• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Hayatı bana zulmediyorsun” dedi.

vvaveyla

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
30
23
38
Benim de kendimce büyük bir sorunum var. Uzun zamandır bu bdv bölümünü okuyorum ve okudukça içimde hep aldatılma korkusu oluşmaya başladı, sevgilim her an beni aldatacakmış gibi hissediyorum ve sözde onu kontrol altında tutuyorum. Şuan kendisi askerde, 9 ayı çok şükür bitirdik kaldı üç ay. Kendisi akdeniz bölgesinde bir şehirde asker. Her haftasonu çarşı iznine çıktığında tartışır olduk. Buralarda da okudum asker sevgilisi çarşı izninde aldatmış,başka kızlarla konuşmuş, yakınlaşmış. Kiminle konuşursam “o kadar erkeğin içinde kendini bilmez, hormonlarıyla hareket eder” dediler. Şimdi bunlardan dolayı sevgilim çarşıya ne zaman çıksa artık sesler yükseliyor, çünkü bir ton soru soruyorum hem de öyle böyle değil. Kendisi de bıktı, hayatı zulmediyorsun bana dedi.

Eğer bir yanlış hareketi veya aldatma gibi bir durum olduğunu bilirsem hemen siler atarım. Ama böyle bir durumda nasıl haberim olacak? Kimse “ben seni aldattım” demez ki..Yanlış mı düşünüyorum?

Bu kıskançlığa nasıl çare bulunur? Ben çok güzel bir kız değilim açıkçası, bulunduğu şehirdeki kızlar bana bin basar. Çarşı iznine çıktığında nasıl davranmalıyım? Çok mu çocuksu düşünüyorum? Fikirleriniz benim için çok ama çok değerli.

Hayatta hıc bır sey gızlı kalmaz emın ol ogrenırsın sımdı bu kadar sık bgaz etmenın alemı yok, kendınden sogutursun aklında olmayanı aklına sokmus olursun yapma rahat ol her askere gıden esını sevgılısını aldatacak olsaydı meslegı askerlık olanlar nasıl evlı kalacaklardı hayır yanı nedır bu "onca erkek ıcınde" muhabbettı amlamıyorum noluyor bır catı altındakı nufusun tamamı erkek olunca kımsayal tepkımeye gırıp es aldatmaya mı programlanıyorlar :D bırakın bu sacmalıkları Allasen

Adam da potansiyel var gibi bir şüphede ve paniktesin..varsa sen ne yaparsan yap yapar..önünde durmazsın ,gerçekten seviyorsa hissedersin zaten bu kadar sık Boğaz edip üzmezsin

Özgüvenin sıfır.
Hep güzellik kazanmaz canım. Kimse kimseyi sırf güzel diye sevmez.
Öyle olmasaydı kimse Adriana Lima'yı aldatmazdı.
Böyle yaparak kendinden çok soğutuyorsun, haliyle yapmayan adamın bile yapası geliyor.
Böyle yaparak kimseyi elinde tutamazsın.
Aldatıyorsa er yada geç işaretlerini verir. Tabi anlayabilirsen...
Ama yaşın kaç bilmiyorum, olgunluk yaşın 15-16.
Önce sen kendine güven ve kendini sev, yetiştir.
Böyle gidersen çok fena aldatılacağından adım gibi eminim.

Online işlemlere falan bakmak çok çirkin,sevgiliniz oraları kurcaladığınızı biliyor mu ?

Sen aldatmasını yakalarsam ayrılırım diyorsun da o yakında senden ayrılacak gibi görünüyor.

Online işlemlere falan bakmak çok çirkin,sevgiliniz oraları kurcaladığınızı biliyor mu ?

Biliyor. İstese şifresini değiştirir ama değiştirmiyor. Ki her baktığımda ona bildirim gidiyor. Huzursuzluk çıkmasın diye konusunu da açmıyor. Bence de çirkin bir davranış, dediğim gibi son zamanlarda kendimi tanıyamıyorum.

Kızlar bana bin basar diye düşünme niye böyle ezikleniyorsun kendi kendine.sevginin aşkın görsellikle hiç ilgisi yok İnan

Back
X