Benim de kendimce büyük bir sorunum var. Uzun zamandır bu bdv bölümünü okuyorum ve okudukça içimde hep aldatılma korkusu oluşmaya başladı, sevgilim her an beni aldatacakmış gibi hissediyorum ve sözde onu kontrol altında tutuyorum. Şuan kendisi askerde, 9 ayı çok şükür bitirdik kaldı üç ay. Kendisi akdeniz bölgesinde bir şehirde asker. Her haftasonu çarşı iznine çıktığında tartışır olduk. Buralarda da okudum asker sevgilisi çarşı izninde aldatmış,başka kızlarla konuşmuş, yakınlaşmış. Kiminle konuşursam “o kadar erkeğin içinde kendini bilmez, hormonlarıyla hareket eder” dediler. Şimdi bunlardan dolayı sevgilim çarşıya ne zaman çıksa artık sesler yükseliyor, çünkü bir ton soru soruyorum hem de öyle böyle değil. Kendisi de bıktı. Öyle ki telefonunda kimi aramış kaç dakika konuşmuş diye online işlemlerden bakıyorum.
Eğer bir yanlış hareketi veya aldatma gibi bir durum olduğunu bilirsem hemen siler atarım. Ama böyle bir durumda nasıl haberim olacak? Kimse “ben seni aldattım” demez ki..Yanlış mı düşünüyorum?
Bu kıskançlığa nasıl çare bulunur? Ben çok güzel bir kız değilim açıkçası, bulunduğu şehirdeki kızlar bana bin basar. Çarşı iznine çıktığında nasıl davranmalıyım? Çok mu çocuksu düşünüyorum? Fikirleriniz benim için çok ama çok değerli.