Hayata karşı isteksizlik

Zamazingoo

Adamına göre muameleyi sever
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
528
475
53
Selam kızlar ,
Nerden baslayacagımı bilmiyorum ama sanırım 2. dogumumla başladı herşey.
Hayata karşı acayip isteksizlik var suan. Yemek yapmak , temizlik , eşle ilişki ... Hepsine ama hepsine çok isteksizim. Zorla yapıyorum.Elim kolum kalkmıyor.
Akşama kadar bı oraya bı buraya yatıyorum. Elimde telefon.Dışarı çıkıp hava almak istiyorum. Giyinmeye mecalim yok. Sadece çocukları yediriyorum o da istemeye istemeye mecburiyetten.
Yaz biticek ben hala yaz temizligi yapacağım. Yok olmuyor hep erteliyorum.
Ruh halimde çok depresif. Gün oluyor içim içime sığmıyor çok mutluyum. Gün oluyor depresyonda gibiyim içim dışım boğuluyor.ve bunlar sebepsiz gerceklesiyor.havalardan diyordum da bu havalar hiç mi geçmiyor?
Kan sayımı yaptırayım dedim bir. Onu bile erteliyorum şuan. Bı destek aliyim diyorum randevu almaya üşeniyorum .
Başka nasıl yardımcı olalım diceksiniz. Sadecee paylaşmak istedim benim gibi olan birileri var mı diye ?
Sevgiyle kalın ❤️

Sen beni anlatmışsın ya. Nefes almaya bile üşendiğim oluyor valla. Genelde demir eksikliği ve kansizlikla alakalı diyolar ama bilemiyorum.

Sıcaklar etkili olabilir üzerinizde,rehavet çöküyor üstümüze ve sıcak enerjimizi emiyor. çok daha ciddi düşünecek olursak aklıma bipolar bozukluk geliyor

Selam kızlar ,
Nerden baslayacagımı bilmiyorum ama sanırım 2. dogumumla başladı herşey.
Hayata karşı acayip isteksizlik var suan. Yemek yapmak , temizlik , eşle ilişki ... Hepsine ama hepsine çok isteksizim. Zorla yapıyorum.Elim kolum kalkmıyor.
Akşama kadar bı oraya bı buraya yatıyorum. Elimde telefon.Dışarı çıkıp hava almak istiyorum. Giyinmeye mecalim yok. Sadece çocukları yediriyorum o da istemeye istemeye mecburiyetten.
Yaz biticek ben hala yaz temizligi yapacağım. Yok olmuyor hep erteliyorum.
Ruh halimde çok depresif. Gün oluyor içim içime sığmıyor çok mutluyum. Gün oluyor depresyonda gibiyim içim dışım boğuluyor.ve bunlar sebepsiz gerceklesiyor.havalardan diyordum da bu havalar hiç mi geçmiyor?
Kan sayımı yaptırayım dedim bir. Onu bile erteliyorum şuan. Bı destek aliyim diyorum randevu almaya üşeniyorum .
Başka nasıl yardımcı olalım diceksiniz. Sadecee paylaşmak istedim benim gibi olan birileri var mı diye ?
Sevgiyle kalın ❤️
Aynı ben
Herseye isteksizim valla
bazen yataktan hiç çıkmadan bı 10 gün yatmak istiyorum öylece
Hayatın yorgunlugu işte
Bide benim depresyon halı hamilelikten sanırım 🤔
Cocuklarinizi 2 saatliğine emanet edebileceğiniz bir yer varsa,
Eşinizle dışarı çıkın ister yemeğe ister derdinizi paylaşmak için çıkıp dolasacaginiz bir yere iyi geliyor birileriyle konuşmak
İnsan hayat yükü altında ezilip kaliyor

Aynı ben
Herseye isteksizim valla
bazen yataktan hiç çıkmadan bı 10 gün yatmak istiyorum öylece
Hayatın yorgunlugu işte
Bide benim depresyon halı hamilelikten sanırım 🤔
Cocuklarinizi 2 saatliğine emanet edebileceğiniz bir yer varsa,
Eşinizle dışarı çıkın ister yemeğe ister derdinizi paylaşmak için çıkıp dolasacaginiz bir yere iyi geliyor birileriyle konuşmak
İnsan hayat yükü altında ezilip kaliyor

Aynen öyle canım. Geçici olarak iyi geliyor ama sonra yine aynı. Benimde depresyon ya da manik depresif olmamdan şüpheleniyor um aslında

Şuan ben de öyleyim evde yığınla iş var ama ben oturuyorum sürekli, içimden yapmak geliyor ama kalkıp birşey yapacak mecalim yok, sürekli yorgun hissediyorum hep oturmak istiyorum. Kan değerlerim de normal, Allah sonumuzu hayır etsin

Şuan ben de öyleyim evde yığınla iş var ama ben oturuyorum sürekli, içimden yapmak geliyor ama kalkıp birşey yapacak mecalim yok, sürekli yorgun hissediyorum hep oturmak istiyorum. Kan değerlerim de normal, Allah sonumuzu hayır etsin

Amin amin.. en azından tek olmadığını bilmek yetiyor. ❤️

Yazmak bile o kadar iyi geldi ki. Kendimle yüzleşmek ve tek olmadigimi bilmek. Çünkü zaten vereceğiniz cevaplari, yapmam gerekenleri biliyorum ama yapamıyorum. Dertleşmek için yazdım diyelim
Ben de bu gruptanım maalesef. "Napacagız?" demek istedim. Nasıl kurtulunur bu halet i ruhiyeden?

Ben de bu gruptanım maalesef. "Napacagız?" demek istedim. Nasıl kurtulunur bu halet i ruhiyeden?

He , o anlamda şuan anladım. :)
Ben bazen diyorum ki , acaba çalışmayı ozledim ondan mı?
Evde olmaya alışkın değildim.bı de üstüne 2 çocuk . Fazla geldi benim bünyeye sanırım .
Annemlerde kayinvalidelerde uzaklar. Komşuluk desen yok. Konuşmayı unuttuğumu düşünüyorum bazen .
Aktif olmayı , çalışmayı özledim . 😭

He , o anlamda şuan anladım. :)
Ben bazen diyorum ki , acaba çalışmayı ozledim ondan mı?
Evde olmaya alışkın değildim.bı de üstüne 2 çocuk . Fazla geldi benim bünyeye sanırım .
Annemlerde kayinvalidelerde uzaklar. Komşuluk desen yok. Konuşmayı unuttuğumu düşünüyorum bazen .
Aktif olmayı , çalışmayı özledim . 😭
Bence de sebep bu. Eski halinizi ozlemissiniz sanirum.

Back
X