• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayat

eşinlede bu konuda tartışacaksın güçlü ol ağlamayan bebeğe meme vermezler neyi almak istiyorsan o senindir kararlı ol eşin aksilik yapabilir hazırlıklı ol çünkü şimdiye kadar boyun eğmişsin ailende uzakta kendi mücadeleni kendin vereceksin

Ben de istiyorum bunları.
Kayınvalidenizin yanında kalma zorunluluğunuzu anlamıyorum.
Ailenizden ayrısınız, eşinizle de vakit geçiremiyorsunuz heralde.
Bir de eşinizin ailesinde olmanız.
Kendinizi yalnız hissetmeniz, sahipsiz hissetmeniz gayet normal.
İnsanın kendini çaresiz ve sahipsiz hissetmesi çok zor gerçekten.
İstemediğiniz hiçbirşeyi, sizi kapandaymış gibi hissettirecek hiçbirşeyi,
eşiniz için dahi olsa yapmayın.
Sıkıntınızı ve kalmak istemediğinizi net şekilde söyleyin eşinize.
İnsan başkalarını önemseye önemseye,
sonunda böyle kendini kaybediyor.
Allah yüreğinize ferahlık ve güç versin inş.
Allah yardımcınız olsun.

Ben de 40 yaşına iki yaş kala kendimi 25 hissediyorum.O yaşlardaki halim hatırlayıp size hak vermeye çalışıyorum.Benim de kendimi insanların arasında ama bir o kadar yalnız hissettiğim,evimin duvarlarıyla konuştuğum ve orda öylece yaşlanıp öleceğim duygusuyla geçen bir dönemim oldu.Ama geçiyor ve geçeceğini bilerek yaşama sarılırsan daha bir umutlu oluyorsun.Hayatı biraz akışına bırak canım,aileden ve anneden uzak olmanı o kadar iyi anlıyorum ki.Anneciğim hep derdi kızım her önüne gelene her şeyini anlatma,ben kızsam bile senin sırrın,derdin bir tek bende kalır,en çok ben çare bulmak için çalışırım.Ne kadar doğruymuş.
Neyse ben de duygusallaştım şimdi.Merak etme her yağmurdan sonra mutlaka güneş açıyorolumunekankayizsmile

teşekkürler herkese
evet eşimle konuştum
kararlı durdum
oda annesini arayıp siz gelebilirseniz gelin gelemezseniz tek başına kalacak haberiniz olsun dedi
gelemezler çünkü görümcem ilkokula gidiyor
eğer yanımda olmasaydınız başaramazdım
iyi ki varsınız

işte buuu...
konuşmak gibisi yok...
eşinde fazla diretmemiş..
inşallah kendni daha iyi hissedersin kendi evinde....:3:

teşekkürler herkese
evet eşimle konuştum
kararlı durdum
oda annesini arayıp siz gelebilirseniz gelin gelemezseniz tek başına kalacak haberiniz olsun dedi
gelemezler çünkü görümcem ilkokula gidiyor
eğer yanımda olmasaydınız başaramazdım
iyi ki varsınız

Süper!!!!!:lepi:
Bir adım attınız ya gerisi gelecek inşallah!!!:1rolleyes:

evet çok sevindirici bir haber :) kısa sürede çözümlenmiş bir problem bizlerede umut ve mutluluk verdiopuyorumnanaktan

senin adına bende sevindim

Back
X