Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Hafta sonu oldugu icindir evet.kanina girmek istemem ama benim 10 gun tahlilinde cikti

Hadi yaaaaaaaa, napsam napsammm ayyyy daha da heyecan yaptım şimdi ben yaaaaaa... Cuma mı yapsam cumartesi mi yapsam, pazartesiyi mi beklesemm ?????????

Allahım bir gün iki günn bu kadar mı önemli olurr :):):)

Hayır kan yap..idrarda daha sonraları çıkar diyorlar hem..hastaneden neden öyle dediler bilmiorum ama bendeki olan 11 inde transfer 21 inde test

Yapmaya karar verirsen bencede kan yaptir idrar da gec cikiyor

Hadi yaaaaaaaa, napsam napsammm ayyyy daha da heyecan yaptım şimdi ben yaaaaaa... Cuma mı yapsam cumartesi mi yapsam, pazartesiyi mi beklesemm ?????????

Allahım bir gün iki günn bu kadar mı önemli olurr :):):)

Tahlil gunu gelince bikac saatin bile ne kadar onemi var gorursun

Kızlar çokça. Ya Hayy Ya Kavi Ya Kaim Ya Metin esmalariyla dua edelim birbirimize..ve bu esmaları tesbih çekelim insallah..

Kızlar çokça. Ya Hayy Ya Kavi Ya Kaim Ya Metin esmalariyla dua edelim birbirimize..ve bu esmaları tesbih çekelim insallah..

Ben YA ŞAFİ,YA MUCİB,YA MUBDİ,YA HALIK esmalarini cektim,onuda burda bi bayan yazmis

Kızlar, bir de bende aşırı derecede tuvalete gitme sayım arttı. Sizde de var mı bu? Kabızlık falan yok şükür de. Mesela geceleri en az 2-3 kez kalkıyorum. Gündüz de çokca gidiyorum..

Kızlar, bir de bende aşırı derecede tuvalete gitme sayım arttı. Sizde de var mı bu? Kabızlık falan yok şükür de. Mesela geceleri en az 2-3 kez kalkıyorum. Gündüz de çokca gidiyorum..

Ben o kdr cok sivi tukettim ki ister istemez sık cikiyordum, bu yuzden annem fikkirdek duramio yerinde dio

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…