Hayata yeniden başlamak

kkarasevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
230
119
53
34
Herkese merhaba 2 yıl önce eşimle severek evlenmiştim eşim dolmuş şoförü ben üniversite terk ettim eşimle evlenmek için babam yalvardı dinlemedim evlendim şimdi 2 buçuk aylık bir oğlum var doğumdan sonra eşimden çok sogudum beraber olmadık daha istemiyorum bunda eşimin katkısı çok bana doğumda hiç yardımcı olmadı sonrasında da.Ve doğumdan sonra bile isteye işi bıraktı şu an işsiz ve dışarda arkadaslariyla geziyo hala bana yardımcı olmuyor oturduğumuz ev babamın ilerde babam benim üstüme yapacak ona mı güveniyor bilmiyorum iş bakicam diye çıktı aradım geziyormus. ben tekrar sınava hazırlanmak istiyorum yaşayamadığım hayatı yaşamak istiyorum oğluma güzel bi hayat vermek istiyorum yaşım 25 yapabilir miyim sizce yeniden başlayabilir miyim ?
 
Boşanın.
İşe girin, çocuğunuza anneniz baksın şu an oturduğunuz evi kiraya verin çocuğun masraflarını onunla karşılarsınız.
 
Nerden dönseniz bu yanlışın kârdır sizin için.yaşınız genç ve aileniz de yanınızdaysa bırakın sorumsuz kocanızı ve ayaklarınızın üzerinde durun
 
internetten dersleri izleyerek yapabilirsiniz bence sadece bebeğe bakacak buna anlayış gösterecek birinin yanınızda olması lazım.
 
yaparsınız tabiki istedikten ve inandıktan sonra yapılmayacak şey yok..
ne güzel erken farkına varmışsınız yıllarınız hala sizin gençsiniz hayatınızı istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz..
 
Yaparsın tabi, daha çok gencsin. Yeter ki iste. 3 çocuğuyla beraber 38 yaşında üniversite bitiren tanıyorum.
 
Back
X