Hayata tutunmaya calisan minicik bir yavru

canim hatim duasi yasin cuzlerinde olan degil mi babasi okur ama sadece 5 dk girebiliyolar yanina biseyde sokamiyolarmis evde yada yogun bakimin onunde yapsalar olmaz mi ki bugun bobrekleri icinde makinaya baglamislar makina bobregin gorevlerini yapiyormus allahim okudugumuz dualarin yuzu suyu hurmetine sifa versin insallah

Kizlar adetim bugun biter abdest alirim insallah ayetel kursi yapilmis sanirim diger hatim duasini anlamadim ne okuyacaz yasinmi

Duaya katılamadım ben yeni gördüm son mesajları. Ama bende öğle. Namazını kıldıktan sonra Allah'ın izniyle Naz Ahsen için ism-i azam duasını okuyacağım. Birde hastalığı için şifa duası. Onun adına yollayacağım Rabbim kabul etsin şifa versin inşallah

Cok sagolun arkadaslar carsamba gunu yeniden 41 yasin hatimi yapalim okumak isteyen olursa carsambadan itibaren paylasalim ben 11 tane okurum kaldi 30 paylasalim aramizda arkadaslar carsambadan itibaren okuyalim

Cok sagolun arkadaslar carsamba gunu yeniden 41 yasin hatimi yapalim okumak isteyen olursa carsambadan itibaren paylasalim ben 11 tane okurum kaldi 30 paylasalim aramizda arkadaslar carsambadan itibaren okuyalim

carsambadan sonra bende vaktim olursa mutlaka 2 yasin okurum..okuduktan sonrada gelir buraya yazarim canim..
Allah kabul etsin..

amin canim insallah sagligina kavusuz naz bebek...odanin onunde yapsin..ben bekleme odasinda yapiordum..basimizdan gecmisti boyle bisi ..hatim duasi cok uzun ve cok guzel. okurken bile huzur verior..internetten bak detaylica yaziyor

Bir gelisme var mi?
Ben carsamba aksami 1 yasin okuyabilirim...
Persembeden itibaren daha rahat olacam zaman olarak insAllah ozm daha.cokta okuyabilirim

[sıze=3][ı]allah şifa versin.. Korusun o meleği dua edeceğim.. Anne babasına rabbim sabır versin ...[/ı][/sıze]

kızlar kalbi daha iyiymiş bebeğin kalp ilaçlarını vermeyi bırakmışlar ama ciğerleri ve böbreklerinde pek değişiklik yokmuş doktorlar halen makinalardan çıkmadan iyi diyemeyiz demişler.Bu arada bende ameliyata girmeden önceki fotosu vardı paylaşıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
yarın yeni yasin hatimine başlayalım kızlar dualar gerçekten işe yarıyor biliyosunuz daha 1 hafta olmadı %1 yaşama sansı vardı şimdi %20 çok şükür

resmini koymasaydin keseke bebegin ben cok kotu oldum

resimdeki hali şimdiki haline göre çoookkk ama çokkk iyiymiş annesi öyle diyor şuan yarası bile açık 3 makinaya bağlı yaşıyor canım allah başa vermesin evlatlarımızı korusun inşallah

arkadaşlar yeni yasin hatimine başladık okumak isteyen olursa bildirsin bana bebeğin durumunda bi değişiklik yok halen aynı midesi mamayı hazmedemiyormuş halen serumla besleniyor

Güzel bebeğim, meleğim Allah annene babana bağışlasın seni. Kurban olurum sana ya, kıyamam. Rabbim şifa versin tüm meleklere...

Canım benim nasılda güzel bir bebek. Allah anasına babasına bağışlasın.
Yarın abdest alıcam hatme bende katılmak isterim inşallah

Canım benim nasılda güzel bir bebek. Allah anasına babasına bağışlasın.
Yarın abdest alıcam hatme bende katılmak isterim inşallah

sagolun allah razi olsun okuyunca yazarsiniz 8 gun oldu halen durumunda degisiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…