Guzel haberlerini bekliyoruz.
Insallah cnm sen neye karar verdin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel haberlerini bekliyoruz.
bekleyemedim valla.. çok depresiftim bugün olumsuzsa öğrenmek istedim açıkçası ama beklediğimden iyi sonuç geldi.. :)
bakan doktor tebrikler hamilesin, ztn helal olsun Turgut Bey'e tüp bebekte ondan sürekli olumlu sonuç duyuyorum dedi..
biraz yükseldim moral olarak. birkaç gün idare eder beni..
inşallah yükselerek devam eder..
Durunehir çok sevindim gözleriniz aydin..cidden mutlu oldum uzun zamandır girmiyordum..kaçıncı denemedi senin canım? Bende yarın Turgut beye gidicem insallah yeniden bakalım napicaz
Kizlar bu mutlu animi paylaşmak istedim cokkk mutluyum sonucum pozitif insallah allah tamamina erdirir.allahim sizlerede yasatir inallah dualarim sizlerle olacak
Hayirli olsun canim.degerin kac cikti
Kizlar bu mutlu animi paylaşmak istedim cokkk mutluyum sonucum pozitif insallah allah tamamina erdirir.allahim sizlerede yasatir inallah dualarim sizlerle olacak
Kizlar bu mutlu animi paylaşmak istedim cokkk mutluyum sonucum pozitif insallah allah tamamina erdirir.allahim sizlerede yasatir inallah dualarim sizlerle olacak[/QUOTE cooook sevindim Allah tamamina erdirsin gozun aydin cnm darisi basimiza
teşekkür ederim canım, inşallah darısı başına..
ilk denememdi benim, çok şükür ilk seferde olumlu sonuç aldım..
Sagol cnm 226 cikti 2 gun sonra insallah artar
Olur neden olmasin.sevgide olcturdugune gore sende yakinsin bana
Slm bayanlar sevgi hastanesi derken kayseride
Misiniz bugun bende sevgide kan testi ysptirdim
Transferin 9. Gunumdu 109 cikti allah herkese bu
Mutlulugu yasatsin
Kizlar biliyorsunuz ilk tup denemem negatifdi 1 ay bekledim ve geldi 2. Ay doktorum yarın beni bekliyor 2. Deneme icin aslında yeniden denemeye karar verdim hatta durunehirin pozitif sonucunuda okuyunca daha çok gaza geldim ..insan mutlu oluyor guzel sonucları görünce ..insallah Rabbim hepimize hayırlısını versin..foruma yazmadığım 1 ay icinde burada dua bekleyen beklenmeyen herkese dua ettim Allah kabul etsin insallah âmin.
Evet canim kayserideyiz.ALLAH saglikla kucagina almayi da nasip etsin
Nasılsın canım gittin mi doktora nasılmış bebiş?
Canımm, beraber beklemiştik geçtiğimiz ay heyecanla değil mi? Ben de bugün yarın bekliyorum adetimi gelmedi daha. Farklı bir doktora karar verdik biz. Adet olunca ara dedi, 1 ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım.. Rahmi yumurtalıkları dinlendirelim önce dedi. Sonraki ay iğnelere başlıcaz.. Yumurtalar toplanınca donduracaklar. Sonraki ay histereskopi olucam. Sonra da transfer olacak.. Yani birkaç aylık bi tedavi olacak.. Hayırlısı bakalım heyecanlıyım yine..