Hayata küstüm

aman sen o zamanda ki erkeklere ne bakıyosun allasenn. ergen çocuğun işi gücü egosunu tatmin etmek için illa ki etrafındaki arkadaşlarından birini küçümseyecek. özellikle kızsan.

biraz üşegeçlik var sanırım. uykun düzenin ne durumda?

evet ama sanırım bu bilinçaltında hep kalıyo..üşengeçlikte zirveyim son 1aydır.su içmeye üşenir haldeyim.Bu aralar pek uyumuyorumda geceleri depresyon şarkıları dinleyip üzülüyorum halime

iila eyeliner çekmene gerek yok ki canım.normal renkli kalem çekebilirsin esmer ve buğday tenlilere yeşil çok yakışır özellikle kahverengi gözlüysen,rimel sür.hafifte ruj sür abartıya kaçmadan moralini bozma bir şey için değmez.herkezin sorunları var ama kendini önce kendin sev,kendine değer ver ki hayat daha güzel olsun.kendinden zor durumda olanları düşün .pozitif düşün canım herşey yoluna girer elbet

evet ama sanırım bu bilinçaltında hep kalıyo..üşengeçlikte zirveyim son 1aydır.su içmeye üşenir haldeyim.Bu aralar pek uyumuyorumda geceleri depresyon şarkıları dinleyip üzülüyorum halime

heh bak bulduk sorunu. uykunu düzene sokmalısın en büyük üşengeçlik kaynağı bu. (en azından kendimde saptadığım. şuan uykusuzluktan ölüyorum ama uyku düzenim otursun diye 12 ye kadar diren diyorum kendime ) bence kafana taktığın başka konular daha var. sadece karşı cins tarafından beğenilmemek değil gibi. yani tek başına bi neden olamaz. bi gün giyin süslen tak koluna arkadaşlarını onlarda çağırsın birilerini bu vasıtayla belki birilerinden elektrik alabilirsi :) bak şunda iddia ediyorum kendine accıkın bak (bakımlı ol)o gün nasıl mutlu hissediyorsun kendini

Son düzenleyen: Moderatör:

Renkli farlar kullan o zaman.Mesela

http://www.yvesrocher.com.tr/contro...tegory=2000/~product_id=W36232?cmSrc=Category

Bu kalemin canli, parlak mavisine yesiline bir bak bakalim. Herkes eyeliner suruyor diye sen de surmek zorunda degilsin.

Ayni milletten olan herkesin tipi birbirine benziyor aslinda, kimsenin ne ten ne sac rengi o kadar farkli degil aslinda. O guzel, degisik vs buldugun kizlarla aranda max. 2 ton fark vardir ten ve sac renginde.

Lakin sekerim, insani farkli yapan tipi degildir, kisiligidir. Sen dis gorunuse bu kadar takili kalip dersi asarsan, diploma alabilecek misin? Diploman yoksa is bulabilecek misin kucuk hanim? O zaman inan bana tipin en kucuk derdin olur.

Bak hayati kendine bosuna zehir ediyorsun, universite yillari benim hayatimin en guzel yillariydi. Gez, eglen, o sosyal ortami hicbir yerde bulamazsin. Arkadaslarinla gezmenin keyfini cikar, calismaya baslayinca yapamazsin, bu gunler gelmez. Degisik aktiviteler yap, ogrenci kluplerine git. Renkli seyler giy, degisik sporlar, gruplar dene, gezilere git. Git ki, kulturun gelissin, vizyonun acilsin. Gorunuse, tipe saplantili bosbeyinli insanlardan olursan inan bana dunya guzeli olsan bile 5 dakika cekilmezsin. Degisik kitaplar oku, siyaset, sanat, muzik ten biriyle ilgili bir hobi edin. Dunya gorusun olsun, gazete oku, 5 dk dan fazla muhabbet edilemeyeck insanlardan olma. Evde oturup kendini daraltma.
Tekrar soyluyorum, sacmalayip hayatinin en guzel gunlerini rezil etme lutfen.

Son düzenleme:

öyle söylüyosunda bu devirde önce tipe bakıyolar işe alırken bile..dış görüntüye önem vermem diye yalan söylüyodur tabi ki merkeze koymak yanlış belki bende mutlu olsam böyle bi konuyo aynı senin dediklerini yazardım ama uygulamaya geçiremiyorum işte üşengeçlik bezmişlik yakamı bırakmıyo..

