Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

e
bizde tüp bebek için merkeze görüşmeye gittik..aslında tüp bebek hakında hiç bir bilgim yok..doktor bize size 2 veyya 3 embriyo koyacaz dedi.. fazla konuşmadık kafamız karışık oldugu için..3 embriyo da tutarsa üçüz mi oluyor ?ve ya 2 si tutarsa ikiz mi ?

Canim 2embriyo transfer edildiginde; ikiside tutabilir,biri tutup biri tutmayabilir,ALLAH korusun hicbiride tutmayabilir.nasip kismet isi anlayacagin

yumurtalar taplandımı kaç yumurta döllenen yumurtaya göre karar veriyorlar .....

e

Canim 2embriyo transfer edildiginde; ikiside tutabilir,biri tutup biri tutmayabilir,ALLAH korusun hicbiride tutmayabilir.nasip kismet isi anlayacagin

anladım çok teşekürler arkadşalr..RABBİM İSTEYEN HERKESE EVLAT NASİP ETSİN..EMEKLERİNİZ BOŞA ÇIKMASIN İNŞALLAH..

Amin canim siz hangi asamadasiniz

eşimde varikosel vardı..4 ay önce ameliyat oldu ama ameliyatın bir faydası olmadı. doktor tüp bebek önerdi ama ..şimdi 2 ay daha bkliyeceğiz ilaç tedavisi fslan..aşılamaya kadr yükselirse değerleri inşALLAH ALAHIN İZNİ İLE YÜKSELECK.. yükselmezsede tüp bebek yapacaz..

eşimde varikosel vardı..4 ay önce ameliyat oldu ama ameliyatın bir faydası olmadı. doktor tüp bebek önerdi ama ..şimdi 2 ay daha bkliyeceğiz ilaç tedavisi fslan..aşılamaya kadr yükselirse değerleri inşALLAH ALAHIN İZNİ İLE YÜKSELECK.. yükselmezsede tüp bebek yapacaz..

Canim RABBIM yar ve yardimciniz olsun.insALLAH tez zamanda diner hasretiniz

Oyy yaaa uzuldüm şimdi ama hep diyoruz ya hayırlısını ver rabbim diye.....

Deger direk kaç çıktı
Kaçıncı gün baktın şimdi
Birde kaç embriyoydu

İnsallah sonraki denemende olur hayırlısında bundan baska ne denir ki dua edelim birbirimize

Napiyim 1 hafta var daha...suan bol kuru kaysı bol protein yiyor evden çıkmıyor ve sizlerle muhabbet ediyorum..

bende aynı su içmekten bıktım evden cıkmıyorum artık canımda sıkıldı ya ilaçlar bana uyku verdi bide ayakta fazla durunca başım dönüyor sendede varmı bunlar...

bende aynı su içmekten bıktım evden cıkmıyorum artık canımda sıkıldı ya ilaçlar bana uyku verdi bide ayakta fazla durunca başım dönüyor sendede varmı bunlar...
Suan iyim ben çok şükür..ama transfer in yapıldığı ilk gun gece sabaha karsı basım Dondu bayıldım hatta başımızda lavaboya çarptım..:(( çok dert ettim bisey oldumu die ama insallah Rabb'ime sığındım

Evet tam bir tevafuk..ben okuyordum ama yazmıyorum pek yazdığım gun sen beni buldun..belki beklerken falan karsilasmisizdir:)

Az önce 2002 yılında tup bebek yaptıran bir arkimla konuştum..sakın kalkma. Ben 15 gun duş bile yapmadım Dio..sen nasil geçiremiştin 12 gunu..benim 2. Duşum .acibademin verdigi kağıtta alabilirsnz yaziyodu

Bende ilk baslarda suyu cok ictim.sonra annem kayisi hosafi yapti bi barka su ictiysem bi kase hosaf ictim.bol bol ananas yedim tavsiye ederim.

Az önce 2002 yılında tup bebek yaptıran bir arkimla konuştum..sakın kalkma. Ben 15 gun duş bile yapmadım Dio..sen nasil geçiremiştin 12 gunu..benim 2. Duşum .acibademin verdigi kağıtta alabilirsnz yaziyodu

Dr ayakta,kisa sureli ve ilik olmak kaydiyla dus alabilirsin dedi. Zaten ameliyathaneye giriosun transfede ister istemez koku siniyor ben 3. Gun ilk dusumu aldim,sonrada 3 gunde bir girdim hic alakasi yok bence.arkadasin 15 gun dus almamis hicmi kokmamis

Bende ilk baslarda suyu cok ictim.sonra annem kayisi hosafi yapti bi barka su ictiysem bi kase hosaf ictim.bol bol ananas yedim tavsiye ederim.

Dr ayakta,kisa sureli ve ilik olmak kaydiyla dus alabilirsin dedi. Zaten ameliyathaneye giriosun transfede ister istemez koku siniyor ben 3. Gun ilk dusumu aldim,sonrada 3 gunde bir girdim hic alakasi yok bence.arkadasin 15 gun dus almamis hicmi kokmamis

Bak sende 3.gun Almışın ben gelir gelmez duş aldım transfer gunu düşün..gusl abdesti almam gerekir die hissetmiştim hemen girmiştim dusa.. Yaa duş neyi etkiliyi acaba:((

Bak sende 3.gun Almışın ben gelir gelmez duş aldım transfer gunu düşün..gusl abdesti almam gerekir die hissetmiştim hemen girmiştim dusa.. Yaa duş neyi etkiliyi acaba:((

Bende aynisi dusundum hemsireye de soyledim oda jel yapacaksiniz her gun dus mu alacaksiniz bu saglikla ilgili dedi anca 3 gun durabildim

Bende aynisi dusundum hemsireye de soyledim oda jel yapacaksiniz her gun dus mu alacaksiniz bu saglikla ilgili dedi anca 3 gun durabildim

Yani..ben anlamadım hemşirenin demek istediğini..jel ile ne alaka canım bı anlatsan yaa

Canim ben ocagin 3unde oldum transferimi sandalyedeki o asik cifti o zaman gordum sen o gun gittin mi dra

Jeli yapis seklinden dolayi yine hergun abdest mi alacaksin demek istedi
Yok ya ne alaka demi ama yanliz yapiodun ve onu ilaç olarak düşünüosun yani gusl gerektirecek neyi var anlamadım..ben transfer yapıldığı gun hastanede 1ssat yattım eve gelince duş aldım sonucta ameliyathande bı çok kisi görüyor seni falan :))) nebiliyim icim rahat etmedi

Ayın 3.unde gittimi inan bilmiorum canım ya

Back
X