler koy masaya yiyeek içicek yada nebiliyim eşin ne seviyorsa oyunu kazanan ödülünü alsın .. Maddi durumuda zorlamnın anlamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?