tabi orası oyle ama sızın dedgıınız gıbı ıs suanda kalp rayından cıkmıs durumda(bızde kardıyolojı kısmındayız) bebek suanda orada bakımda makınada tutuluyorsa baska bır yere sevkı zordur rısklıdır suanda doktorlarına guvenmekten baska carelerı yok ama benım basıma boyle bısey gelseydı Allah korusun ben aratırma hastanelerını tercıh ederım veyahut acıbademı
Arkadaslar 5 yasin kaldı okumak isteyen var mı ? Haftaya çarşambaya kadar okumak isteyen olursa beni bilgilendirin..Bebeğin bugunku durumunda bi değişiklik yok kötüymüş durumu rabbim acil şifalar versin inşallah.Yalnız annesi yanına girince tepki veriyormuş annesine bugun annesinin parmağını tutmuş sımsıkı gözlerinden yaşlar akmış annesine bakarken sonra dokunmasına izin vermişler annesi saçlarını okşamış,yüzüne dokunmuş tekrar uyumuş meleğimmm
5 ini alayim ben..carsambaya biter allahin izniyle..
Allah senden razı olsun kat kat karşılığını versin rabbim sana çok destek oldun ne kadar dua etsem az kalır
Arkadaslar 5 yasin kaldı okumak isteyen var mı ? Haftaya çarşambaya kadar okumak isteyen olursa beni bilgilendirin..Bebeğin bugunku durumunda bi değişiklik yok kötüymüş durumu rabbim acil şifalar versin inşallah.Yalnız annesi yanına girince tepki veriyormuş annesine bugun annesinin parmağını tutmuş sımsıkı gözlerinden yaşlar akmış annesine bakarken sonra dokunmasına izin vermişler annesi saçlarını okşamış,yüzüne dokunmuş tekrar uyumuş meleğimmm
Telefondan giriyorum suan resim yukleyemedim o kadar guzel bir bebekki insanin icini sizlatiyor.Benim de kizim var 9 aylik asi yapilirken o aglamaya baslayinca benim basim donmeye basliyor,ailesi icinde cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?