Hayata yeniden baslamak

Ben anlayamiyorum. Onceki konularimda surekli topa tutuldum. Ezik zavalli oldum kocami birakmiyorum diye. Eee simdi biraktim adam pervane ve ben donmuyorum. Ama bu sekilde de yaranilmiyor size. Kadinin en buyuk dusmani hakikaten kadin. Ayaklarimin uzerinde guclu durmaya calisiyorum. Neden bu kostek olmaya calisma.
Erken boşalma konusunda bilgi almak istemeniz bunu düşündürdü.

Bize yaranmanız için bir katkınız olmalı bize.
Sanalda öyle bir durum olamayacağına göre.

Ayrıca bdv de nice konu gördük 15 kez terkedip 15 kez dönen.

İster boşanın ister boşanmayın. Bu hayatın ceremesini çeken sizsiniz.

Ben anlayamiyorum. Onceki konularimda surekli topa tutuldum. Ezik zavalli oldum kocami birakmiyorum diye. Eee simdi biraktim adam pervane ve ben donmuyorum. Ama bu sekilde de yaranilmiyor size. Kadinin en buyuk dusmani hakikaten kadin. Ayaklarimin uzerinde guclu durmaya calisiyorum. Neden bu kostek olmaya calisma.
Yaranmak değil aslında düşmanlık da değil. Burdaki kadınların demek istediği aslında siz kendinize güvenin Sevin diye .çünkü siz esinizin size yalvarmasini istiyosunuz sonrada Döneceksiniz ki sizi ne mutlu etcekse onu yapın zaten .ama şunu demek istiyoruz esiniz değişmez Aykilil hanim malesef değişmez .biraz çabalar gibi görünür ama tekrar sizi yıpratmak üzer .ama inş biz yanılırız ve siz çok. Mutlu olursunuz .mevzu dönüp donmemenizden ziyade kendinizi soktugunuz durum yani .ama dedigim gibi en mutlu olacağınız şeyi yapın .ama cidden Boşanmayacaksanız bile eşinize bunu hissettirmeyin bu hafta yanınıza gelsede yumusamayin biraz korksun ben eşimi evliligimi kaybedicem korkusunu yaşasın ve umarım birdaha bu manyakliklari tekrarlamasin. Kendinizi Sevin sevgiler :)

Çok sevindim, doğru bir adım atmışsın. Biraz burnunu sürttür.

niye bize yaranmaya çalışıyorsunuz bize ne sizin evliliğinizden dönüp dönmemenizden. bilgisayarı kapatınca benim için siz de yoksunuz kocanız da hayatınız da

ama bir taraftan bitti diye konu açıp diğer taraftan yana yakıla erken boşalma konusuna cevap ararsanız acaba biri bizimle oynuyor mu diye düşünürüz olan bu

Back
X