ınsan insana neden zarar veriyor bunu anlayamıyorum ve buna sitem ediyorum. Gerçekdende toplumda o kadar karakteri bozuk, kişilik eksikliği olan, kendine güvensiz, karşısındaki insanın acısıyla beslenen, kötü olmasını isteyen, başarısını hazmedemeyen, kendinden güzel olmasını bakımlı olmasını kıskanan ve bunu kendine hırs yapan, yalan söylemeyi nedense doğru konuşmaya her zaman tercih eden o kadar çok kişi varki... Mutlaka komşunuzda olmasa akrabanızda, onda olmasa işyerinizde, işyerinizde olmasa arkadaşlarınızda, orda - burda... Biyerlerde mutlaka karşımıza çıkıyor. Herkes aynı olmasın ama herkes kötüde olmasın, yeter artık! Güzelim hayatı insanlar insanlara çekilmez hale getiriyorlar. Yırtıcı bir hayvan karşısındakini parçalayarak zarar verirya, bazı insanlarda sözle, bakışla, iftirayla, dedikoduyla karşısındakini parçalıyor sanki... Ben böyle insanlardan çok sıkıldım, çok bıktım. Bu konuda o kadar çok konuşucak şey varki... Bence saatlerce abuk subuk konuları ele alan kadın proğramlarında bu gibi toplumun gerçeklerinede dokunamazlarmı? Bir proğram yapsalar, adınıda " toplum nereye gidiyor" koysalar çoooook makbule geçicek belki 3-5 kişide olsa kendine gelicek. Tabi magazin yerine, dizi yerine tercih edip açıp izleyen olursa.
Sitemse sitemmm. Evet ediyorum :enbuyukkk: