- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Bazıları içinden sever bu hep eskilerin hatası onlarda böyle görmüşler aniların babaların yanında sizi kucağınıza alıp sevememişlerdi sırf ayıp olmasın diyeKendimi bildim bileli annem ve babamdan sevgi görmedim. Bunu tüp bebek dönemimde herkes yanimdayken ailemin yanimda olmayişindan daha çok dert eder oldum kendime. Yillardir kavga gurultü kavgalar. Ne annemin ne babamin bir kez olsun guzel bir lafini da duymadim. Destekte olmadilar. Dogurmakla olmuyor biliyorum ama bi insan cocugunu nasil sevmez ? Aklim almiyor. Seven anne babalara o kadar imreniyorum ki..
Hep cocuklarinin arkasindalar ama benimkiler degil. Annem lafta hep arkamdadir ama babam hic olmadi diyebilirim.
Kucükken babama beni sevmiyorsunuz neden demistim. O da bebeklik fotograflarimi gosterip bak iste seviyoruz demisti
Bende gidip gelmiyorum onlara. Deger gördugüm yerlere gidiyorum bu seferde çok kiskaniyorlar beni imali laf sokuyorlar. Ama siz sevmediniz beni bunca sene. Nasil sevmezler niye sevmezler ben nasil davranayim bilen yardimci olacak birileri varmi. ?
Ben konunun yersiz alınganlık olmadığını,Bence yersiz alınganlık yapıyorsun. Bende düşünürdüm bazen sen gibi ama duygusal yapıda olduğumuzdan. Hangi anne baba bağrına basa basa severki? Yapmacık degilmi zaten? Ama anne baba her zaman evladini sever bunu bil. Ölüm diye de bisey var baktin onlar sana ilgi göstermiyor sen onları ilgiye bog ki yarın bi gün pişman olma sen evlatlik görevini yap boşver gerisini
Çocuğunu bağrına basa basa sevmenin nesi yapmacık?Bence yersiz alınganlık yapıyorsun. Bende düşünürdüm bazen sen gibi ama duygusal yapıda olduğumuzdan. Hangi anne baba bağrına basa basa severki? Yapmacık degilmi zaten? Ama anne baba her zaman evladini sever bunu bil. Ölüm diye de bisey var baktin onlar sana ilgi göstermiyor sen onları ilgiye bog ki yarın bi gün pişman olma sen evlatlik görevini yap boşver gerisini
Cocugunu bagrina basa basa sevmek yapmaciklik mi??Bence yersiz alınganlık yapıyorsun. Bende düşünürdüm bazen sen gibi ama duygusal yapıda olduğumuzdan. Hangi anne baba bağrına basa basa severki? Yapmacık degilmi zaten? Ama anne baba her zaman evladini sever bunu bil. Ölüm diye de bisey var baktin onlar sana ilgi göstermiyor sen onları ilgiye bog ki yarın bi gün pişman olma sen evlatlik görevini yap boşver gerisini
sevgileri vardır ama bunu nasıl göstereceklerini bilmiyor olabilirler...Kendimi bildim bileli annem ve babamdan sevgi görmedim. Bunu tüp bebek dönemimde herkes yanimdayken ailemin yanimda olmayişindan daha çok dert eder oldum kendime. Yillardir kavga gurultü kavgalar. Ne annemin ne babamin bir kez olsun guzel bir lafini da duymadim. Destekte olmadilar. Dogurmakla olmuyor biliyorum ama bi insan cocugunu nasil sevmez ? Aklim almiyor. Seven anne babalara o kadar imreniyorum ki..
Hep cocuklarinin arkasindalar ama benimkiler degil. Annem lafta hep arkamdadir ama babam hic olmadi diyebilirim.
Kucükken babama beni sevmiyorsunuz neden demistim. O da bebeklik fotograflarimi gosterip bak iste seviyoruz demisti
Bende gidip gelmiyorum onlara. Deger gördugüm yerlere gidiyorum bu seferde çok kiskaniyorlar beni imali laf sokuyorlar. Ama siz sevmediniz beni bunca sene. Nasil sevmezler niye sevmezler ben nasil davranayim bilen yardimci olacak birileri varmi. ?
Yanliş anlaşılmsım tabiki sevilecek ilgi gösterilecek. Ama başkasının yaninda bunlar ne derece gösterilebilir niye abartılır ki? Konu sahibi demiş ki çevremdekilerin ailelerinin ne kadar çok sevdiğini gördükçe üzülüyorum demiş. Anne baba evladini hep sever (dedim de bunu zaten) ama kimisi yasatamaz kimisi çok fazla belli edemez kimisi de abartır evhamlanir, paniklenir vs bunu kastediyorum benim annemde cooook sever ama başkasının yaninda yanından ayirmamazlik devamlı sevgi gösterisi devamli opucuk sac oksamasi vs yapmaz yani bunlari devamli yapani da çok nadir görüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?