Öncelikle senden gayette güzel Anne olur. Abartmıyorsun aslında. Bende gittiğim yerlerde çocuklarımın peşinden ayrılmam. İnsanların ne düşündüğü de çok umrumda değil açıkcası.Merhabalar güzel ablalarım , kardeşlerim.
Nasılsınız diye soramayacağım çünkü hiç birimizin iyi olmaya hakkı olmayan bir dünyada yaşıyor gibi hissediyorum.
Hislerim bu saate neden bu kadar tavan yaptığını açıklamakla başlayayım. Her zaman ki gibi gece olunca elime telefonumu alıp, müziğimi açıp güzelce bir gece geçirmeyi planlıyordum. Tam kıvamına gelmiştim, dünyadan kopmuştum ki instagramda Müge Anlı da ki 1,5yaşında Ecrin bebeğin öldüğünü gördüm...
Programı izleyenler bilir, o ufacık bebeğin neler yaşadığını. Bin bir rezillikle bu dünyaya sığamamış bir melek.
Dünya gerçekten cehennem gibi bir yer oldu. Herkes kötü mü ?diye düşünmeye başladım. Gerçekten hep bir tedirginlikle yaşıyorum. Mesela arabaya bineyim kapıları 10kere kontrol ediyorum sanki biri gelecek açacak kapıyı diye. Akşam eve dönerken bile başıma bir şey gelir mi ? Diye düşünüyorum. Düşünmemek elde değil çünkü.
Her gün bin ton şey görüyoruz televizyonda. Yeğenimi parka götürünce sanki hani böyle buldumcuklar gibi çocuğun peşinden ayrılamıyorum. Biri alıp götürecek gibi geliyor.
Sanırım kendi çocuğum olsa benden bunalıp, başka birine kaçar
Hatta ve hatta bir tık daha abartıp çocuğa fosforlu şeyler giydiriyoruz takip etmesi kolay olsun diye.
Siz bu tarz korkular yaşıyor musunuz ? Nasıl başa çıkıyorsunuz? Ve en önemlisi ben çok mu anormalim ? Ve sonuncusu benden iyi bir anne olur mu ? Kafamda deli sorular
Okuyan herkese teşekkür ederim.
Bir kere bana birisi sordu. Bu caf caflı şeyleri neden giydiriyorsunuz yoksa roman mısınız diyeFosforlu giydirmeyi bende o niyetle yapiyorum
Ya bakıyorum o kadar rahatlar ki. Oturup çekirdek çitliyorlar. Ne bileyim ya çocuklarını kaşla göz arası birisi alıp götürse. Sonuçta olmaz diye bir şey yok. O rahatlıkta tabi benim yaptığım da tuhaflarına gidiyor.Öncelikle senden gayette güzel Anne olur. Abartmıyorsun aslında. Bende gittiğim yerlerde çocuklarımın peşinden ayrılmam. İnsanların ne düşündüğü de çok umrumda değil açıkcası.
Deli dana gibi koşuyoruz vallahi peşinde. Maşallah çok hızlı oluyor çocuklar . Bazen kaydıraktan geç iniyor. Oyun yapıyor o zaman bile endişeleniyorum. İyice paranoyak oldum.Bugün ben de aynı şeyleri düşündüm parka gittik 1 sn oturmadik aman başıboş sanmasınlar diye. O nereye biz oraya. Devir kötü allah iyilerle karşılaştırıp güzel kaderler yazsın herkesin cocuguna
HahaahaBir kere bana birisi sordu. Bu caf caflı şeyleri neden giydiriyorsunuz yoksa roman mısınız diyeçok şükür biz tuhaf değilmişiz.
Yeğenim abe falan diyor acaba ondan mı dediHahaahane alaka ya kucuk cocuk bunlar
Onlar giymeyecek de kim giyecek
Gecen yil parktayiz kadinin biri o zaman oğlumla yasit bir kizi birde yeni dogan bebeği vardıYeğenim abe falan diyor acaba ondan mı dediama cidden kadın ayakta bike çekirdek çitliyordu. O derece umursamıyordu. Neye güveniyor acaba diye düşündüm .
Ben kimsenin anneliğini sorgulamam kolay kolay zorluğu belli zatenanne var annecaz var derlerya o misal kimi evladıma birşey olacak diye ödü çıkar kimi de saldım çayıra mevlam kayıra
bu akşam gördüm son dakika haberlerinde internette, evin 5 km ötesinde ormanlık alanda cesedinin parçalarını bulmuşlarNasıl yani öldü mü Ecrin , programı takip ediyorum en son bulunamamıştı hala, Allahım yıkıldım şu an
Ben en son bügün şeytan götürdü saçmalığı yüzünden cinnet geçirdim. Umarım kimin yaptığını bulurlar da en azından içimiz soğur biraz. Aslında belli ama işte Allah kahretsin. Çarpık aile ilişkileri el kadar yavruyu hayattan kopardı. Annesi karnındakine becerip de sahip çıksa bari Allahın cezası kadın .bu akşam gördüm son dakika haberlerinde internette, evin 5 km ötesinde ormanlık alanda cesedinin parçalarını bulmuşlarkahroldum 1.5 yaşında çocuğun yaşadıklarına
Çocuk konusunda hassas olmanız çok doğal.Çünkü dünya böyle bir yer oldu artık.Bende yiğenlerımı dışarıyacıksın bile istemıorum.İnsanlar çok koru.Rabbım o annelere babalara yardım etsın.Merhabalar güzel ablalarım , kardeşlerim.
Nasılsınız diye soramayacağım çünkü hiç birimizin iyi olmaya hakkı olmayan bir dünyada yaşıyor gibi hissediyorum.
Hislerim bu saate neden bu kadar tavan yaptığını açıklamakla başlayayım. Her zaman ki gibi gece olunca elime telefonumu alıp, müziğimi açıp güzelce bir gece geçirmeyi planlıyordum. Tam kıvamına gelmiştim, dünyadan kopmuştum ki instagramda Müge Anlı da ki 1,5yaşında Ecrin bebeğin öldüğünü gördüm...
Programı izleyenler bilir, o ufacık bebeğin neler yaşadığını. Bin bir rezillikle bu dünyaya sığamamış bir melek.
Dünya gerçekten cehennem gibi bir yer oldu. Herkes kötü mü ?diye düşünmeye başladım. Gerçekten hep bir tedirginlikle yaşıyorum. Mesela arabaya bineyim kapıları 10kere kontrol ediyorum sanki biri gelecek açacak kapıyı diye. Akşam eve dönerken bile başıma bir şey gelir mi ? Diye düşünüyorum. Düşünmemek elde değil çünkü.
Her gün bin ton şey görüyoruz televizyonda. Yeğenimi parka götürünce sanki hani böyle buldumcuklar gibi çocuğun peşinden ayrılamıyorum. Biri alıp götürecek gibi geliyor.
Sanırım kendi çocuğum olsa benden bunalıp, başka birine kaçar
Hatta ve hatta bir tık daha abartıp çocuğa fosforlu şeyler giydiriyoruz takip etmesi kolay olsun diye.
Siz bu tarz korkular yaşıyor musunuz ? Nasıl başa çıkıyorsunuz? Ve en önemlisi ben çok mu anormalim ? Ve sonuncusu benden iyi bir anne olur mu ? Kafamda deli sorular
Okuyan herkese teşekkür ederim.
Evet bende çok şaşırdım ama ölmüş maalesefNasıl yani öldü mü Ecrin , programı takip ediyorum en son bulunamamıştı hala, Allahım yıkıldım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?