Hayata odaklanamıyorum.

123gulcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2023
1.954
841
43
36
Evleneli 7yıl oldu... Hala memleketim dışındaki yere alışamıyorum. Bir türlü eşime de odaklanamıyorum.... Ne yaparsam yapayım zorlanıyorum....
Terapi aldım yok yani hala kendimi yalnız hissediyorum....
Eşimle başta iyiydi sonradan yok yani 2 sene iyiydi sonrasında kavgalar kıyametler koptu ama yok çocuk ta 5 kere denedik yok olmuyor tutmuyor bir türlü....
Hiç mutlu değiliz boşanmalımıyım sizce aramızda iyi değil eskisi gibi....

Evleneli 7yıl oldu... Hala memleketim dışındaki yere alışamıyorum. Bir türlü eşime de odaklanamıyorum.... Ne yaparsam yapayım zorlanıyorum....
Eşimle başta iyiydi sonradan yok yani 2 sene iyiydi sonrasında kavgalar kıyametler koptu ama yok çocuk ta 5 kere denedik yok olmuyor tutmuyor bir türlü....
Görücü usulü mü evlendiniz?

Görücü usulü mü evlendiniz?
Bir türlü odaklanamıyorum eşime evine ve eşimin ailesine yani bir türlü sevemedim benimseyrmedim o hayat bana zor geliyor yani.... Bir türlü ısınamadım nedendir bilmiyorum ama öyle..... Yıllardır zorluyorum kendimi sevecek yan bulayım diye yok bulamıyorum vallahi.....

Bir türlü odaklanamıyorum eşime evine ve eşimin ailesine yani bir türlü sevemedim benimseyrmedim o hayat bana zor geliyor yani.... Bir türlü ısınamadım nedendir bilmiyorum ama öyle..... Yıllardır zorluyorum kendimi sevecek yan bulayım diye yok bulamıyorum vallahi.....
Sevmeden neden cocuk için ısrarcısınız? Sevgisiz bir ortamda o masumun hali sizden daha da kötü olacak bunu öngöremiyor musunuz? Eşiniz bu duygularınızı biliyor mu? Sizce o sizi seviyor mu?

Bence acele karar vermeyin. Yuva kolay kurulmuyor. Yuva yıkmak ise çok kolay.

Kavgalarınızın sebebi çocuk sahibi olmakta zorluk çekmeniz kaynaklı mı ? Mutsuz olduğunuz bir ortamda çocuk dünyaya getirmek ne kadar mantıklı ??

Net anlayamadım. Kendi memleketinizden uzağa başka bir şehre mi gelin gittiniz ? Kültür farkı aşılamayacak düzeyde mi ?

Ilık duş alın. Papatya çayı demleyin. Sakin bir zihin ile düşünün.

Bence acele karar vermeyin. Yuva kolay kurulmuyor. Yuva yıkmak çok kolay.

Kavgalarınızın sebebi çocuk sahibi olmakta zorluk çekmeniz kaynaklı mı ? Mutsuz olduğunuz bir ortamda çocuk dünyaya getirmek ne kadar mantıklı ??

Net anlayamadım. Kendi memleketinizden uzağa başka bir şehre mi gelin gittiniz ? Kültür farkı aşılamayacak düzeyde mi ?

7 senenin çözemediğini hangi papatya tarlası ve su çözebilirse artık

Eşini onun ailesini evliliğni sevmiyor benimseyemiyor. 7 sene olmuş daha neyi düşünecek. Allahtan ki cocuk olmamış.

Eşini onun ailesini evliliğni sevmiyor benimseyemiyor. 7 sene olmuş daha neyi düşünecek. Allahtan ki cocuk olmamış.

Tamam benimsemeyebilir ama bulundukları yerden başka bir yere taşınabilirler. Eş ailesinden uzak kalırlarsa ve de konu sahibi çalışma hayatında aktif olursa evlilikleri kurtulabilir belki. Boşanmak maddi manevi travmatik bir yıkım.

Evlilik terapisti ve eş ile son kez oturup konuşma daha iyi olabilir.

Bunlar fazla kolay kurmuş işte o yuvayı(!) sorun da oradan çıkmış zaten.

Mutsuz bi evliliğe çocuk getirmek zaten saçma.
Önce sorunlarınızı çözün ondan sonra çocuk düşünün.
Kavgalar ne sebepten?

Back
X