Hayata bağlanmak için sebebiniz var mı?

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
32
Merhaba arkadaşlar, bu yazdıklarımı kimseye anlatma şansım yok. Öyle bir ruh hali içindeyim ki hayata bağlanmak için bir sebep bulamıyorum. Evliyim. Ama o kadar stresli hayatım var ki. Her gün mutsuzum. Hep stres. Bugün 5.kattaki evin balkon camlarını sizlerken bir an aşağıya baktım. İlk defa intihar etmek geçti içimden. Dedim buradan atlasam ölür müyüm? Yaşamak için hevesim yok artık. 26 yaşındayım oysaki. Bana yardımcı olur musunuz? Gerçekten hiç iyi değilim.

Seni üzen strest eden şeyleri yazmamışsın ki bişi diyelim ama intihar filan düşünüyosan iyi değilsin bi psikoloğa gitmen gerek.

Merhaba arkadaşlar, bu yazdıklarımı kimseye anlatma şansım yok. Öyle bir ruh hali içindeyim ki hayata bağlanmak için bir sebep bulamıyorum. Evliyim. Ama o kadar stresli hayatım var ki. Her gün mutsuzum. Hep stres. Bugün 5.kattaki evin balkon camlarını sizlerken bir an aşağıya baktım. İlk defa intihar etmek geçti içimden. Dedim buradan atlasam ölür müyüm? Yaşamak için hevesim yok artık. 26 yaşındayım oysaki. Bana yardımcı olur musunuz? Gerçekten hiç iyi değilim.
Biz sana buradan sadece telkinlerde bulunuruz şöle yap, böle yap diye. Profesyonel yardım alman sart. Hepimizin böle dönemleri oluyor, sebeplerine inilir, gerekli iyilestirmeler yapılır. Hayatı içinden cıkılmsz hale sokma. Sen en cok kendin için degerlisin ve zevk alarak yasamalısın

Çok üzüldüm gencecik bir insanın bu hayatı bırakıp gitme düşüncesi içinde olmadı beni üzdü. Size böyle hissettiren sebepler nelerdir? Bebek istiyorsunuz olmuyor mu ya da eşinizle sorunlarınız mı var? Mutlaka sebepleri vardır. Anlatırsanız dertleşiriz karşılıklı çözümler üretebiliriz belki.

Seni bu kadar yoran, üzen nedir? Biraz anlatırsan belki destek olabiliriz

Anlatirsan belki yardimci oluruz. Olumu dusunduren sebebin nedir?

İntihar hiç bir şeyin sonu olmadığı gibi olmadığı gibi, ebedi hayatın en kötü başlangıcıdır. (inanlar için)
İntihar ettiğinde ölmemek var, yatağa bağımlı kalmak var. Bu emin ol, şu anki bulunduğun durumdan daha berbat olacaktır.

Psikolog gidin bu iş derine inmiş
İstanbulda yaşıyorsanız 153 psikolojik danışma merkezi ücretsiz
Hayata bağlanma sebebim rabbim var kiracıyız bu dünya bedenimiz bile emanetken kıymak neye
Bu yaşadıklarımın hepsi geçici olduğunu düşünüyorum
Eşim lösemi hastasıydık ilik nakli olduk ama red ediyor
Yakın akrabam beyin tümörü ve ileri evre
Yaşadıklarım ağır ama hepsinde kabullenişim ve farklı olgunluk veriyor

Hep stres hayatım. Tam hallediyorum çözüyorum yenisi çıkıyor. Bir gece de başımı huzurla yastığa koyamadım

Yani bir daha gelmeyecegim icin gelmisken bari hayattan zevk almaya bakacaksin. Ya olmek isteme sebebin can sıkıntisi mi yoksa koca mi anlayamadim bak ne kimse icin olmeye ne de hayatini maf etmeye deger. Ayni yastayiz ben 25 imdeyim ama emin ol su yasima kadar belki senin kaldiramayacgin seyler yasamisimdir. Bence olmekten vazgec sakat kalsan daha kotu oyle dusun 😂 git nasil mutlu olacaksan oyle yasamaya basla gec degil sen niye milletin kahrini cekiyorsun birak birazda senin kahrini ceksinler.. hayat o kadar kisaki eger baskalarina degilde degeri kendine verirsen emin ol cok guzel mutlu yasarsin.

Dertsiz insan yokki hepimizin zaman zaman sıkıntıları olur. Bende senınle aynı yaştayım eşim ve oğlum için ayakta duruyorum. Derdin biri çıkıyor tam bitti derken başka bir sıkıntı çıkıyor. Ama ölmeyi düşündürücem kadar ne sıkıntınız var eşinizle konuşun ona dökün içinizi

Bizim burda ahkam kesmemiz yanlis, hem de cok yanlis olur.
Firsat kaybetmeden bir uzmana gidin.

Bende de son zamanlarda doymuşluk var 30 yaşındayım ama yeter sanki bu kadar diyorum... herhangi bir sıkıntım,sorunum da yok şükür ama bi gideyim artık diyorum ... ama daha göreceğim gün,alacağım nefes var heralde yaşayıp gidiyorum

Back
X