Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

umarım her sey hrkes ıcın guzel gıdıyordur kızlar dun trtansferım oldu tek embrıyo bugun hc bır yerım agrımıyor belırtı aradıgımdan degıl ama bı yeım arımaqdıgı ıcın sama seyler kuruyorum balkıde sadee 1 tane koyuldugu ıcın umutsuzum yaradan yardım et test terıhım 25 ocak

meraba arkadaslar suanda bende beklemedeyım 3gunum bugun bırıncı tup bebegım olmadı malesef ozaman daha heyecanlıydım olmadıgı ıcın bunda cok umutlanmak ıstemıyorum yarın ısıme baslıyorum evde beklemek daha sıtreslı 2gun yattım bugun kaynanamdan kendı evıme gectım dınlenıyorum tv bılgısasayar vakıt gecırıyorum 25 yasındayım bu sefer ıkı tane trnsfer ettırdık emrıyolarımızı yasa var ama sorumlulugu ustune aldına dahıl kagıt ımzaladık hersey allahtan dedık eger erken dogumda kuveze konulursa masrafları devlet karsılamıyomus buymus rısk falan aman para onemlı degıl tutunsunlarda sımdı ne kadar sansım var ya bırı tutarmı dondurulmus emrıyo ama doktor cok guzel dedı cozuldukten sonra.belırtı aramıyorum ama ılkı gıbı degıl bu sefer bunda kasıklarımda batma oluyo arada ve ozellıkle gecelerın el ve ayaklarım yanıyo normalde esımın sıkayet ettıgı kadar soguktur bunda dıyo ne bu yanıyon dıye bılmıyorum test gununden korkuyorum belkı bıgun once ıdrarda denıcem cıkarda bıraz hazırlıklı olurum duygularım karısık ve umutsuzum ya allhım dıyorum belkı hıc bebegım olmucak esımde sayı sorunu var tek ama aklıma hersey gelıyo:50::50::50:

Benimde buğün 5.günüm,ara ara sol ve sağ kasığıma sancılar giriyor,ama çok kötü grip oldum hem hapşırıyorum hemde öksürüyırum,doktor bişey olmaz dedei ama ben çok korkuyorum,benim gibi olupta pozitif sonuç alan oldumu

hamılelık grıple gelırmıs bazen kotu dusunme eger normal hamılelık yasasaydık grıp olsaydı dusermıydı aslında buda normal gebelık gıbı hayatınıza devam edın dıyolar ama elımızde degıl bız pınpırıklenıyoruz ınsallah bebıslerımız tutulur ya

Back
X