Hayat Size Ne retti?

Hayat bana büyüdükçe değişik insanların olduğunu gösterdi yok artık denecek kadar kötü bir insanla başetmeyi onunla yaşamayı öğretti çok şey aldı götürdü geriye kırık dökük hayallerim kaldı

hayatı öğrenmek için okumalıyım calısmalıyım daha cok insandan tecrübelerini dinlemeliyim diyordum, ama hayat bana sadce onu yasayarak ögrenebilecegimi ögretti

Hayat bana,Sabır olmadan hiçbirşey olmayacağını,eğer olursa yarım yamalak olacağını..
Kimseye karşı önyargılı davranmamayı iyi ve ya kötü damgasını kısa sürede vurmamayı öğretti.

hayat bana insanlarının çoğunun bencil olduğunu
hiç kimseye güvenmemem gerektiğini
sabırlı olmayı
insanların zor da olsa değiştirilebileceğini
sağlıklı olduğum için şükretmeyi
yapılan herşeyin bir karşılığı olduğunu
iyi insanlarla karşılaşmanın güzelliğini
hem yarın ölecek gibi hemde hemde sonsuza kadar yaşayacakmışım gibi yaşamayı
daha iyi bir yerlere gelebilek için daha çok çalışmam gerektiğini
bebek sahibi olabilmek için çalışmalara şimdiden başlamam gerektiğini öğrettiiii

Erkekler bencildir, yalancıdır ve kendi mutluluğu ve aptal zevkleri için diğer insanların üzülmesi hiç umurlarında olmaz. En fazla ''olmuş gibi'' yaparlar..

Kayınvalide ile altlı üstlü oturmanın zararlarını bir bir öğretti en acı tarafından..

sunu ogrendim ki bilincinin hic bir zaman kabul etmedigini bilincaltina kabul ettiremezsin. kendine zorla hicbirseyi sevdiremezsin. tam olarak istemedigin surece kazanman mumkun degil. o yuzden gercekten istediklerinle zamanini gecir, omrunu sacma sapan tam olarak istemedigin seylerle mesgul olarak harcama. zamani geri alamazsin ama hatalarina devam etmekle daha da buyuk hata etme.

Suanda yurtdisinda olan gereksiz bir kisiye ......;

ÖĞRENDİM !!!
Verdiğim değeri haketmeyen insanları silmeyi..
Arkama dönüp bakmamayı... Hiç kimse için
kendime saygımı yitirecek bir şey yapmamayı..
Gözyaşlarımın değerini bilmeyi ve onları
üç kuruşluk insanlar için harcamamayı...
Ben izin vermeden kimsenin beni üzemeyeceğini..
Kendimin her şeyden önemli olduğunu...
Zor oldu...geç oldu....
ama ÖĞRENDİM...!
Alinti

ne öğretmediki,bütün kategorileri doldurduk yinede hevesle yaşıyorum dolu dolu...öylede böylede biticek çünkü.

Herkes gitse bile ailemin benimle kalıp her zaman bana destek olacağını,kimseye haddinden fazla değer verip güvenmemeyi,gerçek dostu bulduğun zaman onu kaybetmemeyi.Bir kadının mutlaka kendi parasını kazanması gerektiğini,Herşeye rağmen mutlu olmayı başarmayı öğretti şimdilik.
Bakalım daha yaşadıkça ne dersler alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…