Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Zeynep sanırım kızının adı ...Allah uzun ömür versin öncelikle. Kardeş içinde tedavi inşallah istediğin gibi bir kere de olumlu sonuçlanır....

Masraflar konusunda sanırım değişik bir çok seçenek var benimki yaklaşık 6000 civarı tuttu rapor filan yok ama benim tedavimde...

canım, benden bir kaç gün önce allah sizi sevindirir inşallah sonra sırayla bizleri ne olur önemli gördüğünüz gelişmeler olursa paylaşın bizimle olur mu :)

ALLAH umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.gelisme degil ama sabah belimde sanci oluyor biraz,aksamlari aniden basan ates,bir de goguslerim cok fena

Son düzenleme:
Ne guZel baslık 😊 benim de transferim bugun oldu, 1 saat yatıp eve geldim. Ohss oldugum için dondurulmustu bebeklerim. Çözüldüler ve 5.gun blastokist transferı oldu. 15 gun sonra test yapacakmısım, nasıl gececek zaman bilmiyorum 😢😢

Kim ne derse desin 2gun hic kalkmadan yatacaksin telden yada tabletten buraya dadanacaksin

Kim ne derse desin 2gun hic kalkmadan yatacaksin telden yada tabletten buraya dadanacaksin

Bende bir tüp bebek vakası olarak yazınızı okumuşken yazayım dedim.
Benimde 3 tüp bebek denemesi geçti başımdan Almanya'da yaşıyorum ve tüp bebek için istanbula gidip geldik derken hala cocuk sahıbı olamadım aslında olacaktım ama kaybettimbende hiç tedavıye başlamadan once hep okurdum burayı nasıl Bişey bu tedavi işte okuduğumda 5-6deneyen oldugunu görurdum yuh ne kadar cokmus nasıl dayanmış boyle bişeye dıyordum kendı kendıme banada aynısı olursa dıye hep kendı kendıme yakınıyordum ama hersey cok hızlı gecıyor ve sonuca erısıyoruz acısıyla,tatlısıyla derken bakın ben 3.denedım ve düşürdüm.dıger başlıkların cogunda benımde hikayem var.
1.si hiç tutmamıstı tazeydi
2.si ise tuttu ve 3 haftalıkken kimyasal gebelikle sona erdi.
3.sü ise tuttu ve tekrar kimyasal gebelikle 1 aylığa yaklaşmışken düştü

Böylelikle işte bidahaki tedavıye başlamak ıcın kendımı dinliyor,vücudumu dinlendiriyorum.aslında tedaviye başlamadan once kımyasal gebelıgı okumuştum nasıl bısey fılan derken basıma geldi 3.tedavıye başladığımda cok ama cok korkuyordum ama başıma tekrar geldi ınanırmısınız kötü bişeyi çağırırsan gelir derlerya aynen oyle..
Şimdi ise Almanya'da başlıcam tekrar tedavıye git-gel işte Bişey olunca kımseye laf anlatamamak cok yorucu onun ıcın burda yapmaya karar verdim en azından herseyım kontrol altında olur dıye inşallah 7.-8. Ay gbi tedavıye başlamak ıstıyorum herseyın hayırlısı.

Benden tavsıye size hic bir sey için kaptırmayın kendınızı ne var ne yok dıye tabiki insann çooooookkk hayallar kuruyor bılıyorum ben sabah aksam benım yanımda olacagını emzırecegımı düşünüyordum hep ama olmadı . Onun ıcın hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..!

