Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Arkadaşlar, pazartesi negatif sonucumu aldıktan sonra dün doktorumla görüşmeye gittim. 2 embriyomun da iyi kalitede olduğunu, rahim duvarı kalınlığımın falan de gayet uygun olduğunu, bizden umutlu olduğunu düşünmüş ama malesef olmadı. Transfer sırasında benim işlem zor gerçekleşmişti. Doktor giremedi bi türlü kataterle içeri. Bayağı uğraştı. Canım çok yandı. Rahim ağzında bir tıkanıklık gibi bişey var açmaya çalışıyorum dedi. O arada kesti biçti deldi ne yaptı bilmiyorum ama çok acıdı. Bağırdım acıyor acıyor diye.. Dışarıdan eşim bile duymuş o kadar yani. Normalde basit bir işlem biliyorum ama benimle çok uğraştı. Söylediği şu. Çok hassas bi işlem bu dedi. Normalde hafifçe koymalı ve çıkmalıyız dedi. Çok uğraştığım için haliyle rahmi uyardık, tutunamaması bundan dolayı olmuş olabilir dedi.
Bir de embriyolar bi süre bekledi tabii açmaya çalışırken. Belki de o zaman mı öldü yavrucuklarım acaba..
Sonuç olarak 2. denemeden önce histeroskopi öneriyor.. Ben şimdi aynı doktoruma gidip gitmemekte kararsızım.. Bu arada yine dün Acıbadem Şahin Zeteroğlunun katıldığı bi bilgilendirme toplantısına katıldık. Orda sordum kendisine. O da transferden önce, boş bir kataterle girmeyi deniyoruz falan dedi. Kafam çok karışık. İlk denememde hiç araştırmadan bu doktora bir arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim. Bu gez, Bursadaki tüm merkezlere gidip ön görüşme yapmak istiyorum. Öyle karar vericem. Bu histereskopi adet bitiminde yapılıyormuş sanırım. Bu arada henüz adet olmadım, negatiften ne kadar sonra adet oldunuz? Bu adetimin bitiminde yaptırırsam histereskopiyi sonraki adetimde de tüp bebeğe başlayabiliriz herhalde. Yaşım 34 olduğundan vakit kaybetmek istemiyorum.
Histeroskopi yaptıran arkadaşlarım, ne öneriyorsunuz. Fiyat da sadece bakıp çıkarsak 1500 tl içinde bişey çıkar da temizlenirse 2000 TL dedi..

Hangi sehirdeydin canim

Bursa. Acıbadem'i öneriyor birçok kişi. Ama orası da pahalı baya. İlaçlar hariç 5.200 TL. Çocuk istiyorum derneğine üye olursan yıllık 150 tl aidat veriyormuşsun. Onlar indirimli tedavi sağlıyorlarmış. 4.500 TL indirimli fiyat.
Benim kendi gittiğim merkezde ilaçlar hariç 3.500 e yaptırmıştım. 2. Denemede ilaçlar hariç 2.500 e yaparız dediler.

Tabi bi de histereskopi olacak. O da 1500-2000 TL.. Ne yapsam bilmiyorum..

Bursa. Acıbadem'i öneriyor birçok kişi. Ama orası da pahalı baya. İlaçlar hariç 5.200 TL. Çocuk istiyorum derneğine üye olursan yıllık 150 tl aidat veriyormuşsun. Onlar indirimli tedavi sağlıyorlarmış. 4.500 TL indirimli fiyat.
Benim kendi gittiğim merkezde ilaçlar hariç 3.500 e yaptırmıştım. 2. Denemede ilaçlar hariç 2.500 e yaparız dediler.

