Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

bekleyemedim valla.. çok depresiftim bugün olumsuzsa öğrenmek istedim açıkçası ama beklediğimden iyi sonuç geldi.. :)
bakan doktor tebrikler hamilesin, ztn helal olsun Turgut Bey'e tüp bebekte ondan sürekli olumlu sonuç duyuyorum dedi..
biraz yükseldim moral olarak. birkaç gün idare eder beni.. :9:
inşallah yükselerek devam eder..

Durunehir çok sevindim gözleriniz aydin..cidden mutlu oldum uzun zamandır girmiyordum..kaçıncı denemedi senin canım? Bende yarın Turgut beye gidicem insallah yeniden bakalım napicaz

Kizlar biliyorsunuz ilk tup denemem negatifdi 1 ay bekledim ve geldi 2. Ay doktorum yarın beni bekliyor 2. Deneme icin aslında yeniden denemeye karar verdim hatta durunehirin pozitif sonucunuda okuyunca daha çok gaza geldim ..insan mutlu oluyor guzel sonucları görünce ..insallah Rabbim hepimize hayırlısını versin..foruma yazmadığım 1 ay icinde burada dua bekleyen beklenmeyen herkese dua ettim Allah kabul etsin insallah âmin.

arkadaşlar merhaba benım 13 yıldır bebegım olmuyor...tün tedavılere ragmen 500 yasıne nıyetlendım yardımcı olursanız sevınırım:26:

Durunehir çok sevindim gözleriniz aydin..cidden mutlu oldum uzun zamandır girmiyordum..kaçıncı denemedi senin canım? Bende yarın Turgut beye gidicem insallah yeniden bakalım napicaz

teşekkür ederim canım, inşallah darısı başına..
ilk denememdi benim, çok şükür ilk seferde olumlu sonuç aldım..

Kizlar bu mutlu animi paylaşmak istedim cokkk mutluyum sonucum pozitif insallah allah tamamina erdirir.allahim sizlerede yasatir inallah dualarim sizlerle olacak

teşekkür ederim canım, inşallah darısı başına..
ilk denememdi benim, çok şükür ilk seferde olumlu sonuç aldım..

Amiin ..hepimizin basina insallah...Ne guzel..Allah tamamına erdirsin..bende bugun görüştüm Turgut beyle bu ay bekleyelim dedi gelecek ay yeniden demiycem kismetse

Son düzenleme:
Kizlar bu mutlu animi paylaşmak istedim cokkk mutluyum sonucum pozitif insallah allah tamamina erdirir.allahim sizlerede yasatir inallah dualarim sizlerle olacak

gözün aydın, hayırlı olsun canım.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. :16:

Kizlar biliyorsunuz ilk tup denemem negatifdi 1 ay bekledim ve geldi 2. Ay doktorum yarın beni bekliyor 2. Deneme icin aslında yeniden denemeye karar verdim hatta durunehirin pozitif sonucunuda okuyunca daha çok gaza geldim ..insan mutlu oluyor guzel sonucları görünce ..insallah Rabbim hepimize hayırlısını versin..foruma yazmadığım 1 ay icinde burada dua bekleyen beklenmeyen herkese dua ettim Allah kabul etsin insallah âmin.

Canımm, beraber beklemiştik geçtiğimiz ay heyecanla değil mi? Ben de bugün yarın bekliyorum adetimi gelmedi daha. Farklı bir doktora karar verdik biz. Adet olunca ara dedi, 1 ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım.. Rahmi yumurtalıkları dinlendirelim önce dedi. Sonraki ay iğnelere başlıcaz.. Yumurtalar toplanınca donduracaklar. Sonraki ay histereskopi olucam. Sonra da transfer olacak.. Yani birkaç aylık bi tedavi olacak.. Hayırlısı bakalım heyecanlıyım yine..

Son düzenleme:
Nasılsın canım gittin mi doktora nasılmış bebiş?

ALLAHima binlerce kez sukurler olsun ki bebisim iyi hafiften elleri oynatmaya baslamis artik bildigin insan yavrusuna benzemis.3 hafta sonra tekrar gidecegiz 2li test icin.sen nasilsin canim ne zaman gideceksin minik mucizeni gormeye

Canımm, beraber beklemiştik geçtiğimiz ay heyecanla değil mi? Ben de bugün yarın bekliyorum adetimi gelmedi daha. Farklı bir doktora karar verdik biz. Adet olunca ara dedi, 1 ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım.. Rahmi yumurtalıkları dinlendirelim önce dedi. Sonraki ay iğnelere başlıcaz.. Yumurtalar toplanınca donduracaklar. Sonraki ay histereskopi olucam. Sonra da transfer olacak.. Yani birkaç aylık bi tedavi olacak.. Hayırlısı bakalım heyecanlıyım yine..

Ewet canım hatırlıyorum..değişik bı yol izlemiş doktorun dondurup diğer ay koymasi değişik dogrusu daha önce duymamistim,bende doktoruma bir sorayım bu yontemi bakalım ne diyecek..bu ay bekleyelim dedi folikul az gördü daha iyi olacağını bildigim icin bekletiyorum dedi bakalım hayırlısı ..nerde yaptırıyorsun
Histeroskopi yi sordum da dediki Dr um 2 3 tup denemesinden sonra yapıyoruz genellikle isterseniz yaparım yinede dedi

Son düzenleme:
Back
X