- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Siz eşinizle mutkuysanız ona odaklanın. Aileler kırıcı yıkıcı olabiliyor. Bir arkadasım da geçmişi ve bugünü takı tı haline getire getire psikolojisini bozdu. Eşiyle de arayı bozdu en sonunda ailenin yanına da gidemiyor arada kaldı.
Çoğumuz da var bu sıkıntılar. Bende de kat kat fazlası var,evlenince ilişiği i kestim anne babayla zaten ayrılar ve umurlarında degildim. Eşim gibi birini bulduğuma ve şuanki hayatıma şükrediyorum. Tek derdim bu mutluluk bozulmasın. O yüzden siz de böyle şeyleri çok irdeleyip üzmeyin. Mutlu anlarsınız varsa onlara odaklanın. Kötü şeyler düşünmek insanı iyileştirmiyor aksine takıntı haline getirmesine sebep oluyor.
Siz de baya zor zamnlar geçirmişsiniz. Öyle bi anne babaya ne denir bilemiyorum. Nasıl bir pskiloji anlayamıyorum. Yapmanız gereken kendi hayatınıza bakmak bunları düşündükçe içinize dert olacak, kıyaslama yapacaksınız daha çok üzüleceksinizAsil psikolojisi bozuk olan ben degilmiyim onlar yuzunden ? Yani yasadiklarimi size nasil anlatayim biraz daginik yaziyorda olabilitim. Kucukken cok tacize ugradim arkamda durmadilar. Annem babami aldatti babam ogrendi. Benim basimda binbir dert vardi eski sevgilimden annemin aldatmasi yuzunden ayrilmak zorunda kaldim... eski sevgilim tarafindan annemin olaylarindan oturu defalarca kez tehdit edildim herkes ogrendi. Zorla ayrildim hala ara ara mesaj atar bana tehdit eder. Okul hayatim babamin sacma sapan dusunceleri yuzunden bitti.
Benimkilerin kırıcı sözleri yok ama. Hiç böyle sarılıp öpme doyasıya sevme huyları yok. O kadar hissediyo ki insan ailesinin varken bu sevgisizliğini. Bende birini sarılıp öpemem. Hatta temas rahatsız ediyo beni. Soğuk görünüyorum o yüzden. O kadar sarılmak istiyorum ki anneme ama elim gitmiyo bi tuhaf oluyorum. O yüzden çocuklu bayanlar lütfen çocuklarınıza sevginizi doyasıya hissettirin. Maddi olarak değil manevi olarak. İnanın tüm yaşamını etkiliyor insanın.
Sigorto yok aylık 800 sabah 6 akşam 7
Siz napmayı düşünüyorsunuzBen çok yaptım bekarken çalışıyor Dum. Ne isterse alırdım. Dedelere gitmek isteyince babam kızardı ben zorla da olsa ikna ederdim işimi bırakıp onu kendim götürür düm.Babamla çok kavgaları olurdu 8 kardeşiz evin en büyüğü benim. Kimse aralarına girmez ben giderdim.
Siz de baya zor zamnlar geçirmişsiniz. Öyle bi anne babaya ne denir bilemiyorum. Nasıl bir pskiloji anlayamıyorum. Yapmanız gereken kendi hayatınıza bakmak bunları düşündükçe içinize dert olacak, kıyaslama yapacaksınız daha çok üzüleceksiniz
Hassas bi dönemdesin. İnsan küçücük şeyleri bile kafasına takarken bunu takmanız da normal yani. Telafi etmenin belki bi yolu yoktur ama siz onlar gibi olmayarak hatta tam zıttı olarak davranın çocuklarınıza ki içiniz sogur belki bi nebzeOyle yapiyorum bende. 26 senedir belkide ilk defa kafama taktim bu meseleyi
Moralinizi yüksek tutun malesef ama eşit ama fazla hepimizde benzer sıkıntılar var. Başka türlü yenemezsiniz yaşanılan zorlukları. Güçlü olmaya bakın kendi yuvanız aileniz için. Ötesi yok. Size deger veren insanların kıymetini bilin. İyi şeyler düşünün.Yillardir bunu yapiyorum zaten pozitif olmak adina. Umrumda degilmis gbi uzerinde dusunmuyorum bile hic takmiyorum. Ama iste tup bebek doneminde oldugumuzu biliyorlar ufacik birsey istedim ya o kadar ufak ki maddi flan da degil. Babam yapmadi. Hani sey gbi baba canim cikolata istedi gelirken alirmisin gibi birsey o kadar kucuk minik birsey. Ama yapmadi ya yapmadi. Ne yorulacakti ne bisey ama deger 0 yapmadi. Cok moralim bozuldu
Hassas bi dönemdesin. İnsan küçücük şeyleri bile kafasına takarken bunu takmanız da normal yani. Telafi etmenin belki bi yolu yoktur ama siz onlar gibi olmayarak hatta tam zıttı olarak davranın çocuklarınıza ki içiniz sogur belki bi nebze
Sigorto yok aylık 800 sabah 6 akşam 7
Moralinizi yüksek tutun malesef ama eşit ama fazla hepimizde benzer sıkıntılar var. Başka türlü yenemezsiniz yaşanılan zorlukları. Güçlü olmaya bakın kendi yuvanız aileniz için. Ötesi yok. Size deger veren insanların kıymetini bilin. İyi şeyler düşünün.
