Hayata dikiz aynasından bakmak

Bakış acimi degistiremeye çalışıyorum. Bu konularda çok tedavi gördüm 1 yilboyunca antidepresan kullandım bir işe yaramadi. Psikologa gitmedim birde onu deniyim. Çok teşekkür ederim vakit ayirdigin için

Zaman bana iyi gelmiyor aradan kaç yıl geçerse geçsin profile baktığımda gene canım yanıyor. Tabiki de daha az ama yanıyor yani. Duygusal mazoşist olabilir miyim diye düşünmüyor değilim.

Psikolojik bir sorun olabilir farklı bir bağımlılık olabilir tabii onun teşhisini biz yapamayız. Ama iyi olmakta biraz senin elinde. Okuyor musun, çalışıyor musun? mesela. Bir hobim var mı. Yapmayı sevdiğin bir şey veya hayata dair bir amaç. Bunların insana her anlamda iyi gelen şeyler olduğuna inanıyorum. Vaktini öyle bir dolduracaksın ki düşünmeye imkanın olmayacak.

Aslında belli bir yöntemi yok ben pek bilinçaltıma olumlamalarını da bilmiyorum ama zamanla zaten bencil Olmayı ve kendinize değer vermeyi başarıyorsunuz :)

Bende yeni yılda kendime yeni sözler verdiğim için buradaki bir üye önermişti. Yeni başladım bende inşallah işe yarar

Hem kpss ye hazırlanıyorum hem çalışıyorum. Kendimi kpss ye adadigim için kenidem ayıracak çok vakitim olmuyor ne yazikki

Bakış acimi degistiremeye çalışıyorum. Bu konularda çok tedavi gördüm 1 yilboyunca antidepresan kullandım bir işe yaramadi. Psikologa gitmedim birde onu deniyim. Çok teşekkür ederim vakit ayirdigin için
Psikoloğa gitmek bence daha iyi olur öncesinde.Psikologla terapi yaptıkça bazen insan daha iyi anlamlandırabilir hayatındaki şeyleri. Farkındalık sağlayabilir ve bakış açısını değiştirmesine katkıda bulunabilir bu durumda.
Bakış açısını değiştirmek de biranda olmaz tabii ki. Ama zamanla olur umarım. Rica ederim, mutluluklar dilerim..

Hem kpss ye hazırlanıyorum hem çalışıyorum. Kendimi kpss ye adadigim için kenidem ayıracak çok vakitim olmuyor ne yazikki

Çok güzel hem çalışma hayatındasın hemde kendin için bir şeyler yapıyorsun. Sonuçta o sınavı kazansan eminim çok mutlu olacaksın ve hayatına artı katacaksın. Şuan buna odaklan. Sonrasında kendin içinde bol bol vaktin olur.

Umarım çok teşekkür ederim.

Sizin için iyi olmuş ama o kişiye yazık olmamış mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…