- 18 Ekim 2013
- 1.256
- 284
- 123
Transferden sonra 3.gunum benim, daha 12 uzun gün var😞😞😞
O kadar cabuk gecer ki sen bile inanamazsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim insallah bebegin yada bebeklerinn sana siki siki tutunurlar 9 ay hicte birakmazlar sonrada saglicakla kucagina alirsin 😊
6-7. günlerden sonra günler sanki daha cabuk geciyo yada ben sanki ilk günlere göre daha iyiyim 😄
Ilk 2 3 gun zor geciyor ama sonrasi corap sokugu gibi geliyor.herkesin gunu yaklasti sirayla hayirli haberler gelsin insALLAH
Aynen bende de ilk 3 gün cok zor gecti düsünüp durdum tutunuyolarmi tutundumu.. Bugun 9. gunumdu cok rahatim artik hatta test günü gelsin istemiyorum simdi bebislerim icimde diye düsünüyorum hayali bile güzel yani 😊 insallah canim sirayla guzel haberler veririz hepimizz
Yarın test gunumuz kizlar dualarinizi bekliyorum
Yarın test gunumuz kizlar dualarinizi bekliyorum
Allahım en zor günler bunlar yaaa mübarek günde dualarımızı kabul etsin allahım....
Transfer günümden beri idrar yollarım yanıyordu bol bol su içiyordum öğleden sonra hafifliyordu , sabrediyordum ilaç içmemeli için 5 litre su içiyordum neredeyse bugün dayanılmaz oldu acım ve ağrım...lavabodan çıkamaz oldum dayanamsdım.Pazar pazar aradım doktorumu sağolsun açtı jel mi kullanıyorsun hemen iğneye dön dedi .... Protestan 50 mg vurulacam. Crinone jel kullanıyodum benim gibi yaşayan varmı arkadaşlarım....
Aglamaktan heder oldum ya...inşallah kelebeklerim içerdedirler,tüm bunlara rağmen tutunmuşlardır annelerine.....
Patlayacak bomba gibiyim sinir ve üzüntüden
Allahım en zor günler bunlar yaaa mübarek günde dualarımızı kabul etsin allahım....
Transfer günümden beri idrar yollarım yanıyordu bol bol su içiyordum öğleden sonra hafifliyordu , sabrediyordum ilaç içmemeli için 5 litre su içiyordum neredeyse bugün dayanılmaz oldu acım ve ağrım...lavabodan çıkamaz oldum dayanamsdım.Pazar pazar aradım doktorumu sağolsun açtı jel mi kullanıyorsun hemen iğneye dön dedi .... Protestan 50 mg vurulacam. Crinone jel kullanıyodum benim gibi yaşayan varmı arkadaşlarım....
Aglamaktan heder oldum ya...inşallah kelebeklerim içerdedirler,tüm bunlara rağmen tutunmuşlardır annelerine.....
Patlayacak bomba gibiyim sinir ve üzüntüden
Oyy inşallah hadi..... Bakalımmmm sabah erken mi gidersin?
slm arkadaşlar öncelikle mevlüt kandiliniz kutlu olsun benim bugün 4 günüm ilk denemem belirdi olurmu acaba ...
Saol canim seninde mubarek olsun.belirtiler herkeste olacak diye bi kanun yok o yuzden lutfen belirtilere takilma bu gunleri olabildigince pozitif dusunerek ve dua ederek gecir.
inşallah allahim bugünün yüzü suyu hurmetine butün bebek istiyenlere nasip etsin ama elimde diğil cok heycanlıyım ...
Transferden sonra 10. Gunum hic heyecan olmadi,sanirim bende bi anormallik var![]()
ne güzel canım keski bende senin gibi olabilsem senin tes günün ne zaman ...
Yarin canim insALLAH
inşallah canım allahım gönlüne göre versin yarın haberini bekliyoruz ya sana birşey sormak istiyorum benim cok şişkinliğim var sizdede oluyormu..
Hayirli olsun canim insallah bebegin yada bebeklerinn sana siki siki tutunurlar 9 ay hicte birakmazlar sonrada saglicakla kucagina alirsin 😊
6-7. günlerden sonra günler sanki daha cabuk geciyo yada ben sanki ilk günlere göre daha iyiyim 😄