En azından idrarda bi denerim o gün. :):):)
Benim 7 si olduğuna göre 17 sinde yapsam mı test acaba? 20sinde dediler hastaneden ama.. Sanırım dayanamıycamm :)
Hafta sonu oldugu icindir evet.kanina girmek istemem ama benim 10 gun tahlilinde cikti
Hayır kan yap..idrarda daha sonraları çıkar diyorlar hem..hastaneden neden öyle dediler bilmiorum ama bendeki olan 11 inde transfer 21 inde test
Hadi yaaaaaaaa, napsam napsammm ayyyy daha da heyecan yaptım şimdi ben yaaaaaa... Cuma mı yapsam cumartesi mi yapsam, pazartesiyi mi beklesemm ?????????
Allahım bir gün iki günn bu kadar mı önemli olurr :):):)
Tahlil gunu gelince bikac saatin bile ne kadar onemi var gorursun
Kızlar çokça. Ya Hayy Ya Kavi Ya Kaim Ya Metin esmalariyla dua edelim birbirimize..ve bu esmaları tesbih çekelim insallah..
Tabi önemli bak seni tam 4 gun one çektik resmen:))
Tabi önemli bak seni tam 4 gun one çektik resmen:))
Evet kanıma girdiniz resmen. Cuma gidicem, negatif çıkarsa da üzülmücem. Pazartesi tekrar giderim :)
ben kacıyorum arkadaşlar yarın 7. gün olacak bebişleriniz rabbime emanet iyi geceler herkese ......
Girdik resmen kaninasen bilirsin canim
Naptin canım verdinmi kan tahlilini...
Kızlar, bir de bende aşırı derecede tuvalete gitme sayım arttı. Sizde de var mı bu? Kabızlık falan yok şükür de. Mesela geceleri en az 2-3 kez kalkıyorum. Gündüz de çokca gidiyorum..
Ben o kdr cok sivi tukettim ki ister istemez sık cikiyordum, bu yuzden annem fikkirdek duramio yerinde dio
Verdim canim 11:30 gibi alacagiz insALLAH sonucumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?