ALLAH yardimcimiz olsun canim yaa...ne yazik ki herseyin sonu maddiyata dayaniyor.RABBIM esine bol kazanc versin.bana fikrimi sorarsan 1000 lira icin iyi olan yerden vazgecme derim,biliyorum az para degil aradaki fark.yine de siz daha iyi bilirsiniz tabiki

Son düzenleme:

Bana Brüksel tup bebek merkezinde Yücel Karaman i önerdi arkadasım..me yaparım bilmiyorum daha çok yeni biliosun..Hemsire soyledi telde negatif diye..arkasından doktorum aradı ama sesimin kötü olduğunu duyunca sanırım ilaçları bırakın dedi sonra konuşalım ariycam sizi dedi o kadar..tekrar, Acıbadem'de denermiyim yoksa istanbula gidermiyor bilmiyorum hiç

Bana Brüksel tup bebek merkezinde Yücel Karaman i önerdi arkadasım..me yaparım bilmiyorum daha çok yeni biliosun..Hemsire soyledi telde negatif diye..arkasından doktorum aradı ama sesimin kötü olduğunu duyunca sanırım ilaçları bırakın dedi sonra konuşalım ariycam sizi dedi o kadar..tekrar, Acıbadem'de denermiyim yoksa istanbula gidermiyor bilmiyorum hiç

Sen Kayseri Acıbademde mi denemiştin canım? Açıkcası uzak biyerlere gitmek zor geliyor. Gidip kalmak ayrı dert her kontrolde gidip gelmek ayrı dert. İstanbul bize 4-5 saat ama gitmeyi pek düşünmüyorum. Bursa'da bir merkezde deniycem. Canım sen de toparla kendini hadi. Napalım ağlamak üzülmekle olsa toplaşıp ağlayalım akşama kadar ama olmuyo işte..
Dün bahsettiğim toplantıya gittim. Birsürü bayan vardı. Herkes derdini anlatıyor bir görsen. Biz yine yeni sayılırız. Yıllardır uğraşanlar var yılmadan. Biz de sabırla deniycez canım.. Rabbim ne zaman derse o zaman olacak. Ben de 1 aydır doğru düzgün ev işi yapmıyorduk ya, biraz bişeyler yapıyorum evde. Sonra netten araştırıcam biraz Bursadaki merkezleri, zaten 7-8 yer vardır en fazla. Hepsiyle gidip görüsücem bakalım. Bu arada adet ne zaman görücez bakalım. Birileri yazmıştı, negatiften sonra çok zaman geçti hala olmadım falan diye..

Arkadaşlar, pazartesi negatif sonucumu aldıktan sonra dün doktorumla görüşmeye gittim. 2 embriyomun da iyi kalitede olduğunu, rahim duvarı kalınlığımın falan de gayet uygun olduğunu, bizden umutlu olduğunu düşünmüş ama malesef olmadı. Transfer sırasında benim işlem zor gerçekleşmişti. Doktor giremedi bi türlü kataterle içeri. Bayağı uğraştı. Canım çok yandı. Rahim ağzında bir tıkanıklık gibi bişey var açmaya çalışıyorum dedi. O arada kesti biçti deldi ne yaptı bilmiyorum ama çok acıdı. Bağırdım acıyor acıyor diye.. Dışarıdan eşim bile duymuş o kadar yani. Normalde basit bir işlem biliyorum ama benimle çok uğraştı. Söylediği şu. Çok hassas bi işlem bu dedi. Normalde hafifçe koymalı ve çıkmalıyız dedi. Çok uğraştığım için haliyle rahmi uyardık, tutunamaması bundan dolayı olmuş olabilir dedi.
Bir de embriyolar bi süre bekledi tabii açmaya çalışırken. Belki de o zaman mı öldü yavrucuklarım acaba..
Sonuç olarak 2. denemeden önce histeroskopi öneriyor.. Ben şimdi aynı doktoruma gidip gitmemekte kararsızım.. Bu arada yine dün Acıbadem Şahin Zeteroğlunun katıldığı bi bilgilendirme toplantısına katıldık. Orda sordum kendisine. O da transferden önce, boş bir kataterle girmeyi deniyoruz falan dedi. Kafam çok karışık. İlk denememde hiç araştırmadan bu doktora bir arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim. Bu gez, Bursadaki tüm merkezlere gidip ön görüşme yapmak istiyorum. Öyle karar vericem. Bu histereskopi adet bitiminde yapılıyormuş sanırım. Bu arada henüz adet olmadım, negatiften ne kadar sonra adet oldunuz? Bu adetimin bitiminde yaptırırsam histereskopiyi sonraki adetimde de tüp bebeğe başlayabiliriz herhalde. Yaşım 34 olduğundan vakit kaybetmek istemiyorum.
Histeroskopi yaptıran arkadaşlarım, ne öneriyorsunuz. Fiyat da sadece bakıp çıkarsak 1500 tl içinde bişey çıkar da temizlenirse 2000 TL dedi..

