Hayat yordu beni

çocukla gorusmesı konusunda mecbur zorladım aylardı gorusmuyordu benım zorumla gorustu cunku cocuk devamlı koselerde aglıyor anne babam nerde gelıp alıcak kumanda elınde babasıyla konusuyordu guya ıcıne kapanmıstı mecburdum anlıcanız suan konusmasam gene konusmıcak
Çocukla görüşmesi için zorlamayın, evde çocuğun babasıyla ilgili muhabbet açılmasına izin vermeyin, acilen iş arayın biraz toparlayınca kendi evinize çıkın, çocuk kreşe bırakılabilir ama babanızla aynı evde olmaz, anneniz hayatta olsaydı ya da babanız evlenmemiş olsaydı olabilirdi belki ama bu şekilde olmaz. Madem boşanma kararı aldınız zırt pırt aramayın görüşmeyin çocuğu gör diye zorlamayın ve kararlıysanız bir avukatla görüşün

Çocuğunuzun babaya karşı tavırları nasıl. Babama gidicem diye tutturuyor mu,görmek istıyor mu. Nasıl bir ilişkilerı var

Konularınızın hepsini okudum ama ben hiçbirşeyi anlamlandıramadım.
Kafanız çok karışık olmalı.
Evliliğinizin ilk yılı dayakla geçmiş o zaman sabretmiş olmalısınız ki 2 senedir el kaldırmıyor diyorsunuz.Yani dayak bile boşanmaya neden olmamışken şimdi çok kıskanç diye olayın buralara gelmesi çok tuhaf değil mi?Sağa sola bakma diyecek kadar kıskanç adam aylardır nasıl uzak kalabiliyor sizden.
Bir taraftan boşanmak istiyorsunuz ama bir yanınız pişman olsun diyor.
Bazen baba evinde daha iyi olduğunuzu hissetmişsiniz şimdiyse tam tersi.
Dava açanda yok anladığım kadarıyla.Bence iki tarafında boşanmaya gönlü yok.
Herşey arafta.
Bu belirsizliğe dayanmak çok zor olmalı.Bir karar vermelisiniz.Annesiniz siz.Güçlü olmak zorundasınız.Siz mutsuzken oğlunuz mutlu olamaz.
Eşinizle son defada olsa bir konuşun.Ergenler gibi engelleyip çocuğunu yok sayan şerefsiz yaratık baba olduğunu hatırlasın.Ya çoluğuna çocuğuna sahip çıksın adam olmaya çalışsın. Yoksada nafaka için mahkemeye başvurup yolunuza bakın.O evde çocuğunuzunda sizinde huzurunuz olacak gibi görünmüyor.

bide soyle bı durum var en kucuk bıseyde ogluma baakamıyorsan anneme ver cocuk hem annesız hem babasız kalacak kv bulundugu yer 20 saat uzaklıktayız
Şu sözde içime oturdu yemin ederim.Annesimi doğurmuş çocuğu.Kendisinin babalığı sizi hamile bırakmaktan ibaret heralde.
Haketmemiş o çocuğu tek bir kılını bile haketmemiş.Bostan korkuluğu

Eğer mesleğiniz varsa yada kendinize uygun bir iş bulursanız ailenizin yanından ayrılıp duzen kurmalısınız. Aileniz de olsa bir zamandan sonra kendinizi yük gibi hıssetmeye baslarsınız çalışırsanız hem ailenize karsı hem de çocuğunuzun babasına karsı dimdik durabilirsiniz. Evladınızı da kreşe verırsınız kreste durabilecek yaşta aksamları çocuğunuzla ilgilenır hayatınızı ona göre duzenlemiş olursunuz. Benim de çok küçük öğrencilerim var aralarında annesi babası boşanmış olanlarda dahil. Hem kafaları dağılıyor hem de bu ayrılığı bir nebze hafıfletmış oluyorlar. Hakkında hayırlısı olsun

