hayat...

belinay83

acısada öldürmez..
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
997
7
66
Bursa
artık hayal bile kuramadığımı farkettim... korkuyorum..

artık herşe daha bi üstüme gelliyo sanki..
evden ilk ayrıldığımda bukadar yoğun hissetmiyodum bazı şeyleri..
şimdi bi ev eşyasını gördüğümde..benimle aynı zamanda evlenen arkadaşları gördüğümde bağıra bağıra ağlamak istiyorum
pişmanmıyımmm?? hayır değilimm..
neden böyleyim ozaman neden bukadar duygusallaştımm..annemede bişey diyemiyorum kızlar. bazen beni dalgın dalgın bakarken buluyor.. söyleyemiyorum üzülüyor çünkü..boğulacak gibiyim..

heh pardon yeni gördüm.. canım . neden boşanıyorsun sebebi özel değilse tabi çok..

Son düzenleme:

Kaç yaşındasın? tatlım

en azından eşinin yanındakinden daha mutlu olursun..
böyle düşünme güçlü ol hayata asıl. sen kendini bırakırsan hayat sana güzel yüzünü göstermezki canım..

o yanımda yokken gerçekten mutluyum.. ama böle içim sızlıyo herşeyim yarım kaldı.. isyan etmekte istemiyorum.. bi sizle paylaşıyorum.. napabilirm bu halden kurtulmak için:2:

o yanımda yokken gerçekten mutluyum.. ama böle içim sızlıyo herşeyim yarım kaldı.. isyan etmekte istemiyorum.. bi sizle paylaşıyorum.. napabilirm bu halden kurtulmak için:2:
geçmişe değil geleceğe bakacaksın.. hayatınla ilgili yeni planlar yapacaksın.. en önemlisi unutacaksın güzelim ..

geçmişe değil geleceğe bakacaksın.. hayatınla ilgili yeni planlar yapacaksın.. en önemlisi unutacaksın güzelim ..

bende unutmuk istiyorum bana yaptıklarını ama olmadık zamnlarda aklıma geliyoo ağlamaya başlıyorum birden.. bulunduğum yer küçük bi yer pek sosyl aktivite yok burdan uzaklaşmak istiyorum oda olmuyoo

boşanıyorum.. canımm..

uzun zamandır forumda takipçiyim ilk size mesaj yazarak kırdım zincirimi çok üzülüyorum bu durumlara
zor bi süreç..ben de daha çok yeni evliyim mutluyum ama önümü göremiyorum tabi hangimizin ilerde ne yaşayacağı belli mi..bu süreci kolay atlatabilmeniz için duacınızım..

mutluysan problem yok o zamn daha da mutlu olmaya çalış bu tür şeyler düşünüp eziyet etme kendine yarım kalan herşeyinde en güzelini yaşamak içinn yeniden başlaa çokk mut ollll

çalışıyo musun canım? çalışmıyosan hemen bir işe girmeni öneririm.. çalışıyorsan da sosyal çevreni genişletmeni.. farklı kişiler ve farklı ortamlara girmelisin.. kafan dağılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…