En güzel dualar ve dilekler sizinle olsun inşallah..o guzel haberı alıp kavuşursunuz yavrularınıza:)

Walla ben yarın ise dönüyorum 😊 Yormicam kendimi ama normal hayata geri dönücem. Doktorum da oyle dedi.. Bana garip gelen ben hiçbişey hissetmiyorum, yani duygusal olarak.. Ne mutlu, ne mutsuz cok tuhaf😳 Siz ne hssettiniz, transferden hemen sonra

Sorunun neydi canım senin, bi de hangi merkezde yaptın denemelerini? İnsallah yeni tedavin olumlu sonuçlanır. Pozitif düşün hep 😊

Slm arkadaslar benimde 28 aralikta 5.gün embriyosu yerlestirildi 3 tane b sinifi kalitede allah izin verirse pazartesi test günüm insallah allahim hepimizin gonlundekini verir insallah hepimizin yüzünü güldürsün allah hayirlisini nasip etsin bol dua edelim arkadaslar

hayirli ugurlu olsun canim..ilerleyen gunlerde belirtilerini bekliyoruz..bebeisini saglicakla kucagina alacaksin insallah..sorum su olacak..cozunmeden sonra embryolarin kalitesinde bir degisiklik oldumu?

Telefon dan girdiğim icin alintiyla cevap yazamıyorum malesef
Ben 34 yasindayim ilk tedavim 2006 yilinda oldu 2003 yılının mart ayinda evlendim evlendikten 6 ay sonra hamile kaldim kimyasal gebelik mis hic aklima tup bebek yapacağım falan gelmemişti 3 yil bekledim tup bebek icin testler falan bende bi sorun cikmadi esimin Sperm sayisi 5 milyon civari hareket yuzde 5 morfoloji 0 cikti hemen tup bebek dendi avrupa safak hastanesinde yaptırdım hersey süperdi 3 blast embriyo kondu dr cok umutluydu malesef test gunum gelmeden hastalandim(
10 gun boyunca yatmistim hic is yapmadım annem sağolsun bakti
Ikinci tedavim 2010 aralık ta yine ayni merkez 2 blast busefer hic kasmadim bide rapor cikardim rahattim maddî olarakta tutmazsa ucuncuyi hemen yapicam diye sartladim ilk gun yattim rahimde akn dolasimi icin bu sefer yatmadim iste yapmadım ama ananas dediler kabak cekirdegi falan onlardan yedim tabi:))
Burasi bana ilac gibiyim geldi tum topikleri okudum baktim herkes idrar testi yapiyo 7 gun yaptim iki cizgi 8 gun kanda 118 derk3n ikizdi teki kayboldu erken dogum 8 aylik ama cok sukur kizim geldi
Simdi ikinci bi yavrum olsun canyoldasi olurlar diyorum
Yine ayni merkezi düşünüyorum
Tek tedirginligim ilk tedavide 18 yumurta 13 dollenen vardi yas 26
Ikinci yas 30 6 yumurta 2 dollenen
Simdi yas 34 n3 olur hic bilmiyorum
Cok uzattimm ama cok heyecanlı yim
Kizim 28 aylik daha kucuk ama büyümesini beklersem busefer yasim geçecek bakalim nasil olucak

Donmus embriyo larda tutunma sansi cok yuksekmis buarada
Bide belirti bende kasigimda yataktan kalkarken sanki orasi yapismista kalkinca aciliyo gibi oluyodu

Canim 28 aralık transfer neden pazartesi yi bekkiyosunki blastta 10 gun test veriyo doktorlar

Canim evet kızım amin allah herkese nasip etsin inlsh
Tabi tedavi masraflı (bisekilde yapıyoruz parasi olmayan ciftler napsin(inlsh bu konuda devlet bi care bulur ben ilk tedavi mde 5000 kusur odedim ikinci rapor tabi çocuğum oldugugu icin artik rapor hakkim kalmadi
Tekrar merkezle gorusucem bakalim ne diycekler

İnşallah hayırlı sonucun gelir abla:)

Yani bütün herkesin gönlüne göre versin Rabbım:)

selam burcu kaderlerımız aynıymıs bende 3 tedavı sonrası kavustugum oglumdan sonra kardesı olsun ıstıyorum 2 kez denedık sonuncusu aralık 2013 te..olmadı sımdı martta tekrar deneyecegız...benımde rezervım az yas 36 zamanım yok hakkımızda hayırlısı....

Canım sen yurtdışında mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…