Anket Hayatdan bıktırdı eşim beni

çocuklarım babasız büyümesin kadar saçma bir bahane yok.boşanınca babalık bitiyor mu? evde babalarıyla babaanneleri, annelerine sistematik işkence yapıyor ve çocuklar bu ortamda çok mutlu huzurlu harika psikolojide mi büyüyor?o çocukları bu ortamda büyütmeye hakkınız yok esas.elinizin altındaki internetle açın biraz okuyun bu sözde evliliğin o çocuklara verdiği zararı ve ilerde onlara nasıl geri döneceğini.

Boşanmak istemiyorsunuz o zaman eşinizin ve ailesinin suyuna gidecekseniz.
Ezik bir anne olarak ozgüvenleri yerde, sağlıksız çocuklar yetiştireceksiniz.
Şiddet hakaret önceki konularda aldatma ne olacak sanki bunların hiçbirinin önemi yok yeterki cocuklariniz babasız büyümesin yeter ki boşanmış kadın olmayın gerisi önemli değil
Kızlar bazılarınız boşanmak istemiyorsunuz çocuk bahane yazmışsız.Öyle diyil ben eşimolucak insani sevmiyorum ona karşı hiçbirşey hissetmiyorum artık kendim çalışmıyorum ailem bakıcak bana çocuklarım küçük olduğu için çalışamıyorum.Zaten aileme yük olmamak için bunlara katlanıyorum

Burda kastettiğimiz şey zaten eşinizin aşkından ölmeniz falan değil. Gidecek cesareti bulamamanız. Bütün derdiniz kurulu düzeniniz bozulmasın bu yüzden boşanmak istemiyorsunuz evet çocuklar bahane. Kendi aileniz sizin kahrınızı çekmesin diye elin adamının kahrını ben çekerim dayağını yerim mi diyorsunuz? Sizin hayatınız ne yaparsanız yapın ama çocuklarınıza bunları yaşatmaya hakkınız yok. Her gün annelerinin dayak yediği evde yaşayan iki küçük çocuk çok mu sağlıklı bireyler olucaklar sizce?

Çocuklarına annen bakar. Sen de çalışırsın. Ayrıca koca dayağı çekmektense ana babaya yük ol daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…