- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 163
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
=)) anladım canım.
İnan hiç bilmiyorum çirkin bir kızda değilim ama çocukken oturduğumuz mahallede en esmer bendim onu takıntı yapmıştım kendime =)) lisede geçti zaten bu takıntım. Esmer dediğime bakmayın bildiğiniz açığa yakın buğday tenliyim.
2 senedir ben de kusum hayata.
gidişatin degismesini bekliyorum ne kirilma noktaları yaşadım ama bana misin demiyor yok olmuyor.
Bunun sonucu olarak enerjim düşük, uyusuk ve tembelim.
valla değişir mi? Pek sanmıyorum. Zaten bi yerden bi ışık gelse, inanamam o dereceyim.
hayal falan kurmayı da bıraktım. Öylesine yaşayıp gidiyorum
evet hayata küstüm.Her gün birbirinin aynısı ve ben çok bunaldım günlerdir okula gitmiyorum belkide sınıfta kalıcam bilmiyorum ama içimden hiçbişey gelmiyo kızlar ya.Allaha şükür ailem ve çok sevdiğim arkadaşlarım var hep şükreden birisi oldum manevi yönüm kuvvetlidir ama olmuyo işte hep bi tarafım boş kalıyo karşı cins tarafından beğenildiğimi hissetmiyorum.Güzel bi kızdım eskiden ama sanırım artık çok daha güzel kızlar çıktı sıradan kaldım ben saçım doğal renkte ve hiçe yakın makyaj yaptığım için ilgi çekmiyorum.Zaten göğüslerim çok küçük.Hele sesimden hiç basetmiyim yavaş konuşuyomuşum ve bu erkeklere itici geliyo biliyorum ama düzelmiyoda.Kim beni niye beğensin ki.Ben hep yalnız ve mutsuz olucam.İlerde kedilerimle tek başıma bi evde ölüp giderim:26:
Ben çok kızıyorum,pırıl pırıl gençlerin hiç bir ideallerinin olmaması,hırslarının,gayretlerinin olmaması.Hayatta tek gerçek bir erkek tarafından beğenilmek mi.Herşeyin vakti zamanı var.İnsan yaşla birlikte olgunlaşır.Olgunlaştıkça serpilir.Ya ilişkilerin ana maddesi güzellik mi sanıyorsun.Karakterin,kişiliğin,idelallerin,hayata bakışın,mesleğin,başarın hepsi bir bütündür.Sır güzel diye bir kızla çıkan erkek,hevesi bitene kadar bakar yüzüne.Ben ailene daha çok üzülüyorum.Büyüt besle okut,Allah sağlık sıhhat aile versin,sen hayata sebebpsiz küs.Okula gitme.Hayata küsmek yerine,oku çabala,sosyal ol,kendine uğraşlar bul,arkadaşlıklar dostluklar edin.Bak kendine güvenin gelince sesinde gür çıkar,etrafındaki olgide çoğalır.Önce kendin için birşeyler yap.
aynenBende hayata küsenlerdenim. Bazen kendimi yüksek bir binadan atasım geliyor ama bende bu şans varken ölmem felç falan kalırım heralde
evet hayata küstüm.Her gün birbirinin aynısı ve ben çok bunaldım günlerdir okula gitmiyorum belkide sınıfta kalıcam bilmiyorum ama içimden hiçbişey gelmiyo kızlar ya.Allaha şükür ailem ve çok sevdiğim arkadaşlarım var hep şükreden birisi oldum manevi yönüm kuvvetlidir ama olmuyo işte hep bi tarafım boş kalıyo karşı cins tarafından beğenildiğimi hissetmiyorum.Güzel bi kızdım eskiden ama sanırım artık çok daha güzel kızlar çıktı sıradan kaldım ben saçım doğal renkte ve hiçe yakın makyaj yaptığım için ilgi çekmiyorum.Zaten göğüslerim çok küçük.Hele sesimden hiç basetmiyim yavaş konuşuyomuşum ve bu erkeklere itici geliyo biliyorum ama düzelmiyoda.Kim beni niye beğensin ki.Ben hep yalnız ve mutsuz olucam.İlerde kedilerimle tek başıma bi evde ölüp giderim:26:
hayattan nefret ediyorum
herşeyden herkesten yaşamaktan nefes almaktan nefret ediyorum
gözümü kapatıpta hiç açmamak istiyorum
hayata öyle bir küstüm ki bir daha barışacağımı hiç zannaetmiyorum
bu kadar karamsar olma , inanıyorum seninde bir ruh eşin var .
Söylediğin kadar çirkin değilsin buna eminim . Bu psikoloji yüzünden abartıyorsun bence .
Velev ki çirkinsin , erkekler sadece fiziksel görüntüne mi bakıyorlar sanıyorsun . Sen değerlisin çünkü bi erkek sadece yatağına girerek mutlu edilmez fiziksel görüntü önemli değildir . Gerçekten birini seversen yada iyi bir insan olursan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?