Ailenizde huzur yokmultu ki anneniz de arayışlara girmiş demek ki. Ne bekliyorsunuz ki zaten bu şekilde davranan bir anneden. Bu size özel birşey degil her dpguran anne olamıyor. Olamıyor diye de hayatı kendimize zindan mı edelim. Sevdiklerimize sıkı sıkı sarılalım. Gerisi dışarıda kalır.
O halde huylarının üzerine gideceksin. Hatta geçmişe inat olarak bol bol sevgini ver ki çocuklarına yeri gelip kızdıgın zaman annemiz bizi seviyor kızıyorsa haklıdır diyebilesin çocuklar. O güveni içinde hissetsin. Darılmasınlar sana. Hepsi yine sizin elinizdeInanin korkuyorum bazen cocuklarim icin bende mi boyle olacagim diyorum. Bazi huylarim anneme cekmis inadim sogukkanliligim gaddarligim...
O yuzden insallah oyle bir anne olmam...
Evet gerçekten ektigini biçiyor. Mevcut hayatını güzelleştirmeye bak. Hayatında olan güzel şeyler iyi insanlar için şükret. İyi olmasını istedigin şeyler için de hayırlısını dile ve dua et. Bazı şeyler zor olacak veya beklemediğimiz gibi olacak ki sınanacak şeylerimiz olsun. Ötesini verisini boşver bu yüzden.Verdigin guzel moral için teşekkurler canim. Iyi geldi. Herkes ektigini biçer bu dunyada
O halde huylarının üzerine gideceksin. Hatta geçmişe inat olarak bol bol sevgini ver ki çocuklarına yeri gelip kızdıgın zaman annemiz bizi seviyor kızıyorsa haklıdır diyebilesin çocuklar. O güveni içinde hissetsin. Darılmasınlar sana. Hepsi yine sizin elinizde
Evet gerçekten ektigini biçiyor. Mevcut hayatını güzelleştirmeye bak. Hayatında olan güzel şeyler iyi insanlar için şükret. İyi olmasını istedigin şeyler için de hayırlısını dile ve dua et. Bazı şeyler zor olacak veya beklemediğimiz gibi olacak ki sınanacak şeylerimiz olsun. Ötesini verisini boşver bu yüzden.
Bence şükredecek o kadar çok şeyiniz var ki eşiniz, çocugınuz saglıklı ve yanınızda ise ne güzel. Hayat belki bir yerden alıyo ama bir yerden veriyor ne güzelAllahim inşallah oyle bir anne olurum. Esime babaligi konusunda inanilmaz guveniyorum yani olursa bu adamdan baba olur diye. Ama kendime nedense hic guvenemedim.
Ben de ye geç burcuyum. Aynen öyle üzülmem sanıyorum ama bir bakmışım salya sümük :)
Alemmiş gerçekten gözlerinden tanımak da ayrı bi marifetMalesef cok zor bir burç erkegide kadini da ayri duygusalmesela ben bir erkek yengece denk gelmistim. Yok ya bizde mi boyleyiz ne kadar degisik demistim cok duygusal konusuyordu. Esimin arkadasi olur yengec burclu erkek. Bana dediki senin gozlerindeki bu yorulmuşluk , bu bugu nedendir ey dost dedi. Ben bi hik mık kaldim
Alemmiş gerçekten gözlerinden tanımak da ayrı bi marifet.. Evet Yengeç erkegi de öyle duygusal falan. Benim yükselen de balık olunca garip bi ruh halindeyim ya ama alışıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?