Son düzenleme:
canım şuan var ya en güzel yılların.keşke bende üniversite yıllarımda olsam en harika yıllarmış ozaman ya.sonra iş derdi var.o kadar zor ki her tür insanla karşılaşıyosun.kıymetini bil bu zamanların üzme kendini.herkezin bir sorunu var.bende işimden ayrıldım.iş bulma derdindeyim.kimse 4 4lük değil yani.allah huzur sağlık versin hepimize

Ah keşke tek derdim görsellikle ilgili olsa keşke keşke..
Hayatta büyük dertler var.
Görsellikle olanları en düzeltilebilir kısmı.Bir kuaför iki makyaj bambaşka olur kadınlar.
Keşke bende sıkıntılarımı boyayabilsem,fazlalıkları kesebilsem ve rengarenk yapabilsem tüm siyahları.Hayata küsmedim ama küsmek için baya sebebim var

Tek derdin bu olsun be canım..
Bu dert bile değil.. '' geceleri depresyon şarkıları dinleyip halime üzülüyorum '' demişsin ama üzülecek bir durum yok sıkıntılarının hepsinin bir çözümü var değil mi ? evet var. O zaman günlerini kendine zehir edeceğine zamanını bekle ve yavaşta olsa sıkıntılarından kurtul madem böyle mutlu olacaksın..
Allah dermansız dert vermesin..

evet yakışmış bu kızlara belkide ben düzgün süremiyorumdur
Buda internetde en iyi makyaj yapan yillarca takip ettigim makyöz bayanlar, bak mutlaka birseyler ögrenirsin.

http://www.youtube.com/user/MakeUpByCamila2
http://www.youtube.com/user/pixi2woo
http://www.youtube.com/user/nurberxo

Bu bayanin makyajlarini cok begeniyorum diyemem fkt cok güzel türkce eyeliner sürülmesini anlatiyor ayni zamanda gösteriyor.

http://www.youtube.com/watch?v=Q7Pz0n2LFbI

cnm bende esmerim bende eyelineri gözlerimin alt tarafina yakistirmiyorum, ama sadece gözlerimin üst tarafina (fazla kalin degil) eyeliner yapiyorum cok hos oluyor, gözlerimin daha büyük ve daha düzgün görünmelerine yetiyor bile :) ruj yerine ben renkli dudak kremleri sürüyorum (ruju bende pek beceremem), sende dene istersen :)

Benmde göğüsler küçük ya dudaklarimda cok diil ama biraz ince biraz daha dolgun olsun isterdim :/ ama aynaya bakıyorum tatlı kızım be öle böle diyorum hemde aldatilmis biri olark bunu söylüyorum napalım herkes begenmesin bi kişı begensin ama adam gibi begensin :) bide ben begeniim kendimi daha nolsun

Canim hepimiz Aysel Gurel gibi gezemeyiz ki.Herkesin kendine has aurasi var.Neden esmerim diye makyaj yapmiyorsun ki? Esmerlere de yakisan bircok renk var.Goruyoruz disarda yuruyen gokkusagi gibi dolasanlari.Otur birgun ayna karsisina,sur surustur bakalim senin rengin neymis.Esmerler beyazlara ozeniyor,beyazlar esmerlere.Solaryumun anasini aglatip cilt kanseri oluyorlar.Yakisan var,yakismayan var.Kendine bir gun ayarla,sorunun cozulecek :)

esmer olmanı nasıl sorun ettin cidden anlayamadım en beğendiğim bayanlar esmerdir bi kere cilt kusurları fazla görünmez.beyaz tenli de olsan esmer de olsan mutlaka güzel bir yanın vardır bu hepimiz için böyle.eğer herkes mükemmel güzellikte olsaydı makyaj malzemeleri bu kadar satmazdı.temiz bir cilt sonra bir kaç makyaj videosu ve bitti.
ve...en güzel kadın gülümseyen kadındır.

arkadaşlar konu farklı yöne çekildi.Ben esmer olmamı dert ediyo falan değilim.Neden makyajı sevmiyosun demişler ona cevap olarak söyledim.esmerler çok makyaja ihtiyaç duymuyo zaten bol kaş bol kirpik olunca...Benim derdim sadece kendimi artık beğenememek ve değersiz hissetmek.

2 senedir ben de kusum hayata.
gidişatin degismesini bekliyorum ne kirilma noktaları yaşadım ama bana misin demiyor yok olmuyor.
Bunun sonucu olarak enerjim düşük, uyusuk ve tembelim.
valla değişir mi? Pek sanmıyorum. Zaten bi yerden bi ışık gelse, inanamam o dereceyim.
hayal falan kurmayı da bıraktım. Öylesine yaşayıp gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…