hayata dair :)

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
818
289
103
34
merhabalar bir şey soracağı hanımlar ben 2 yıllık evliyim ve çok şükür çok iyi giden bir evliliğim var evlilik süresince bir şey dikkatimi çekti. O da kayınpederimin bana "kızım" kelimesini çok falza kullanmaması aramız çok iyi hiçbir sıkıntımız yok ama sadece hani her zaman değil tabiki ama yeri geldiğinde "kızım" kelimesini çok kullanmadığını farkettim ?? acaba neden ki?

Ben kayınpederimi en son ne zaman gördüm onu bile hatırlamıyorum :)) bana hiç kızım demez gördüğünde de ooo nasılsın Janetcim der :)
Boşverin çok takılmayın. Allah başka dert vermesin.

J Janet Jak Esim :):) aynen hayatta çok fazla kafaya takmamak lazım benimle de bir akradaşı gibi komuşur oo merhaba nasılsın der ama isterdim ki bana daha fazla kızım desin tabiki kızı olarak görüyor bir gelin değil istemede benim iki kızım vardı ne mutlu üç oldu dedi kayınvalidemle çok çok iyiyiz nazar değmesin bir tek kayınpeder ya :D :D ama şunu da söyleyim yapı olarak utangaç birisi hani rahat değil :)

J Janet Jak Esim :):) aynen hayatta çok fazla kafaya takmamak lazım benimle de bir akradaşı gibi komuşur oo merhaba nasılsın der ama isterdim ki bana daha fazla kızım desin tabiki kızı olarak görüyor bir gelin değil istemede benim iki kızım vardı ne mutlu üç oldu dedi kayınvalidemle çok çok iyiyiz nazar değmesin bir tek kayınpeder ya :KK70: :KK70: ama şunu da söyleyim yapı olarak utangaç birisi hani rahat değil :)
Demekki o da öyle. Boşverin. Size değer veriyor saygı duyuyorsa varsın kızım demesin. ;)

Back
X