Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Ara ara bugün gelmeye başladı canim.bide bu kabiz olma dediler ya inadina herşey beni buluyor duphalac iciyorum arada onun içinde sen nerde yaptirdin tedavini sakincasi yoksa canim

Kayseri acibademde canim

Biz bulent ozcelikle yapacaktik ama bulent bey turgut bey bu konuda uzman deyince turgut beyle yaptik tedavimizi

Tabletten tam yazdim saniyorum bazen eksik oluyor.bulent beyde yaptiracaktik aslinda fakat turgut beyin acibadem tupbebek merkezinin basi oldugunu soylenince .netten biraz arastirma yaptim cevremizde yaptiranlara danistim ve turgut beye karar verdik.gerek hastane personeli olsun gerek dr bey gercekten ilgililer

Son düzenleme:

Görüştüğümde bende de olumlu bi etki bıraktı doktor bey. İnşallah hepimiz için hayırlı olur..

Bizimki cok ani gelisti sokta gibiyim.herkesin hakkinda hayirlisi

2-3 defa normal yolla deneyip olmayınca öğrendik ki sperm sayısı yetersizmiş. Eşim hemen tüp bebek yapalım dedi ben cesaret edemedim, birkaç ay bekledim. Geçen hafta neyi bekliyorum dedim kendime. Ben vazgeçmeden gidip Turgut Beyle görüştük. Ayın 20sinde gelin hemen başlayalım dedi. Ben de hala inanamıyorum aslında. Sanki anlattığım benim değil de başkasının hikayesiymiş gibi geliyor..

Canım , seninle aynı günümüz sanırım. 7 ocak transfer, 20 ocak test benim ?? Herkes başka diyarlarda ama aynı umutlarla bekliyor...

Canım , seninle aynı günümüz sanırım. 7 ocak transfer, 20 ocak test benim ?? Herkes başka diyarlarda ama aynı umutlarla bekliyor...

Bir de bende ağrı sızı yok maşallah yaa. Bazen kasıklarımda hafif bir sızı hissediyorum okadar. Göğüslerim karnım belim falan hiçbir değişiklik yok... Doktorumun söylediğine göre herkeste farklı belirtiler olabilirmiş.. O yüzden takılmamaya çalışıyorum bu duruma..

Selam canım.. Bizim de spem sayı, hareketlilik ve morfoloji kötü. Üroloji hekimi varikosel ameliyatı önerdi ama olmadı eşim.. Biz de tüp bebek denedik. Bekliyoruz şimdi heyecanla test günümüzü :):):) Allahım hepimizin yardımcısı olsun...

Belirtilere takilip neden bende olmuyor diye moralinizi bozmayin noolur.gunlerinizi guzel ve umutla gecirin.hayatin guzelliklerini dusunun ki bebisleriniz dunyanizi merak edip sikica tutunsun.onlar bize tutunsun,biz hayata insALLAH

Belirtilere takilip neden bende olmuyor diye moralinizi bozmayin noolur.gunlerinizi guzel ve umutla gecirin.hayatin guzelliklerini dusunun ki bebisleriniz dunyanizi merak edip sikica tutunsun.onlar bize tutunsun,biz hayata insALLAH

Aminnnnnnn... Bugün bebeklerimle transferden sonra ilk kez dışarı çıkıcaz.. Babalarıyla beraber gezdiricez onlarııı :):):)

Benim eşim boşu boşuna varikosel ameliyatı oldu. Sonra bununla ilgili değilmiş dediler. Böyle olaylar doktorlara güvenimi sarsıyor işte ama bir yola girdik artık doktoruma güvenmek ve olumlu düşünmek istiyorum..

Test sonucunda iyi haberlerini bekliyorum inşallah hayırlısıyla..

Biz de ilk evliliğimde apar topar ameliyata girmiştik canım. Sonra yükselmedi hiç değerler.. Boşuna ameliyat, boşuna aylarca bekledik falan ozamanlar..
Şu anki yani 2.evliliğimde de aynı sorunla karşılaşınca düşünmedik bile hiç, direk tüp bebeğe geçtik. Zaten yumurtalarım da azalmış. 34 yaşımdayım 2 yumurta toplandı sadece ... Olsun ama ikisi de döllendi ya.. Bazı arkadaşlar; embriyolarım 1.kalite 2.kalite, a kalite b kalite gibi yazıyor. Bize o şekilde bişey söylenmedi. Sadece 2 embriyomun da iyi olduğunu söylediler.. Kalite derecesini bilemiyorum artık :):):)

Ben de bu konuların yabancısıyım ama doktorumun dediği tek şey embriyo kendiliğinden bölünmediği sürece ikiz olması konusunda beni riske atmayacağıymış. Bazı sağlık problemlerim sebebiyle ikiz gebelik benim için çok zor. 1 tane iyi durumda 5. gün embriyosu transfer edeceğini söyledi. Kaliteli olur inşallah..

Olmaz demek olmuyor bu tedavide o yüzden.bekleyelim inşallah inşallah yarin sonuç yükselmiştir canim benim...dualarimiz seninle

Çok teşekkür ederim. Benim değerim düşmüş, yani olmadı . Çok tatlı bir evladım var Allahıma şükürler olsun. Umarım sizlerin sonuçları güzel olur, herşeyin hayırlısı olması gerek. Olmadıysa bir sebebi vardır diyorum. Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün. Çok uğraşmadan bebeklerinize kavuşmanızı dilerim. Bu tedavi ve bekleme süreci çok stresli, inşallah sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz.

Transferden sonra 3.gunum benim, daha 12 uzun gün var😞😞😞

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…