Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

12.1 cıktı kızlar

denizcim beni diğer topikten hatırlarsın.keşke test gününü bekleseydin ben çok rahatsızlandım transferin 9. günü acile gittim hcg bakalım dediler bakmayın negtif çıkar daha erken dedim yok biz bakalım dediler ve baktılar sonuç 12.7 çıktı dr. böyle devam ederse olumlu olabilri dedi tabi bendeki umut bikaç kat daha arttı.test günüm geldi sonuç 1,4 çıktı malesef negatif çok üzüldüm ağladımm ve keşke o gün test yapmasalar umutlanmasaydım dedim çünkü herşey olabilir gözüyle bakarken o bana bi umut olmuştu nasıl olur 9, gün daha yüksekti şimdi niye düştü yanlış bişeymi yaptım diye kendimde suç aramaya başladım.beni sakın yanlış anlama sendede öyle olur demiyorum burda çok okuduk çok düşük sonuçlardan çok yüksek değerlere ulaştığını inşallah artarak devam eder.sadece sen değil bence kimse erken tes yaptırmasın ben çok üzüldüm çok ağladım kimse bunu yaşamasın diye yazıyorum sadece.kib

Yeni gelen yol arkadaslarimiz hoşgeldini.Ne kadar güzel oluyor güçleniyoruz her gelenle :)
Simdi denizaa topigin ilk hamile haberi versin bize umarim herşey yolundadir.Bİzi birakma ne olur hayirli haberlerini paylas bizimle dualarimiz seninle..

Diğer yol arkadaslarimiz hepinizide takipteyim.

Bana gelecek olursak; bugün 6. Günümüz 4 ve 5. Günde kasik be bel agrilarim çoktu ama bugün yok çok az sah kasikta devam ediyor agrim.
Göğüslerim ise acayip bir şişkinlik te aciyor.
Allahim güç ver sabir ver bize bu nasil zor zamanlar.
İse gitmiyorum.

Annem sağolsun hic bir is yaptirmiyor da
Sen de benimle doguracaksin annem diyorum
Biz hamile kaldigimiZi anlamadik ki kizim diyor geçtim tuttu tutmadi telasini
Ben kelebeklerimi düşünüyorum annem beni hayat iste...
Bugün tatli krizim tuttu birde' kesin kirmizi karti gorucem diyorum sonra bekleeeee diyorum git gel kafali oldum:)
Bu arada benim ilaclaclara devam sabah aksam kullandigim bir jelim var crinone adi....
Bir sürüde ilaç var tabi yaninda da
Günde en az 3 litrede su iciyorum sürekli lavabodayim..

Oyyy çok konuştum yine .....
Sizleri kocaman kucakliyorum
Dualarimla.....
Görüşmek üzere can'lar

ben tüp bebek yaptırmadım bi kızım var kız kardeşim yaptırdı sayesinde ihtisas yeptım tüp bebek konusun da burdaki ve tüp bebek bölümündeki bütün sayfaları okudum biz o zorlu bekleme sürecini geçtik allaha şükür bebeişlerimiz tuttu ikiz hemde 11.gün 1383 çıktı diğer günlerde artarak devam etti en son 10binli bişeydi bu ayın 17sinde keseler görülecek inşallah problem olmazsa tedaviye başlayan arkadaşlara Allahtan yardım ve inşallah pozitif görmelerini diliyorum

Son düzenleme:

İnşallah kelebeklerin seninledir canim

canım doğru söylüyorsun bu değer ilaçların etkisi de olabilir yada küçük ihtimalde olsa yükselebilir de ben farkındayım hatta testi aldığımda öyle çok sevinmedim hayırlısı dedim he niye yaptırdın dersen benim eşim yaptır yaptır diye basımı yedi iyi dedim yaptıralım merakımız gitsin. Anlayacagın ben her türlüsüne de hazırım zor bir süreç ama ne olursa olsun iyi düşünelim iyi olsun :)

Benimde buğün 5.günüm,ara ara sol ve sağ kasığıma sancılar giriyor,ama çok kötü grip oldum hem hapşırıyorum hemde öksürüyırum,doktor bişey olmaz dedei ama ben çok korkuyorum,benim gibi olupta pozitif sonuç alan oldumu

Merhaba,

Ben 2012 yılında tüp bebek yöntemiyle 38 yaşında kızımı doğurdum. Şimdi 41 yaşına gelmek üzereyim ve 28 aralıkta 2 adet iyi hembriyo transferim yapıldı. Bana test günü olarak 8 ocak denmişti. O tarihte hastaneye gittim ve kan verdim. Sonuç 12.10 çıktı. Aslında ben baya emin gibiydim hamile olduğuma. Hemen doktoru aradım o da bana sonuç aslında pozitif fakat değer şaşırtıcı derecede düşük, belki test sonucunda hata olmuştur, ilaçları bırakmayın ve cumartesi günü testi tekrarlamak için bu sefer bizim hastaneye gelin dedi. Yarın sabah test için Florence'a gidiyorum.
Bu arada hamile olduğumdan hala emin gibiyim. Önce baya bir üzüldüm ama sonra çıkmayan candan umut kesilmez dedim. Bakalım yarın sonuç ne çıkacak. Buradaki arkadaşlardan böyle birşey yaşayıp daha sonra hamileliği gerçekleşen oldu mu acaba?

Sanirim ayni ilaclari kullaniyoruz seninle.progestan ignem bitince bende sabah aksam kullanmaya basladim jeli.her zaman degil ama arada jel azar azar geri geliyor saatler sonra sende de oluyormu oyle

Kotu seyler dusunme kenzul ars duasinin turkcesini oku insana ferahlik veiyor insallah bu sefer olumlu sonuc alirsin.kayseri acibadem

Merhaba;
Benim de ilk denemem olacak. Kayseri Acıbadem'i düşünüyorum. Turgut Beyle on görüşme yaptım sadece. Ayın 20si adet gunüm. Allah'tan mani olmazsa tedaviye başlamayı düşünüyorum. Bizim de sorunumuz sperm ve hareket azlığı. Senin doktorun hangisi? Doktordan ve hastaneden memnun musun?
Sanırım Pazartesi test gunundu. Rabbim guzel haberler almani nasip eder inşallah hayirlisiyla..

Sanirim ayni ilaclari kullaniyoruz seninle.progestan ignem bitince bende sabah aksam kullanmaya basladim jeli.her zaman degil ama arada jel azar azar geri geliyor saatler sonra sende de oluyormu oyle

Ara ara bugün gelmeye başladı canim.bide bu kabiz olma dediler ya inadina herşey beni buluyor duphalac iciyorum arada onun içinde sen nerde yaptirdin tedavini sakincasi yoksa canim

Olmaz demek olmuyor bu tedavide o yüzden.bekleyelim inşallah inşallah yarin sonuç yükselmiştir canim benim...dualarimiz seninle

Insallah canım hayırlı haber verirsin

Arkadaşlar benim de 7.Ocak'ta 2 bebeğim yerleşti içime :) 20.Ocak test tarihim.. Beklemek çokkkkkk heyecanlıııııııı..
Hepinizden güzell güzell haberler almak dileğiyle...

Biz bulent ozcelikle yapacaktik ama bulent bey turgut bey bu konuda uzman deyince turgut beyle yaptik tedavimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…