Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Benim de 6. günüm arkadaşlar. Bugüne kadar zaman çok zor geçti. İnş bundan sonra daha hızlı geçer..

Gecer canim merak etme banada öyle geliyodu ama bugun 10. Gunum bitti test zamani yaklasincada zaman gecmesin istiyosun insan korkuyoo insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz..

arkadaşlar mira38 acaba tes yaptımı inşallah güzel haberle gelir bizede ümit olur...

Cok sukur pozitifi sonuc aldik.RABBÎM yuzume guldu degerimiz 40 kusur cikti carsamba gunu tekrar bakacaklar.dilerim ALLAH hepimizin yuzunu guldursun.

canım cok sevindim allahım kucagına almayı nasip etsin inşallah bizimde güzel cıkar ...

Amin canim ALLAH razi olsun insALLAH degerimiz artarak devam eder.RABBIM hepimizin yuzunu guldursun,saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insALLAH

Son düzenleme:
Cok sukur pozitifi sonuc aldik.RABBÎM yuzume guldu degerimiz 40 kusur cikti carsamba gunu tekrar bakacaklar.dilerim ALLAH hepimizin yuzunu guldursun.

Canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi bizim basimiza insallah 😊

Canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi bizim basimiza insallah 😊

Amin canim ben iyi haberi aldim darisi sizlere.hepiniz dualarimdasiniz RABBIM sizin de yuzunuzu guldursun.sizinde iyi haberlerinizi bekliyoruz

canım sen kaç gün yattın ve sende kan sulantırıcı iğne vuruldunmu...

Canim Ben ilk 2 gun sadece ihtiyaclar icin kalktim,onun disinda hep yattim.2 gunden sonra ara ara dolastim tabi annem tepeme cokup yat diyene kadar.evet canim kan sulandiricim vardi

Son düzenleme:

Ayyy allahım cok sevindim sabah kalktım Aklımdaydın yaaa Protestan iğne beni acayip uyuttu gec kaldım.
Böyle devam etsin inşallah
Bu topiği acarken hiç böyle An ve An başka hayatlara dahil olabileceğimi düşünmemiştim cok mutluyum....
Neler hissettin sonucu kendin mi aldın anlatsana bize canım benim heyecanlanalım :)

Ayyy allahım cok sevindim sabah kalktım Aklımdaydın yaaa Protestan iğne beni acayip uyuttu gec kaldım.
Böyle devam etsin inşallah
Bu topiği acarken hiç böyle An ve An başka hayatlara dahil olabileceğimi düşünmemiştim cok mutluyum....
Neler hissettin sonucu kendin mi aldın anlatsana bize canım benim heyecanlanalım :)

ALLAH razi olsun canim,dilerim siz de pespese iyi haberlerle gelirsiniz.sabah 9 da kan vermeye gittim 2 saat sonra sonucunuz cikar olumlu olursa size geri donus yapilir dediler.annemlere geldim saat geldi arayan yok,annem sen ara dedi ama bende cesart edemedim.saolsun annem aradi sordu gozunuz aydin demisler annemin sesi tuhaf gelince eyvah dedim.sonra ben aradim ilaclari sormak icin hemsire 10. Gun icin degeriniz cok iyi carsamba tekrar bakalim dedi.zaten crinone jel,elevit ve estoferm kullaniyordum hepsine de devam edelim dediler.boyle iste

Canim Ben ilk 2 gun sadece ihtiyaclar icin kalktim,onun disinda hep yattim.2 gunden sonra ara ara dolastim tabi annem tepeme cokup yat diyene kadar.evet canim kan sulandiricim vardi

anlatım canım ama senin en azından annen vardı bazen diyorum rahmetli annem olsaydı beni hep yatırırdı ama ilk iki gün yattim simdi yavaş yavaş dolaşıyorum inşallah bir şey olmaz tutunurlar

anlatım canım ama senin en azından annen vardı bazen diyorum rahmetli annem olsaydı beni hep yatırırdı ama ilk iki gün yattim simdi yavaş yavaş dolaşıyorum inşallah bir şey olmaz tutunurlar

Herkes elbette ister en yakinlari bu gunlerinde yaninda olsun,destek olsun.tutunacagim bi dalim yok sanma ALLAH hep bizim yanimizda ona tutun sikica,o ki bizi herkesten iyi gozetendir.

Amin canim ben iyi haberi aldim darisi sizlere.hepiniz dualarimdasiniz RABBIM sizin de yuzunuzu guldursun.sizinde iyi haberlerinizi bekliyoruz

Aminnnn canim insallah hepimiz senin gibi guzel sonuclar aliriz ve yavrularimiza kavusuruz tez vakitte..

Back
X