yeni, taze bir ayrılık mı yaşadınız?
sorun ne canım.. :S
:26:
heh pardon yeni gördüm.. canım .neden boşanıyorsun sebebi özel değilse tabi çok..
boşanıyorum.. canımm..
Allah yardımcın olsun zordur arkadasım çok zor..ama gececek inan buna ..
dilerim çok mutlu olursun
ay bilmiyorum.. mutlu olma konusunda hiç umudum yokkk
artık hayal bile kuramadığımı farkettim... korkuyorum..
artık herşe daha bi üstüme gelliyo sanki..
evden ilk ayrıldığımda bukadar yoğun hissetmiyodum bazı şeyleri..
şimdi bi ev eşyasını gördüğümde..benimle aynı zamanda evlenen arkadaşları gördüğümde bağıra bağıra ağlamak istiyorum
pişmanmıyımmm?? hayır değilimm..
neden böyleyim ozaman neden bukadar duygusallaştımm..annemede bişey diyemiyorum kızlar. bazen beni dalgın dalgın bakarken buluyor.. söyleyemiyorum üzülüyor çünkü..boğulacak gibiyim..
en azından eşinin yanındakinden daha mutlu olursun..
böyle düşünme güçlü ol hayata asıl. sen kendini bırakırsan hayat sana güzel yüzünü göstermezki canım..
Kaç yaşındasın? tatlım
geçmişe değil geleceğe bakacaksın.. hayatınla ilgili yeni planlar yapacaksın.. en önemlisi unutacaksın güzelim ..o yanımda yokken gerçekten mutluyum.. ama böle içim sızlıyo herşeyim yarım kaldı.. isyan etmekte istemiyorum.. bi sizle paylaşıyorum.. napabilirm bu halden kurtulmak için:2:
geçmişe değil geleceğe bakacaksın.. hayatınla ilgili yeni planlar yapacaksın.. en önemlisi unutacaksın güzelim ..
boşanıyorum.. canımm..
o yanımda yokken gerçekten mutluyum.. ama böle içim sızlıyo herşeyim yarım kaldı.. isyan etmekte istemiyorum.. bi sizle paylaşıyorum.. napabilirm bu halden kurtulmak için:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?