Benimde buğün 5.günüm,ara ara sol ve sağ kasığıma sancılar giriyor,ama çok kötü grip oldum hem hapşırıyorum hemde öksürüyırum,doktor bişey olmaz dedei ama ben çok korkuyorum,benim gibi olupta pozitif sonuç alan oldumu
kızlar size birşey sormak istiyorum idrara gittiğimde benden beyaz birşeyler geliyor jelmi yapıyor acaba...
umarım her sey hrkes ıcın guzel gıdıyordur kızlar dun trtansferım oldu tek embrıyo bugun hc bır yerım agrımıyor belırtı aradıgımdan degıl ama bı yeım arımaqdıgı ıcın sama seyler kuruyorum balkıde sadee 1 tane koyuldugu ıcın umutsuzum yaradan yardım et test terıhım 25 ocak
Yarın benim kelebeklerim in büyük günü unutmayın bizi :)
Mira sonucu bekliyoz heyecanla
hamılelık grıple gelırmıs bazen kotu dusunme eger normal hamılelık yasasaydık grıp olsaydı dusermıydı aslında buda normal gebelık gıbı hayatınıza devam edın dıyolar ama elımızde degıl bız pınpırıklenıyoruz ınsallah bebıslerımız tutulur ya
ALLAH yardimci olsun insALLAH iyi haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle.
10. Gun degerimiz 40ti, 12.gun degerimiz 73 cikmis.sonuc kotu degil ama normalde ikiye katlamasini bekliyoruz cuma gunu tekrar bakalim dediler.korkuyorum acikcasi dua edin nolur
Canım tecrubesizce yazıyorum ama bence deger yükseldiğine göre ne olursa olsun canli en azından birinin tuttuğunu gostermezmi bu yine burda okumuştum buna benzer bisey o na dayanarak yazıyorum yani senin yerinde olsam üzülmedim..dua ediyorum merarak etme buradaki herkes içindeALLAH yardimci olsun insALLAH iyi haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle.
10. Gun degerimiz 40ti, 12.gun degerimiz 73 cikmis.sonuc kotu degil ama normalde ikiye katlamasini bekliyoruz cuma gunu tekrar bakalim dediler.korkuyorum acikcasi dua edin nolur
İnşallah tutunurlar,ben transferin 8.günü test yaptım 15 çıktı kötümü sizce bu deger
Canım bildiğim kadarıyla 10'un üzeri pozitif, tebrik ederim :) Benim de 8.günüm. Neden bugün yaptın sabırsızlıktan mı :) Ben de çok merak ediyorum da...
İyi cesaret etmiştin 8.gun yapmaya benimde 5. Gunum bugun
Nefes senin kaç embriyo 2 mi ?
İnşallah tutunurlar,ben transferin 8.günü test yaptım 15 çıktı kötümü sizce bu deger
Canım tecrubesizce yazıyorum ama bence deger yükseldiğine göre ne olursa olsun canli en azından birinin tuttuğunu gostermezmi bu yine burda okumuştum buna benzer bisey o na dayanarak yazıyorum yani senin yerinde olsam üzülmedim..dua ediyorum merarak etme buradaki herkes içinde
Hemen hemen yakın ama canım stres yapma düşedebilirdi değer çok şükür artış var olucak nasipse
Bugün An itibariyle terör estiriyorum evde
arkadaş NORMAL hamile kalanlar ve biz aradaki farkA bak
12 sene gibi geçermi 12 gün
Yarın olsun hayırlısı olsun biliyorum ama
Neden bugün bu kadar zor
sağ kasığımda kocaman bir ağrı var.
Sürekli kırmızı kart gorucem gibi lavaboya taşınıyorum
Sabır
Kelebek lerim ne olur benimle olun...
umarım her sey hrkes ıcın guzel gıdıyordur kızlar dun trtansferım oldu tek embrıyo bugun hc bır yerım agrımıyor belırtı aradıgımdan degıl ama bı yeım arımaqdıgı ıcın sama seyler kuruyorum balkıde sadee 1 tane koyuldugu ıcın umutsuzum yaradan yardım et test terıhım 25 ocak
Bugün An itibariyle terör estiriyorum evde
arkadaş NORMAL hamile kalanlar ve biz aradaki farkA bak
12 sene gibi geçermi 12 gün
Yarın olsun hayırlısı olsun biliyorum ama
Neden bugün bu kadar zor
sağ kasığımda kocaman bir ağrı var.
