Çocuklarının sağlıklı ve mutlu olması için ayrılmaktan başka çaren yok.Merhaba kızlar.Derdimi size nasil anlatsam bilmiyorum ,nasıl yazayım benim çok büyük sorunum var.Evlilik hayatım zindan o kadar bıktım ki böyle yaşamaktan ne yapayım bilmiyorum.Eşim beni hayatdan bıktırdı her gün kavga ,her gün hakaret,her gün şiddet,o kadar çok şiddet görüyorum ki yemin ederim bıktım hakaretsiz bir günüm yok .En ufak birşeyde bile hakaret ediyor dövüyor.Eşime karşı içimde nifret hissinden baska hiç bişey hissetmıyorum kayın validem de dövdürüyor yanı anlıyacağınız çok yorulmuşam .İki tane çocuğum var hep onları düşünüyorum çocuklarım babasız büyümesin boşanmış bir kadım olmayayım diye sabr ediyorum.Amma yemin ederim artık sabrım kalmadı ben ne yapmsam hiç kimsenin hayatı benim hayatım kadar kötü diyil beni hayatdan bıktırdılar.
Aklıma sizin açtığınız bir konu geldi, babalarının kapıyı zorlamasi, çocukların çığlıkları, korkuları.Çocuklarınızın sağlıklı ve mutlu olması için ayrılmaktan başka çaren yok.
Evet çok değersiz ettim kendimiÇocuklarınız için ayrılmalısınız ilk başta, sürekli babasının annesine hakaret ettiğini, şiddet uyguladığına şahit olmak, çocukları bu hayata mahkum etmek, onlara yapılacak en büyük kötülüklerden.
Hergün kocasindan dayak yiyen kadın olmak, boşanmış kadın olmaktan daha mı iyi ki, boşanmış kadın olmayayım diyorsunuz? Şu durumda boşanmış kadın kendine, hayatına , çocuklarına değer veren kadın demektir.
Sabretmeyin artık ayrılın, biraz değer verin kendinize.
Üstelik yok yok.Evet çok değersiz ettim kendimi
Ben mi?Aklıma sizin açtığınız bir konu geldi, babalarının kapıyı zorlamasi, çocukların çığlıkları, korkuları.
Çocuk için mi devam etmiş bu evlilik, çocuğun ruh sağlığını bozmaktan baska ne işe yarıyor böyle bir babayla aynı evde kalmak? Çocukları bahane etmekten vazgeçilmeli artık.
Yanlış mı hatırladım,sizin yaşadığınız bir olay degildi zaten, bir video vardı internette , babaları kapıyı zorluyordu çocuklar bağırıyordu, sizde onunla ilgili konu açmıştınızBen mi?
çocuklarım babasız kalmasın diye boşanmıyorsun yakında kocan sana bişey yaparsa çocukların hem anasız hem babasız kalacak ve devlet yurduna verilecek bunun farkındamısın?????????????Merhaba kızlar.Derdimi size nasil anlatsam bilmiyorum ,nasıl yazayım benim çok büyük sorunum var.Evlilik hayatım zindan o kadar bıktım ki böyle yaşamaktan ne yapayım bilmiyorum.Eşim beni hayatdan bıktırdı her gün kavga ,her gün hakaret,her gün şiddet,o kadar çok şiddet görüyorum ki yemin ederim bıktım hakaretsiz bir günüm yok .En ufak birşeyde bile hakaret ediyor dövüyor.Eşime karşı içimde nifret hissinden baska hiç bişey hissetmıyorum kayın validem de dövdürüyor yanı anlıyacağınız çok yorulmuşam .İki tane çocuğum var hep onları düşünüyorum çocuklarım babasız büyümesin boşanmış bir kadım olmayayım diye sabr ediyorum.Amma yemin ederim artık sabrım kalmadı ben ne yapmsam hiç kimsenin hayatı benim hayatım kadar kötü diyil beni hayatdan bıktırdılar.
Aileniz sahip çıkmıyor mu size?Öle olsa bile gidin devlete sığının yazık etmeyin kendinize ve çocuklarınıza Allahım yardımcınız olsunMerhaba kızlar.Derdimi size nasil anlatsam bilmiyorum ,nasıl yazayım benim çok büyük sorunum var.Evlilik hayatım zindan o kadar bıktım ki böyle yaşamaktan ne yapayım bilmiyorum.Eşim beni hayatdan bıktırdı her gün kavga ,her gün hakaret,her gün şiddet,o kadar çok şiddet görüyorum ki yemin ederim bıktım hakaretsiz bir günüm yok .En ufak birşeyde bile hakaret ediyor dövüyor.Eşime karşı içimde nifret hissinden baska hiç bişey hissetmıyorum kayın validem de dövdürüyor yanı anlıyacağınız çok yorulmuşam .İki tane çocuğum var hep onları düşünüyorum çocuklarım babasız büyümesin boşanmış bir kadım olmayayım diye sabr ediyorum.Amma yemin ederim artık sabrım kalmadı ben ne yapmsam hiç kimsenin hayatı benim hayatım kadar kötü diyil beni hayatdan bıktırdılar.
Evet doğru. Şimdi hatırladım.Yanlış mı hatırladım,sizin yaşadığınız bir olay degildi zaten, bir video vardı internette , babaları kapıyı zorluyordu çocuklar bağırıyordu, sizde onunla ilgili konu açmıştınızaçan kişiyi karıştırmış olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?