Hayata tutunmaya calisan minicik bir yavru

samsunda araştırma hastanesindeydi oradaki doktorlar yapamayız demişler doktorunun ismini unuttum ama türkiyenin en iyi doktoru , dünyada da 2.demişler ona yönlendirmişler tabi doktor elinden geleni yaptı kalp ile ilgili şuan sorun ciğerlerde ama yine aynı doktor ilgileniyor aslında ciğerleri için başka doktor ilgilenmesi gerekiyor değil mi?
Acıbadem maslakda eniştem var oradaki doktor arkadası da cesaret edememiş ameliyata

mehmet salih bilalmiş doktorunun adı çevrende duyan bilen varmı ?

Arkadaslar 5 yasin kaldı okumak isteyen var mı ? Haftaya çarşambaya kadar okumak isteyen olursa beni bilgilendirin..Bebeğin bugunku durumunda bi değişiklik yok kötüymüş durumu rabbim acil şifalar versin inşallah.Yalnız annesi yanına girince tepki veriyormuş annesine bugun annesinin parmağını tutmuş sımsıkı gözlerinden yaşlar akmış annesine bakarken sonra dokunmasına izin vermişler annesi saçlarını okşamış,yüzüne dokunmuş tekrar uyumuş meleğimmm

5 ini alayim ben..carsambaya biter allahin izniyle..

Allah senden razı olsun kat kat karşılığını versin rabbim sana çok destek oldun ne kadar dua etsem az kalır

cemi cumlemizden insallah..icten gelen bir "allah razi olsun"dan daha buyuk mukafat varmi..insallah iyi haberlerinide verirsinde iste o zaman bizde rahatlariz

Canım ya vallahi içim parça parça oluyor neler yazmışsın öyle...ağlıyorum şu an... Ve çok yürekten diliyorum YA RABBİ HABİBİN HÜRMETİNE BU BEBEĞE ŞİFA VER ALLAHIM! Amin

Offf yaaa gercekten cok kötü oldum okurken,allahım acıl sıfalar versın mınık bebegmıze...annesıne babasına dayanma gücü versın...gercekten cok zor bı sürec benım cousenımın kızıda ılk 7ayını hastanede morfin altında gecırdı,ama sükürler olsun kurtuldu....ınsallah bu melegmızde kurtulur.....

boyle konulari yuregim agzimda okuyorum bogazim dugumleniyor umarim Allah bu minik yavruyada sifa bekleyen butun hastalarada sif verir.
Allah dusmanimin basina vermesin evlat acisini.
Konu sahibi arkadasim gelismelerden haberdar et bizi gecmis olsun

Canım ne okunması gerekiyor kaç tane bilgilendirir misin?

Yuce AllahimYar ve yardimcisi olsun anne babasina bagislasinn minik yavruyu...Bebegi hasta olanlari cok iyi anlarimm ne yazikki; ((

Telefondan giriyorum suan resim yukleyemedim o kadar guzel bir bebekki insanin icini sizlatiyor.Benim de kizim var 9 aylik asi yapilirken o aglamaya baslayinca benim basim donmeye basliyor,ailesi icinde cok zor

yüce allahım onu korusun sifa versin annesine bagıslasın insallah evlat okadar ki tüm sözler kilitleniyor.allah düsmanıma vermesin.dediginiz gibi bir asıda bile asıyı bırakın ufak bir hastalıkta dünyamız kararıyor gercekten.

canım bende 1 yasin okudum,Allah tüm okunan ve edilen duaları kabul etsin,acil şifalar versin...

Naz bebegin durumu ne oldu acabaa ??
Yeni hatim edilecek mi??

nolur haber verinn :26:
durumu nasıl bir gelişme var mıı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…