Sürekli kırmızı kart gorucem gibi lavaboya taşınıyorum
Sabır
Kelebek lerim ne olur benimle olun...
sizleri sürekli takip ediyorummm burdan bir türlü kopamıyorum sakın umutsuzluğa kapılma 5 SENE aralıksız tedavı oldum bende eşimde ilk tedavide ilk bebeğimin kalbi durdu artık çocuk sahibi olmak benim için bitti derken yeniden bismillah dedim toplamda 5 tane yumurtam oldu 4ü kaliteliymiş sonuç olarak 1 ad çok sağlıklı diyemicemiz ebriyom olduu emriyomu 2. günde transfer ettiler çünkü bölünmesi yavaşlamıştı yanımdaki kıza soruyorum kaç emriyon var 7 diyor bende umut sıfır 10 gün sonra sallana sallana test yaptrımaya gittim nasılsa olmadı diye dr tebrik ederim beta hcg 90 deyince ne gülebildim ne ağalayabildim bu sefer hamileydim ama bebeğime bişey olacak diye sürekli kendimi yedim bitirdim ama teyzoşları çok şükür oğlumu kucağıma aldımm 15 aylık oldu bile paşam sakın umutsuzluğa kapılma allaha sığın sonunda sende o doğumhanede o sesi duyacaksın ve ağlayarak çığlık atarak HOŞ GELDİN MUCİZEM diyerek şükredeceksin
sizleri sürekli takip ediyorummm burdan bir türlü kopamıyorum sakın umutsuzluğa kapılma 5 SENE aralıksız tedavı oldum bende eşimde ilk tedavide ilk bebeğimin kalbi durdu artık çocuk sahibi olmak benim için bitti derken yeniden bismillah dedim toplamda 5 tane yumurtam oldu 4ü kaliteliymiş sonuç olarak 1 ad çok sağlıklı diyemicemiz ebriyom olduu emriyomu 2. günde transfer ettiler çünkü bölünmesi yavaşlamıştı yanımdaki kıza soruyorum kaç emriyon var 7 diyor bende umut sıfır 10 gün sonra sallana sallana test yaptrımaya gittim nasılsa olmadı diye dr tebrik ederim beta hcg 90 deyince ne gülebildim ne ağalayabildim bu sefer hamileydim ama bebeğime bişey olacak diye sürekli kendimi yedim bitirdim ama teyzoşları çok şükür oğlumu kucağıma aldımm 15 aylık oldu bile paşam sakın umutsuzluğa kapılma allaha sığın sonunda sende o doğumhanede o sesi duyacaksın ve ağlayarak çığlık atarak HOŞ GELDİN MUCİZEM diyerek şükredeceksin
canm arkadasım paylasımın bnı cok mutlu ettı ıyıkı varsınız artık kısmet rabbım oglusunla bı omur mutlu etsın sızı mantıgım her seyı anlıyo ama kalbmsizleri sürekli takip ediyorummm burdan bir türlü kopamıyorum sakın umutsuzluğa kapılma 5 SENE aralıksız tedavı oldum bende eşimde ilk tedavide ilk bebeğimin kalbi durdu artık çocuk sahibi olmak benim için bitti derken yeniden bismillah dedim toplamda 5 tane yumurtam oldu 4ü kaliteliymiş sonuç olarak 1 ad çok sağlıklı diyemicemiz ebriyom olduu emriyomu 2. günde transfer ettiler çünkü bölünmesi yavaşlamıştı yanımdaki kıza soruyorum kaç emriyon var 7 diyor bende umut sıfır 10 gün sonra sallana sallana test yaptrımaya gittim nasılsa olmadı diye dr tebrik ederim beta hcg 90 deyince ne gülebildim ne ağalayabildim bu sefer hamileydim ama bebeğime bişey olacak diye sürekli kendimi yedim bitirdim ama teyzoşları çok şükür oğlumu kucağıma aldımm 15 aylık oldu bile paşam sakın umutsuzluğa kapılma allaha sığın sonunda sende o doğumhanede o sesi duyacaksın ve ağlayarak çığlık atarak HOŞ GELDİN MUCİZEM diyerek şükredeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?