- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
Hic birsey disardan gorundugu gibi degildir. Size hic emeksiz bir yerlere gelmis gibi gorunen insanlarin ne cektigini, cabasini disardan bakarak goremezsiniz. Ha size gelip bizzat "ben yata yata bu gunlere geldim" gibi birsey diyorlarsa o ayri. Insanlar hayati guzel giden, mutlu insanlari gorunce hemen o kisinin hayatinin cok kolay, ya da torpilli oldugunu dusunuyorlar. Ben de bu onyargidan hoslanmiyorum iste. Hicbir zaman birinin geldigi makama bilip bilmeden "hak etmedi" yaftasi yapistirmadim. Uzaktan kolay ve cabasiz da gorunse, isin ic yuzunu bilmeden bu tur torpildi, haksizlikti meselelerini dusunmem. Bence baskalarinin hayati yerine kendi hayatiniza odaklanabilirsiniz, bilmeden bu tur seyler dusunmek ancak sizi baskalarina karsi kinlendirir.
Bu durum benim de canımı sıkar hep. Bakarım kızın burnu beş karış havada , sevgilisine yapmadığını bırakmaz, hiç bi özelliği yoktur ne karakter olarak ne görsel olarak ama çok değer görür. Hayat böyle sanırım iyi olmak , bişeyler için çaba göstermek yetmiyor şansta lazım diye düşünüyorum .
ay ne guldumaman çok güzelsin diyenlere hep diyorum: çirkin şansım olmasını tercih ederdim
ayynenn katılıyorum..yeni evli olarak şuan malesef en dikkatimi çeken şey bu..(bunları dillendirmek hoş değil ama) çevremde ne kadar çirkin, beceriksiz, kaba, anlayışsız biri varsa eşleri 4-4lük..bakıp bakıp hayret ediyorum bu adam bu kadının bukadar nazını oynayacak ne buluyo diye...:44::44::44::44:
ay ne guldum
ego patlamasi yasiyorsunuz galiba
kacalim :):)
Yeni evli biri olarak sadece ben karşılaştığımı düşünmüştüm bu tarz çiftlere.. insanların dış güzelliğinden çok karakterine önem veren bi insan olduğum halde bakıyorum ne kadar kaprisli sorunlu memnuniyetsiz kızlar var kocaları pervane oluyor..acaba biz mi biyerde yanlış yapıyoruz...
ayynenn katılıyorum..yeni evli olarak şuan malesef en dikkatimi çeken şey bu..(bunları dillendirmek hoş değil ama) çevremde ne kadar çirkin, beceriksiz, kaba, anlayışsız biri varsa eşleri 4-4lük..bakıp bakıp hayret ediyorum bu adam bu kadının bukadar nazını oynayacak ne buluyo diye...:44::44::44::44:
Merhaba kızlar,
Bu konuyu devamlı sorguluyorum,sorgulamadan edemiyorum. Herkes için diyemem fakat bu hayatta gerçekten bulunduğu hayatı, yeri, mevkiyi veya makamı çok istemeden veya çalışmadan elde etmiş insanlar çok sinirlerimi bozuyor. Bu her açıdan örnek olarak verilebilir. Mesela;
Çok hovarda, gözü dışarıda, belki de değer verilmeyi çok da hak etmeyen insana gider bu kişinin tam tersi biri aşık olur ve ona inanılmaz değer verir,evlenirler ve mutlu olur veya edilir bir şekilde (İlişkilerden bir örnek)
Eğitim hayatı boyunca dersleri fazla ciddiye almamış, hatta ki fazla ders çalışmayan, zamanının %80'ini gezmekte %20'sini dersle harcayan, alemci biri çok daha iyi yerlerde olabiliyor. Bu üniversite sonrası iyi maaşlı bir iş bulma, adam gibi çalışmadan Ösym'nin sınavlarında başarılı olup akademisyen veya devlet memuru olup atanma gibi (Eğitim ve iş hayatından örnek)
Veya böyle insanların karşılarına onların tam tersi veya onların bir şekilde işlerini halledebilecek iyi insanların çıkması...
Bunlar tesadüf olamaz. Ve ben kahroluyorum. Adama bir bakıyorsun, zevkinde, sefasında, gezmesinde, hayatı gayet iyi ve mutlu. Ben ise hep tırnaklarımla kazıya kazıya bir yerlere gelmeye çalışan, asosyal (bahsettiğim insan tipine göre) ve herşeyi binbir zorlukla elde eden bir insanım. Hayat niye böyle??? Çok fazla takmamaya çalışıyorum ama görüyorum ve elimde olmadan niye diyorum, niye... Benim karşıma hep binbir zorluk çıkmak zorunda mı? Hoş herkesin karşısına çıkıyordur elbet ama diğer insanları da görüyorum... Bu konuda bana fikir, görüş veya öneri verebilir misiniz?
Bence sorun insanları küçük görmen de! ayrıca güzellik göreceli bir kavramdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?