Bence baska doktora git orda doktorun iptal etmesi gerekiyodu madem bi sorun var bosuns paran gitmis

Hepimizin sinavi cok cetin,dilerim hepimizde bu sinavlari hakkiyla geceriz

bugün tedaviye başlıyorum inşallah. pazartesiye kadar gonal f 262,5 ünite kullan dedi doktor. sen nasıl kullandın canım? gonal f kullanırken kaç günde bir kontrole gitmiştin.. 5 gün çok gibi geldi de bana..

bugün tedaviye başlıyorum inşallah. pazartesiye kadar gonal f 262,5 ünite kullan dedi doktor. sen nasıl kullandın canım? gonal f kullanırken kaç günde bir kontrole gitmiştin.. 5 gün çok gibi geldi de bana..

Canim oncelikle tedavin hayirli ugurlu olsun.dr ohss olmamam icin ilk 4 gun 175 vur dedi.sonrasinda 250 vurulmami istedi.2 gunde bir gittik kontrole

teşekkürler canım. hayırlısı olur inşallah..

Canim RABBIMden umit kesme,her dara dustugunde ona sigin hersey guzel olacak gorursun.cok sukur inancim vardi ama bu surec beni rabbime daha da yakinlastirdi inan.tevekkul etmeyi herseyi RABBIMe birakmayi tercih ettim.

Buralardayiz canim...
Bu ara evde yatmalar bitti ya sik giremiyorum sik ama kolayini bulucam :) söz hep burda olucam.
Kelebekler im duruyorlar iste fena halsizlik var onun dişinda sikintim çok yok
Ayin 1 inde doktor kontrolü
16.gün değerler 1500 olmuştu
Tek mi çift mi bilemiyoruz hala
Bakalim allah nasip ederse göreceğiz

Bu arada bütün yazilanlari da okudum
Tüp bebekte labarotuar çok önemli
Herkes söylüyor
Ona gore kararlar verilmeli secimde bence

İstanbul bahceci tüp bebek kliniği bir bakin isterseniz canlar

Sevgilerimle....

Buralardayiz canim...
Bu ara evde yatmalar bitti ya sik giremiyorum sik ama kolayini bulucam :) söz hep burda olucam.
Kelebekler im duruyorlar iste fena halsizlik var onun dişinda sikintim çok yok
Ayin 1 inde doktor kontrolü
16.gün değerler 1500 olmuştu
Tek mi çift mi bilemiyoruz hala
Bakalim allah nasip ederse göreceğiz

Bu arada bütün yazilanlari da okudum
Tüp bebekte labarotuar çok önemli
Herkes söylüyor
Ona gore kararlar verilmeli secimde bence

İstanbul bahceci tüp bebek kliniği bir bakin isterseniz canlar

Sevgilerimle....

Bizde persembe gunu gidicez gunler gecmek bilmiyor.herkes kosesine cekildi topik sessizlesti canim sıkıldı.

Bnde burdaym kabuguma cekildm kzlar 7gun yaptgm kan testi aslinda 6.gun saylir negatifti doktr erken dedi yarin normal test gunum ama gitmcm adetimi beklcm 7gunde 1.2 cikardi bence bnce olmadi iki bebek adaylarimda tutunmadi ayrica test gunum 10gun olandan

Son düzenleme:
Back
X