Ne gıbı tavsıyeleri oldu ne sekılde bır tedavı surecınız oluyor bende baslamıstm ama devam edemedımBen de oyleyim. Insanlara surekli para veriyorum sacma sapan angarya islerini yapiyorum sirf hayir diyemedigim icin. En ufak zorlukta cokuyorum ben de uyku duzenim alt ust oluyor. Ama bunlari epeyce astim. Ben psikiyatrist ile terapiye devam ettim. Hala da devam ediyorum.
Maalesef,kendım verdıgım kararları da hep elestırdılet bende hep yanlıs yaptımBu zamana kadar sizin yerinize hep aileniz mi karar aldı?
Bıktım artık,kendım olamıyorum cogu zamanSenin gibiyim ve hala aşamadım yardim almadigim için. Herkesle iyi gecinmek zorundaymışım herkes beni sevmeli hissi beni çok yoruyor
Çok zor bı sınavı kazandım suanda çalışıyorum maddı acıdan rahatım ıstedıgımı alabılıyorum ama hala geçmişten çocukluktan kalma degersızlık duygusunu atamıyorumTek cevabı var çalışmak, paranızı kazanmak, hayatınızın dümenini elinize almak. Çok klasik gibi görünen ama kişiye müthiş özgüven ve konfor alanı sağlayan bir durum bu. Eşinizin maddi gücüne, babanızdan kalacak mirasa güvenmeden hayatınızı sürdürmek.
Pandemi yüzünden işsiz kaldığım günlerde bunun önemini bir kez daha anlıyorum. Paranız varsa her şeyiniz değil belki ama pek çok şeyiniz var demektir.
Ne güzel para kazanıyor olmanız.Çok zor bı sınavı kazandım suanda çalışıyorum maddı acıdan rahatım ıstedıgımı alabılıyorum ama hala geçmişten çocukluktan kalma degersızlık duygusunu atamıyorum
Iste bunu hıcbır zaman yapamadım benı en cok korkutan yanlız kalma korkusu,tek basıma bıseyler yapmaktan mutlu olmuyorum kendımı tanımıyorumYalnız kalın, yalnızlığı da sevin, alışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?