Konularınızın hepsini okudum ama ben hiçbirşeyi anlamlandıramadım.
Kafanız çok karışık olmalı.
Evliliğinizin ilk yılı dayakla geçmiş o zaman sabretmiş olmalısınız ki 2 senedir el kaldırmıyor diyorsunuz.Yani dayak bile boşanmaya neden olmamışken şimdi çok kıskanç diye olayın buralara gelmesi çok tuhaf değil mi?Sağa sola bakma diyecek kadar kıskanç adam aylardır nasıl uzak kalabiliyor sizden.
Bir taraftan boşanmak istiyorsunuz ama bir yanınız pişman olsun diyor.
Bazen baba evinde daha iyi olduğunuzu hissetmişsiniz şimdiyse tam tersi.
Dava açanda yok anladığım kadarıyla.Bence iki tarafında boşanmaya gönlü yok.
Herşey arafta.
Bu belirsizliğe dayanmak çok zor olmalı.Bir karar vermelisiniz.Annesiniz siz.Güçlü olmak zorundasınız.Siz mutsuzken oğlunuz mutlu olamaz.
Eşinizle son defada olsa bir konuşun.Ergenler gibi engelleyip çocuğunu yok sayan şerefsiz yaratık baba olduğunu hatırlasın.Ya çoluğuna çocuğuna sahip çıksın adam olmaya çalışsın. Yoksada nafaka için mahkemeye başvurup yolunuza bakın.O evde çocuğunuzunda sizinde huzurunuz olacak gibi görünmüyor.
Soyle soylim biz en basindan anlasamiyirduk ve ben defalarca ayrilalim babamin evine birak dedim oturdugumuz yer koye bile 20 dk uzaklikta bi yerdi evlendikten bi hafta sonra tokat atti ve bu bir sene boyle devam etti en sonunda darp raporu aldim sikayetci oldum ve babama ayrilacagimi soyledim bbam dur bekle bak pisman falan ondan sonra dayak olayi kalkti cunku ceza aldi ertelendi bi dahakki dayak olayinda 2 kat ceza alacagini sooylemis hakim ama psikolojik siddete dondurdu yanimda oturmuyorsun diyor is bitmiyor is yapiorum o geldikten sonra is yapmadim o zaman ev daginik diyor cocuk var ya devamli ev toplanacak yada daginik kalacak asiri kiskanc bir adam ve devamli suphe herseyden ayrica son olayda disari ciktik yok camdan kime baktin yok efendin sen adamlari seyrediodun diyince babamin evine birak dedim ve birakti 3 ay ne aradi ne sordu ben gittiim konustum cocugunla ilgilen falan diye konusmaya basladik yok sen 3 aydir ne b.. yedin gibi cumleler ben yokken neler karistirdin ve evliligim boyuncada hep boyleydi ne yazikki evet suan karisik cunku burda da cok bunaldim babam evleneli bi sene olduu ondan oncesinde devamli birakmam diyen adam babam evlendikten sonra herseyde beni buraya birakmakla tehtit etmeye basladi bu arada dayak kotu bisey ama emin olun psikolojik siddet daha kotu

Şu sözde içime oturdu yemin ederim.Annesimi doğurmuş çocuğu.Kendisinin babalığı sizi hamile bırakmaktan ibaret heralde.
Haketmemiş o çocuğu tek bir kılını bile haketmemiş.Bostan korkuluğu
Aynen katiliyorum size kv bi kavgadan sonra baba demisti annesi ben dedesini baaba olarak bilsin ben buyuturum diye bende dedim ki sizin buyuttugunuz cocuk ortada okutmussunuz ama sonuc ortada

Yaşadıklarınız çok zor. Öncelikle eşinizi çocukla görüşmesi konusunda zorlamayın. Zoraki ne kadar babalık yaptıracaksınız ki. Sonra iş arayın kendinize çalışmıyorsanız. Nafakada alırsınız. Küçücük bir de ev tutun. Hayatla çocuğunuz ve kendi ruhsal sağlığınız için mücadele edin. Ona buna üzülerek bir yere varamassınız maalesef.

+1

Back
X