• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat senden sadece bebek istemiştim!!!!!!!!!!

Açıkçası diyecek pek bir sey bulamadım 1 sene oluyor deneyeli bir sorun olmamasına rağmen hala hamile kalamadim yinede sukrediyorum halime vardır bir Vakti diyorum bununla sinaniyoruz demekki diyorum. Allahım nelere kadir elbet bi gün gün ol der olur. İsyan etmeye gerek yok.

Kötü dusunme iyi düşün diyet yap yediklerine dikkat et yürüyüşe mutlaka başla spor yapman lazim yazın mutlaka yüz bol bol hem de bir de kediotu çayı bul iç

Ben de çok bekledim, sonra oluverdi. Kısası uzunu yok, isteyen ister. İsteyen herkes tatsın dilerim. Sen moralini iyi tutmaya çalış. Eşinle konuştunuz mu bilmiyorum ama endişelerini ona açabilirsin. Sağlıkla ilgili bir durumun varmış ertelemeyelim diyebilirsin. Dilerim en kısa sürede sağlıkle güzel haberler alırsın ama lütfen çok kafana takmamaya çalış, düşündükçe stres oldukça zorlaşıyor bu işler. Dualarım seninle :dua:

Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil

Seni çok iyi anlıyorum bende de polikistik over var bosuna bu kadar sıkıntı yapmıssın kendine evet bazen kolay olmayabilir ama çocugun olur olmaz diye bir durum yok bazen ufak bir tedaviye ihtiyaç olabilir ben evliliğimin 2.yılında çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde doktora gittik kendi kendime hamile kalamayacağımı küçük bir tedaviye baslamamız gerekti sadece 1 hap ve çatlatma iğnesiyle ilk seferde hamile kaldım çok şükür şimdi 2 yasında oğlum var Allaha şükürler olsun demem o ki bu kadar karamsar olmayın kendiniİ üzmeyin ve stres yapmayın

bende senin gibi hiç olmayacak diye düşünürdüm bir zamanlar hala zaman zaman gelir içime o duygu kendimi hep aman herkesin çocuğu olmak zorunda değilki diyerek sakinleştirmişliğim çoktur. ama birşey varki hep duyduğum hiç aklımda değildi süpriz oldu bize diyen insanlar beklemememi zamanı olduğuna inandırdı. annemde geçenlerde aklın hep bebekte bu kadar çok üstüne düştüğün için stresten olmuyor belki hiç düşündünmü dedi. artık bebek lafı duymak istemiyorum gebelik testi almanıda yasaklıyorum sana biraz düşünmeden yaşa dedi. ve haklıydı evet düşünmemeliyim olup olup kaybetmek daha beter bir duygu bunu yaşamış biri olarak artık düşünmemeye sadece hayatımı yaşamaya karar verdim. istiyorum ki banada süpriz olsun. hem rahmime gelişi hem sağlıkla doğuşu....

Sen kafayı fena takmışsın Bismillah bi evliliği anla dinle..
Cinselliği bi yaşa..
Evladın olunca kocanla uzun bi süre kanki gibi takılacaksın zaten ne bu hız anlamadım gitti.. geçen gündüzüne karışacak aynaya bakmaya vaktin olmayacak.. ayrıca Olmayacağı varsa şimdi de olmaz 20 sene sonra da tadını çıkar takma bu kadar..Ayrıca çocuk fikrini takmayan bi kocadan da alelacele çocuk yapma öGretmen hanım..
Evlenmeden önce herkes farklıdır bir insanı ancak aynı evi paylaşarak tanırsın..
azıcık kocanı tanı öGretmen hanım..
Düzeltme: bende pco hastasıydım bi belirti yoktu sadece ultrasonda görüntü olarak öyle çıkıyordu 12 ay korunmadım o ay vazgeçtim olmuyorsa olmasın dediğim o ay hamile kaldım.. tedavisiz ilaçsız.. pco korkulacak bişey değil..

Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki.. bende yeni evlendim.. bendede aynı hastalıktan var.. ben çok istiyorum eşim de istiyor ama doktor â gidelim dediğimde sonra gideriz diyor ..

Hocam huznunu yakinen anliyorum
Kiz kardesimin 3yili bitiyor olmadi tupde yapti olmadi ve onun psikolojisi benide mahf etti
Bendevartik her hamileyi fark edebiliyorum ve hep rabbim bacimada nasip et diyorum zor bir imtehan Allahim cok aratmasin diyim ustelik kardesimde ogretmen

Bende 40 yaşındayım benimde çocuğum olmuyor doktorlar tüp bebek olur dedi ama maddi imkanım yok yaşımdan dolayi fazla zamanın yok acele et dediler ya ben ne yapayım üzüntümü kimseye belli etmiyorum bebeğimin olmasını çok istiyorum belki kediliginden olur diye dua ediyorum

Peki 3 senedir cocugu olmayan biri olarak sizi çok iyi anliyorum arkadaslar 20 yil falan yazmislar. Ama arkadaslar ilk aylarda olmamasinin acisi cok daha fazla hissediliyor ( bence ) kendimden yola cikiyorum ilk aylarda hep agliyodum adet oldugumda kafam hep cocuktaydi. Birr sure sonra alisiyosun aciya. Kafana takmiyor stres yapmiyosun sonra biran bogazina dayaniyor evlatsizlik ve cok kotu oluyosun.

Konu sahibine tavsiyem kendi ellerinizle yazmissiniz stres yapiyorum diye belkide sorunuzun cevabi stres yapmamaktir.

Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
Merhabalar. 5
Bende evleneli 5 sene oldu şuan 25yaşındayım bebek istedik bi türlü olmadı doktora gittik yumurtalıklarımda küçük küçük kistlet olduğunu söyledi. İlaç kullandım 6ay kadar belki geçmiştir olmadı artık ümidimi kaybettim. Parfüm sıktığımda ölmek istiyordum boğulyordum kokudan duş alıyodum geçsin diye sabah 7de kalkarm hep 10da yarm saat uyumak için yattımda akşam 5bçuğa kadar deliksiz uyumuşum Bigün çarşıdayken çok gözlerim karardı. Hamilelik testi aldm 3tane hepsini yatm saat arayla yaptm pozitif çıktı hepsi inanamadm. Ertesi gün doktora gittiğimde 6 haftaşık hamile olduğmu öğrendim hiç beklemiyodum çnkü 2hafta öncesi doktordaydm gebelik görse söylerdi. İyiki içmemişim o ilaçları bebeğimi kaybedebilirdm yoksa söktürücüden.

Yani demek istediğim 2 sene her gün Allaha dua ettim niye bebeğim yok diye ilaçlar kullandım stres yapınca olmuyo en ümidini kaybettiğin en beklemediğin anda oluyo. Üzülme sakın elbet olcak en hayırlı zamanda gelcek. Şimdi maşallah 2yaşına gircek bi hafta sonra kızım. Sakın ümidini yitirme ama streste yapmaki daha kolay olsun. İnşallah en kısa zamanda anne olman dileğiyle :)

Bende 40 yaşındayım benimde çocuğum olmuyor doktorlar tüp bebek olur dedi ama maddi imkanım yok yaşımdan dolayi fazla zamanın yok acele et dediler ya ben ne yapayım üzüntümü kimseye belli etmiyorum bebeğimin olmasını çok istiyorum belki kediliginden olur diye dua ediyorum
İnşallah Allah sana,bana ve tum isteyenlere tez vakitte saglikli ve hayirli evlat verir.

