Ben de bu rahatlığı anlamıyorum işte. Yani ya o çocuğa kötü niyetli birisi bir şey yapsa ? Yavrucağın hayatı kayar...Gecen yil parktayiz kadinin biri o zaman oğlumla yasit bir kizi birde yeni dogan bebeği vardı
Kizin yaşı 2-2,5
Kiz ortlaikta dolaniyor anasi kafasini bir an bile telden kaldirmadi ya...biz oglum ve o kizla 1 saat oynadik gofret yedik kadin kaldirmadi ya kafasini dakkikalarca
neler neler
Bu kör zihniyeti Allah düzeltsin diyorum sadece.Rabbim evlatlarımızı kadınları ve iyi insanları korusun..
Anne olmak böyle bir ortam ve böyle bir zamanda sanki çok çok daha zor..
Tüm kötülükler birleşmiş gibi..
Ben senin kaç katınım bir bilsen..
Oğlum (20aylik) ile dışarı çıkinca asla elini bırakmam bebek arabasindaysa kemerini sıkıca kitlerim gözlerim habire insanların üzerinde zaten
Evet bu dünyada iyi insanlar da var ama kotulerde bir o kadar hatta daha fazla var..
Çocuğumu her olumsuz olasiliktan korumaliyim tabi önce Rabbime emanet sonra bana..
Biri kucağına almayı teklif ederse"yabancılarda ağlıyor" deyip vermiyorum oğlumda çok güler yüzlü bir bebektir..
Birileri çok uzun bakarsa kendime ceviriyorum ve dokundurmuyorum..
Parkta zaten hep dibindeyim kimin ne düşündüğü umrumda değil..
Bensiz babası hariç dışarı gondermiyorum..
içindeki kötü yaratıklar yüzünden minik masumlara göre bir yer değil aslinda dünya..
Ama bir taraftan da biz iyiler var olacağız ki bir gün kötüler yok olacak diye düşünüyorum..
Rabbim evlatlarımızı iyi insanlar ile karsilastirsin...
bu akşam gördüm son dakika haberlerinde internette, evin 5 km ötesinde ormanlık alanda cesedinin parçalarını bulmuşlarkahroldum 1.5 yaşında çocuğun yaşadıklarına
Ben en son bügün şeytan götürdü saçmalığı yüzünden cinnet geçirdim. Umarım kimin yaptığını bulurlar da en azından içimiz soğur biraz. Aslında belli ama işte Allah kahretsin. Çarpık aile ilişkileri el kadar yavruyu hayattan kopardı. Annesi karnındakine becerip de sahip çıksa bari Allahın cezası kadın .
Birde ara sokak burasi yoğun olmasa da araba geçiyor cocuk ciksa gitse parktan allah korusun...Ben de bu rahatlığı anlamıyorum işte. Yani ya o çocuğa kötü niyetli birisi bir şey yapsa ? Yavrucağın hayatı kayar...
Nasıl bir vurdum duymazlık? Ben evli olduğum sürede çocuğum olmadı, belki de ondan yeğenime çok düşkünüm. Annesi de sağ olsun asla sevmeme karışmaz. Hatta bazen sorarım şöyle mi yapayım? Falan diye. Bana hep sende annesisin bana sorma der.
Peki mesela bebeğinizi biri sevmek istese , sevme diyebiliyor musunuz?
Abartıyor muyum bilmem ama kafasını bile okşamasınlar ya... ben galiba fanus yaptıramalıyımBirde ara sokak burasi yoğun olmasa da araba geçiyor cocuk ciksa gitse parktan allah korusun...
Oglum kucakta falan durmaz kimsenin zaten,iki dakka yerinde durmuyor ki :) en fazla kafasini okşarsın cok haraketli o konuda şanslıyım...bir benim üstüme cullanir
Bence böyle kadınlar anne olmayı haketmiyor. Hem tecavüzcüler hem de böyle kadınlar kısırlaştırılmalı. Biz o bebeğe annesinden daha çok ağladık ülke olarak. Allah hepsinin cezasını versin böyle mahluklarla aynı havaya solumak bile bana çok dokunuyor.Farklı bir son bekliyor muydunuz? O adi pislik çocuklarla alakalı ağzıma alamadığım şeyler izleyen bir yaratık. Düşünsenize böyle hayatları yaşayan kim bilir kaç bebek var ?
Zaten kendisi de konuşma arasında cesedin yerini değiştirmek için demişti.
Çocuğun kimden olduğu belli değil , kadının kimden hamile kaldığı belli değil.
