Hayata yeniden baslamak

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Merhaba. Beni taniyanlar var artik. Tanimayanlar icin esimin flortlerinden biktigim icin ayrilma karari aldim.

Bugun kendi hakkimda konusmak istiyorum. Aslinda olan biten birsey yok. Cok cok da erken ama paylasmak istedim. Hayat bize cektiren eslerimizden ibaret degilmis. Dunya daha guzel bir yermis. Bizi dinleyen anlayan insan yerine koyan erkekler de insanlar da varmis. Esim benim ilk sevgilimdi. Belki de o yuzden hic ayrilamayacagim sandim ama imkansiz diye birsey yokmus.

Ben o kadar baski altinda yasamisim ki yani mutsuzlukla resmen dunyaya kapatmisim gozlerimi. Su an insanlarla daha rahat iletisim kurabildigimi gordum. Aklim fikrim esimin hesaplarinda degil. Kimle nerde dusunmekten icim kurumustu. Ne hali varsa gorsun.

Insanlar bana kiymet veriyorlar. Esim gibi gormezden gelmiyorlar. Beni merak edenler icin paylasmak istedim. Ben iyiyim.
 
Bizi dinleyen anlayan insan yerine koyan erkekler de insanlar da varmis
Lafinizdan sanki baska bir erkegin ilgisini gormus ve hosunuza gitmis gibi bir anlam cikiyor. Yanlis degil ama bosanmadan bu tarz seylere temkinli yaklasmalisiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun
 
Daima mutlu olacağın bir hayat yaşaman dileğiyle :)
 
Ama eve gidince neler oldu hiç anlatmadiniz konuyu neticelendirmediniz soranlara cevap yazmadiniz konuyu açıp gidiyosunuz yinede son duruma sevindi.
 
Ama eve gidince neler oldu hiç anlatmadiniz konuyu neticelendirmediniz soranlara cevap yazmadiniz konuyu açıp gidiyosunuz yinede son duruma sevindi.
Tartistik. Daha dogrusu ben konustum biriktirdigim herseyi soyledim. Icimi dokup cekip kapiyi ciktim. Cok bisey olmadi yani. Hır gür. Eve donmedim tekrar.
 
Sizin adınıza çok sevindim. Konularınızı biliyorum. Umarım kararınızın arkasında durursunuz. Sizi gerçekten seven bir erkekle birlikte olduğunuzda her şeyi daha iyi anlayacaksınız. Siz önce kendi değerinizi bilin ki, karşınızdaki de ona göre değer versin. Herkes değerini kendi belirler. Çok mutlu olursunuz inşallah.
 
Hakkınızda hayırlısı olsun :KK66:

Biz onları hayatımızın en önemli varlığı olarak gördüğümüz sürece, bize herşey müstehak valla :işsiz:
 
Üstünüze vazife olmayan sorumluluklarınızdan kurtulup hafiflediğinize sevindim.
Her şey gönlünüzce olsun.
 
Oyle bir niyetim yok. Sadece insanlarla rahatca konusmayi kendim olmayi ozlemisim. Kendimi iyi hissediyorum. Omur bir erkegin pesini toplamakla gecircek kadar kiymetsiz degilmis.
Tek erkek için hiç kimse için diyeceğim de evlat hariç. Umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız karşılaşırız
 
Eski konularını hatırlıyorum. Seni tebrik etmeye geldim. En zor kısmı atlatmışsın:KK19:
 
Net ol.. yaşadıklarını , sana yaşattıklarını unutma ve süreci uzatma .. hayırlısı olsun
 
Back
X