- 27 Mart 2017
- 552
- 662
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah be canım bulunduğu şehirde kızlar güzel olsa nolcak.Onlar da hemen asker adamamı bakacak.Zaten az kalmış 3 ay.Ne flört oluşur ne birşey.Ortamı yok ki.Asker arkadaşlarıyla çıkıyor.Onlar da oraya yabancı.Sen hiç üzme kendini.Bu kadar üstüne gidersen soğur senden.
Benim de kendimce büyük bir sorunum var. Uzun zamandır bu bdv bölümünü okuyorum ve okudukça içimde hep aldatılma korkusu oluşmaya başladı, sevgilim her an beni aldatacakmış gibi hissediyorum ve sözde onu kontrol altında tutuyorum. Şuan kendisi askerde, 9 ayı çok şükür bitirdik kaldı üç ay. Kendisi akdeniz bölgesinde bir şehirde asker. Her haftasonu çarşı iznine çıktığında tartışır olduk. Buralarda da okudum asker sevgilisi çarşı izninde aldatmış,başka kızlarla konuşmuş, yakınlaşmış. Kiminle konuşursam “o kadar erkeğin içinde kendini bilmez, hormonlarıyla hareket eder” dediler. Şimdi bunlardan dolayı sevgilim çarşıya ne zaman çıksa artık sesler yükseliyor, çünkü bir ton soru soruyorum hem de öyle böyle değil. Kendisi de bıktı. Öyle ki telefonunda kimi aramış kaç dakika konuşmuş diye online işlemlerden bakıyorum.
Eğer bir yanlış hareketi veya aldatma gibi bir durum olduğunu bilirsem hemen siler atarım. Ama böyle bir durumda nasıl haberim olacak? Kimse “ben seni aldattım” demez ki..Yanlış mı düşünüyorum?
Bu kıskançlığa nasıl çare bulunur? Ben çok güzel bir kız değilim açıkçası, bulunduğu şehirdeki kızlar bana bin basar. Çarşı iznine çıktığında nasıl davranmalıyım? Çok mu çocuksu düşünüyorum? Fikirleriniz benim için çok ama çok değerli.
Çocuk yapacaksa kısmını çok başka manada okudum![]()
Ona en cok destek olman gerek yer askerlik bende 15 beklemistim o zaman uzun donemdi ve normalde siradan basit tartismalar bile orda onun icin cok zordur cok daha faala bunalir darlanir ihtayici olan ilk sey anlayis..eger boyle gereksiz ve sebepsiz kiskancliklarla bogarsan hic aklinda yoksa bile aldatir yada gelince ilk isi ayrilmak olur sana abla onerisi orda onu bunaltma bogma sadece destek ol guveniyorum de icin icini yesede seytan vesvese versede belli etme yansitma bis yere iliskini yipratirsin orda sartlar cok farkli bide senin bu hallerini cekmez yani cekse cekse 3 ay daha ceker bos yere iyi giden ilkskindende olursun yapma canim..Benim de kendimce büyük bir sorunum var. Uzun zamandır bu bdv bölümünü okuyorum ve okudukça içimde hep aldatılma korkusu oluşmaya başladı, sevgilim her an beni aldatacakmış gibi hissediyorum ve sözde onu kontrol altında tutuyorum. Şuan kendisi askerde, 9 ayı çok şükür bitirdik kaldı üç ay. Kendisi akdeniz bölgesinde bir şehirde asker. Her haftasonu çarşı iznine çıktığında tartışır olduk. Buralarda da okudum asker sevgilisi çarşı izninde aldatmış,başka kızlarla konuşmuş, yakınlaşmış. Kiminle konuşursam “o kadar erkeğin içinde kendini bilmez, hormonlarıyla hareket eder” dediler. Şimdi bunlardan dolayı sevgilim çarşıya ne zaman çıksa artık sesler yükseliyor, çünkü bir ton soru soruyorum hem de öyle böyle değil. Kendisi de bıktı. Öyle ki telefonunda kimi aramış kaç dakika konuşmuş diye online işlemlerden bakıyorum.
Eğer bir yanlış hareketi veya aldatma gibi bir durum olduğunu bilirsem hemen siler atarım. Ama böyle bir durumda nasıl haberim olacak? Kimse “ben seni aldattım” demez ki..Yanlış mı düşünüyorum?
Bu kıskançlığa nasıl çare bulunur? Ben çok güzel bir kız değilim açıkçası, bulunduğu şehirdeki kızlar bana bin basar. Çarşı iznine çıktığında nasıl davranmalıyım? Çok mu çocuksu düşünüyorum? Fikirleriniz benim için çok ama çok değerli.
Online islemlere nasil bakiliyor?Online işlemlere falan bakmak çok çirkin,sevgiliniz oraları kurcaladığınızı biliyor mu ?
Operatörün online işlemlerinden şifre ile bakılabiliyor.Online islemlere nasil bakiliyor?
Hangi sifre kiOperatörün online işlemlerinden şifre ile bakılabiliyor.
Numaranın sahibi oluşturuyor şifreyi :)Hangi sifre ki![]()