Evet öyle yapacağım. Düşüncelerimden biri.hatta şimdi den bile almak istiyorum.olmamasini beklemek değil. Her zaman 2 çocuğun olsun biri biyoloji anne babası biz olalım diğeri de manevi anne baba olalım istedim.hep dileğim bu yönde ama buna eşim çok karşı.....
Ya soyle birsey var
Hersey yolunda olsa bile ha diyince hamile kalinmiyor ki
Ben evlenmeden once bilmiyrm
Esim cok cocuk isteyince arastirdim
Yok yumurtalama gunune denk gelecek yok bilmem ne
Sok oldum
Ben saniyordum ki, olur hemen
Ne biliyim yeni evlisin zaten bol bol birlikte oluyorsun, hemen olur sandim
Denemeye basladiktan sonra Ucuncu ayda hamile kaldim
Bu sekilde alti ayda da kalan var
Bir senede var
Yani akisa birakmak gerekiyor anlayacagin
Panik yapma olur mu?
Sende kist falan oldugu icin ve yasindan dolayi esas olan alti ay sonra doktora gitmendir
Buradaki tavsiyeleri okumusum bende
Bir gun ara vererek iliskiye girin diyorlardi
Yataktan hemen kalkmayin falan
Onlari dene istersen
Beline yastik koyup uzaniyorsun biraz
Ben oyle yaptigim ay hamile kaldim
Bilmiyrm ya ne kadar etkisi vardir
İkinci cocuguma hamileyim, esim bisi olmaz dedi, bi defa korumasiz iliski oldu, hamile kaldim bi defada
Demekki Allah tarafindan olacaksa oluyor

Sen baştan köprüleri yıkmışsın.Bebek olmuyor diye. Venim 3 cocugum olmasına rağmen 4. 2 sene sonra hamile kaldım . olup olmucanı sen bilemezsin Allah bilir şimdiden bu kadar takmayın kafanıza içiniz rahat olsun Allah nasib eder inş enkısa zamanda.

İlk 1 sene olmaması anormal değil. Vücudun alışması gereken şeyler var. Cinsel aktivite gibi.
Olur sizin de..stres tam bir düşman yalnız. Doktorum; stres de yapma, yok da sayma demişti. Lütfen rahat olmaya çalışın.

Ya soyle birsey var
Hersey yolunda olsa bile ha diyince hamile kalinmiyor ki
Ben evlenmeden once bilmiyrm
Esim cok cocuk isteyince arastirdim
Yok yumurtalama gunune denk gelecek yok bilmem ne
Sok oldum
Ben saniyordum ki, olur hemen
Ne biliyim yeni evlisin zaten bol bol birlikte oluyorsun, hemen olur sandim
Denemeye basladiktan sonra Ucuncu ayda hamile kaldim
Bu sekilde alti ayda da kalan var
Bir senede var
Yani akisa birakmak gerekiyor anlayacagin
Panik yapma olur mu?
Sende kist falan oldugu icin ve yasindan dolayi esas olan alti ay sonra doktora gitmendir
Buradaki tavsiyeleri okumusum bende
Bir gun ara vererek iliskiye girin diyorlardi
Yataktan hemen kalkmayin falan
Onlari dene istersen
Beline yastik koyup uzaniyorsun biraz
Ben oyle yaptigim ay hamile kaldim
Bilmiyrm ya ne kadar etkisi vardir
İkinci cocuguma hamileyim, esim bisi olmaz dedi, bi defa korumasiz iliski oldu, hamile kaldim bi defada
Demekki Allah tarafindan olacaksa oluyor
Siz de evliliğinizi yaşasaydınız biraz.
Yastık koyma olayı tamamen hikaye. Sperm, gideceği yolu gayet iyi bilirmiş

Ben dediğim gibi duygu yoğunluğu yaşıyorum şu aralar ...herkes yok hocam hamile misin vs vs sorular soruyor.bunaldim artık. Çocuk istemiyorum diyorum.benjm de 4 5 yıllık evli arkadaşlarım var daha bir kere ağzımdan çocuk düşünmüyor musun lafı çıkmadı.cikmaz çünkü bilemem ne yaşadığını...galiba bu aralar çok stres yapıyorum herşeye.
Ben senin sorununu anladım sanırım. Ben de öğretmenim. Sanırım sınıf öğretmenisin ve velilerle fazla haşır neşir olmuşsun. Araya mesafe koy. Hamilelik senin özelin. Ne hakla soruyorlar?

Back
X