- 25 Haziran 2013
- 410
- 19
- 118
Amin canim. Herkes alsin karsiligini
Aımın insallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim. Herkes alsin karsiligini
inşallah canım ama olursa benimki tek doktor tutar sende dedi bir emriyo koydu ...
Sen nerde yaptirdin canim bide yas kac
Canım sabırlı ol canı veren Allah,1 tanede koysa 3 tanede koysa Rabb'imiz bilir..biz icimizi ferah tutalım insallah ayın 21 i nasil gelicek diodum hep ama geliyo iste..hem bak Allah kabul etmeyeceği duayı ilhamda etmezmiş..vakti saati gelince sağlıklı hayirli huzurlu evlat yada evlatlar versin insallah...dua ederken de doğru dua etmek lazimmis..tutsunda baska bisey istemiorum gibi istekler nefsin anlık stemleri olsa gerek..sağlıksız hayirsiz olacaksa degilmi bunu en iyi Rabbimiz bilir engel olsur insallah...guzel bı dua ediyoruz insallah hayirli sonuclar alırızinşallah canım ama olursa benimki tek doktor tutar sende dedi bir emriyo koydu ...
Canım sabırlı ol canı veren Allah,1 tanede koysa 3 tanede koysa Rabb'imiz bilir..biz icimizi ferah tutalım insallah ayın 21 i nasil gelicek diodum hep ama geliyo iste..hem bak Allah kabul etmeyeceği duayı ilhamda etmezmiş..vakti saati gelince sağlıklı hayirli huzurlu evlat yada evlatlar versin insallah...dua ederken de doğru dua etmek lazimmis..tutsunda baska bisey istemiorum gibi istekler nefsin anlık stemleri olsa gerek..sağlıksız hayirsiz olacaksa degilmi bunu en iyi Rabbimiz bilir engel olsur insallah...guzel bı dua ediyoruz insallah hayirli sonuclar alırız
amin canım rabbim nasibimizde varsa verir her şeyin hayırlisını versin bu tüp bebekleride doktorlar vermiyor onlar sade yardımcı oluyor rabbim yazarsa nasibimize olur .....
Amiinn insallah
nefis1 bu arada senin yaş kaç...
33 yasindayim canım sen..
Ewet ilk..bende 32 canım seninde ilk denemenmi kaç emriyo koydular sana
medıcıne hospıtal da yapdırdım yaş 32 sen nerde yaptırdın senin yas kaç canım
Canim bizim 2. Yilimizda normal yolla olmayacagi belliydi zaten,o zamandan beri tup bebek dediler ama ozel nedenlerden dolayi simdiye kdr kaldi
Ewet ilk..
2 koydular zaten 2taneydi yumurtam az benim,sizde sorun ne
Canım ya progestan iğnem yarın bitiyo ama daha sonucu 21 inde alacam..hemşireye sordum iğne bitince jeli 2 ye cikartin dedi..ama icim rahat etmiyo,sen progestan iğneyi sonucu aldığın Pazartesi gunune kadar vurulmusmuydun birde hiç kanaman oldumu
eşimin morfolajisindeydi bende 9 yumurta topladılar 7 .tane döllendi 1 koydular digerlerini donturduk bakalım nasip senin sorun neydi
Kizlar gec cvp yaziyorum kusura bakmayin ara ara kestiriyorum elimde olmadan. Canim 29 yasindayim kayseri acibademde yaptirdim.
Esimin morfolojisi yüzde 2 benimde rezervim iyi değil sanırım..9 yumurta ne guzel bak hiç umudunu kaybetme..insallah olur hem 7 side dollenmis bende KAYSERİ acibadem de yaptrorm..benim sadece 2 yumurtam vardi duşun ..Allah hayırlısını versin aımın
bencede ara sıra uyu canım bebişin ihtiyacı var inşallah bizede nasip olur senin gibi kestirmek....
Elimde degil ki uzaniyorum dinleneyim diye gidiveriyorum.insALLAH sizde uykuya dadanin boyle