Amcası olmayan bir yabancı bebeğin altını nasıl değişir ya ? Hemde bir kız çocuğunun. Kim bilir neler yapmıştır o anda bebeğe...
Elleri kırılsın inşallah... kör zindanlarda kalsın.
Bir de sanırım ikizleri varmış karnında.Bence böyle kadınlar anne olmayı haketmiyor. Hem tecavüzcüler hem de böyle kadınlar kısırlaştırılmalı. Biz o bebeğe annesinden daha çok ağladık ülke olarak. Allah hepsinin cezasını versin böyle mahluklarla aynı havaya solumak bile bana çok dokunuyor.
5 dakikalık zevk için dünya ya masum bir bebek geliyor...Anne baba olabilmenin de ehliyeti olmalı bu kadar kolay olmamalı. Yaşca büyük bi tanıdığım beş dakikalık zevk uğruna olan çocuklara oluyor derdi de anlamazdım eskiden çok doğruymuş
Zaten devletin o bebekleri de o aileye bırakacağını sanmıyorum. Kadının kendinden haberi yok, embesil gibi oturdu oturdu gitti. Onu öyle rahat gördükçe ben sinir krizleri geçirdim. Otopsiden de birşey çıkacağını sanmıyorum artık . Umarım suçlu br an önce bulunur ve gereken yapılır. Yoksa zaten bozulan psikolojimiz iyice yerle bir olacak.Bir de sanırım ikizleri varmış karnında.
Devlet cidden o bebeklere el koymalı ya. Kim kiminle belli değil. İğrenç bir aile içi ilişki.
Ben sabah dedim ki bu bebeği öldürdüler. O pislik memleketine gitti bebek ortaya çıktı. Nasıl da tesadüf değil mi ? Ve bebeğin de söylemeye dilim varmıyor ama parçalanmış.
Ütopik ama olması gerekmiş. Iki çocuğum var ve ben paranoyaklık yolunda ilerliyorum. Evin kapısını evdeyken bile gelip gidip kontrol ediyorum arabada kapıları kilitlemeden hareket edemiyorum çocukları ben ya da eşim olmadan biryere gönderemiyorum sadece anneannelerine birakiyorum isim olunca okulda öğretmenleri bile didik didik araştırdım herkes bi sende mi var cocuk modunda bana karsi ama ne yapayim bu çocuklar benim ve korumama muhtaçlar millet saldım çayıra mevlam kayıra bırakmış diye öyle mi yapicam bana ters bi zihniyet5 dakikalık zevk için dünya ya masum bir bebek geliyor...
O bebek büyüyor ve sonra hepimizin canını yakıyor. Çok kötü bir kısır döngü.
Bir filmde izlemiştim bebek ehliyeti olmadan hamile kalınmıyordu. Yani devlet izin vermeden hamile kalması imkansızdı kadının.
Zaten sormuş ya herkese. Ne kadar sürede izler geçer falan diye...Zaten devletin o bebekleri de o aileye bırakacağını sanmıyorum. Kadının kendinden haberi yok, embesil gibi oturdu oturdu gitti. Onu öyle rahat gördükçe ben sinir krizleri geçirdim. Otopsiden de birşey çıkacağını sanmıyorum artık . Umarım suçlu br an önce bulunur ve gereken yapılır. Yoksa zaten bozulan psikolojimiz iyice yerle bir olacak.
Yazık olduğuyla da kalmıyor yazık ediliyor...Ben de çok üzülüyorum... anne olmak isteyen o kadar çok insan var ki bu sitede bile... bir de elindeki çocuğa bakmasını bilmeyen büyütemeyen insanlar var. Ne desem bilemedim. Yazık oluyor ya.....
Kesinlikle öyleYazık olduğuyla da kalmıyor yazık ediliyor...
Annem kadını ilk gördüğünde bu kadın hiç evlat acısı çeken anneye benzemiyor bunda çok işler var gözlerinden belli demişti. O pislikle bu annesi olacak sürüngen beraber yapmışlardır.Zaten sormuş ya herkese. Ne kadar sürede izler geçer falan diye...
Yani o kadar bariz ki durum. Eğer bu pislik böyle rahatça gezerse cidden ayaklanma çıkar ya.
Evet o kadında biliyordu diye düşünüyorum ben ya.
türkiyede olması gereken bu zaten...5 dakikalık zevk için dünya ya masum bir bebek geliyor...
O bebek büyüyor ve sonra hepimizin canını yakıyor. Çok kötü bir kısır döngü.
Bir filmde izlemiştim bebek ehliyeti olmadan hamile kalınmıyordu. Yani devlet izin vermeden hamile kalması imkansızdı kadının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?